• Murtidzg
    145

Znam da je bivše vodstvo, al kaj i dizajn do kraja ugovora nemoj te me zajebavat?
    Sve kaj ne valja je bivša uprava, a kaj valja novo vodstvo?
    Samo nemojte bit MOŽEMO...
    Mrzim bivšu upravu protiv koje smo se borili , ali novo vodstvo preuzmite odgovornost...
  • Paggini
    44.8k
    kaj i dizajn do kraja ugovora nemoj te me zajebavat?Murtidzg

Pa dizajn se radi od sezone do sezone, a ova nije gotova. Od iduće sezone će biti dizajnovi koje je uprava amenovala i odobrila, ne znam sta ti nije jasno u toj jednadzbi
  • Papastrumf
    15.7k

Sva roba se narucuje godinu dana unaprijed. Dresovi za sljedecu sezonu su naruceni jos proslo ljeto.
    Roba za ovu sezonu je narucena na jesen 2023. godine.
  • Vratite nam Istok
    516
    Ne razumijem kako oni mogu imat takve popuste na svom webu, ako ih klub nema?! Svi artikli idu od 50 pa do 70-80% popusta. Direktno izbijaju pare iz džepa klubu.
  • Marktwain
    262
    Kaj nije rečeno da dio ide Dinamu?
  • Vratite nam Istok
    516
    Vjerojatno ide, ali koji dio može ić Dinamu ako štunce prodaješ za 5 umjesto 20 eura, a da Castore ne bude na gubitku? Dres s 90€ na 45€.
  • The Undertaker
    7.6k
    Klub je ovaj dres trebao stornirati, u najgorem slučaju sve otkupiti i spaliti. Ne vjerujem da su ovu rugobu od dresa napravili u milijunima komada. Prodavati se ionako neće.
  • Murtidzg
    145

Evo konkretan odgovor. Isprike onda za prozivanju jer glava je u ludilu.
    Hvala
  • Papastrumf
    15.7k
    Klub je ovaj dres trebao stornirati, u najgorem slučaju sve otkupiti i spaliti. Ne vjerujem da su ovu rugobu od dresa napravili u milijunima komada. Prodavati se ionako neće.The Undertaker

Nije nitko mogao ovo stornirati jer je naručeno pola godine prije dolaska nove ekipe u klub. Nije naručeno milijun komada, ali je jako puno.
    Ono što je klub mogao napraviti je ne prodavati navedeno robu i tako se i postupilo. Onaj tko je ovo naručio je cijepljen od dinama i dinamovštine.
  • Nevo7
    953
    Takve trening majice nose naše cure. Gledao sam ih uživo i lijepo izgledaju. Nabavio sam si takvu kratku trening majicu. Doslovno nitko od prijatelja nije spomenuo hajduk kad ju je vidio do tek sada kada su novinarski crvi počeli orgijati nad našim Dinamom. Pa dajte se ljudi skulirajte, podsjećate na sektu!?
    Uopće ne razumijem ljude koji ovdje vide hajduk, tovare i bivšu upravu, baš bolest. Ja ovdje vidim igru nijansi plave boje sa crvenom koja daje šahovnicu.
  • Rama86
    318
    da, rasprodalo se :fire:
  • Agramer86
    452
    Meni spomenuta majica uopće nije loša. Štoviše jedino bi nju i kupio iz ovosezonskog kriminalnog asortimana. Najorigalniju stvar koju nam je Castore napravio mi ni u shop nismo stavili...
  • Crni86
    9.5k
    dalo se te kockice puno lijepae uklopit. Vidio sam jos davnih dana neke primjere dresova na instagram stranicama i izgledali su brutalno. Ideja nije losa, al je provedba kriminalna.
  • Thor
    80
    ocito nestalo. Srecom sam poslikao da imam uspomenu na tu ponudu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.