• Rakovica1986
    999
    Koliko ja znam prvenstvo i dalje nije gotovo. Valjda bi bio red da navijači ne razočaraju u subotu kad smo već razočarani sa većinom ostalih stvari vezanih za klub ove sezone.

Očekujem skoro pun Sjever i navijanje koje će unijeti strah u kosti. I njima i nama.
  • NORTE
    14.8k
    Znači Osijek nije više u kategoriji derbija?
    Sad kad smo i mi i oni potonuli odjednom je obična hnl utakmica?
    Daj sve po simboličnih 5 eura da dođemo bar do 7k. Na to smo spali.
    Dok je rivalima stadion na rasprodaji za zadnje 4.
    Felip

Nisam siguran, ali mislim da:
    - je Osijek je već duže vrijeme u kategoriji "običnih" tekmi (kao i Rijeka).
    - Za članove je sjever 7 eura protiv Osijeka i manjih klubova.
  • Felip
    417
    U krivu si. Zadnju prvenstvenu su bile derbi cijene za SD i ZD, iznimno je zapad gore otvoren za korištenje besplatne članske.
    Pogledaj program vjernosti. Tamo se Rijeka i Osijek jednako boduju u kategoriji većih utakmica.
  • tp1997
    1.2k
    Što je s ulaznicama za Osijek? Osim ako nisam slijep još ni traga ni glasa, a inače je redovno išla u ponedjeljak najava a u utorak prodaja ako dobro pamtim
  • DrawTube
    6.7k
    mogu se već kupiti prek ulaznice.hr, valjda su jutros digli link
  • NitkoBitan
    25.3k
    A ne treba ni klub za svaku utakmicu posvetit objavu na drustvenim mrezama o prodaji ulaznica, valjda smo se vec uhodali.

Cijene poznate od pocetka sezone, prodaja na karatani dan prije od 11-19 te na dan tekme od 11... Jedino zna varirat pocetak online prodaje ali Boze moj, odes na ulaznice hr i provjeris sam tu i tamo.

Inace ocekujem sasvim solidnu posjetu u subotu, i odlicno navijanje. I u dobru i u zlu!
  • Felip
    417
    Kako sad ne treba klub obaviještavat o prodaji ulaznica? Pa to je pod mus, osnova osnove. Stvarno je sve otišlo u k...ako smo tako počeli razmišljati.
  • Marley
    3.7k
    Navali narode, ima se jos za birati gdje god se zeli :lol:

Sto se tice ovoga je li derbi ili ne. Nesto su promijenili cini se u zadnje vrijeme. Jer danas mi je dalo iskoristiti onu besplatnu clansku ulaznicu, a zadnji put protiv Osijeka NE, uz objasnjenje da ne moze za derbi.
  • tp1997
    1.2k
    I neka su.

Cijena 30 eura/25 za članove za ZD, i to za propali Osijek i to za vrijeme ovakvog raspada u klubu, je malko sramotna.
  • Gringo
    344
    što se tiče cijene s obzirom na trenutnu situaciju skupo je svakako.

Ali bar članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatne ulaznice za ovu utakmicu
  • criticus
    3.3k
    Cijena 30 eura/25 za članove za ZD, i to za propali Osijek i to za vrijeme ovakvog raspada u klubu, je malko sramotna.tp1997

Jel predlažeš da se cijene formiraju iz kola u kolo s obzirom na rezultate i poziciju na tablici?

Što recimo da smo prvi sa 20 bodova prednosti, a u LP deseti i borimo se zadnje kolo za ulazak u top 8 (što će se dogoditi kad tad)? Jel bi bila opravdana cijena od 200eura/180 za članove?

Ili je možda ok što su cijene objavljene prije sezone tako da svak tko kupuje godišnju zna uštedu koju dobiva ako ide na svaku utakmicu?

Ili je možda ok isto platiti ulaznicu i navijati za svoj klub taman ispadao iz lige?

Tražiti da mu dajemo manje love ako mu lošije ide sigurno neće pomoći da se prije izvuče iz krize.
  • tp1997
    1.2k
    Ne, nego predlažem da se cijene formiraju početkom sezone, jasno iskomuniciraju i ostanu fiksne.

Ići sa prešutnim poskupljenjem, pogotovo u ovoj situaciji gdje razočaravaš navijače iz vikenda u vikend, je neukusno.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Ne, nego predlažem da se cijene formiraju početkom sezone, jasno iskomuniciraju i ostanu fiksne.tp1997

Pa to i je slucaj.
  • criticus
    3.3k
    Ići sa prešutnim poskupljenjem, pogotovo u ovoj situaciji gdje razočaravaš navijače iz vikenda u vikend, je neukusno.tp1997

Prje sezone:
    Cijene ulaznica
    Zapad dolje
    HNL utakmice - 15 eura za članove, 20 eura za nečlanove
    HNL derbi utakmice - 25 / 30 eura
    Play-off Lige prvaka / Europa liga - 40 / 50 eura
    Liga prvaka - 60 / 70 eura
    Godišnja ulaznica - 360 eura, za navijače ispod 18 i iznad 65 godina 300 eura

Sjever dolje
    HNL utakmice - 7 eura za članove, 12 eura za nečlanove
    HNL derbi utakmice - 10 / 15 eura
    Play-off Lige prvaka / Europa liga - 20 / 30 eura
    Liga prvaka - 30 / 40 eura
    Godišnja ulaznica - 170 eura, za navijače ispod 18 i iznad 65 godina 120 eura

Derbi utakmice su Hajduk, Rijeka i Osijek.

Cijene za zadnju ligašku utakmicu s Osijekom:
    U nedjelju 27. studenog Dinamo će na stadionu Maksimir odigrati utakmicu 11. kola SuperSport HNL-a protiv Osijeka, a dvoboj je na rasporedu u 16:00 sati.

Ulaznice za dvoboj protiv Osijeka će se za članove kluba prodavati nižoj cijeni.

Cijene ulaznica za članove za utakmicu Dinamo – Osijek:
    Tribina zapad dolje - 25€
    Tribina zapad gore – 15€
    Tribina sjever dolje – 10€

Cijene ulaznica za sve ostale navijače:
    Tribina zapad dolje - 30€
    Tribina zapad gore – 20€
    Tribina sjever dolje – 15€
  • tp1997
    1.2k
    Ako je tako kako velite, priznajem onda činjenično netočnu tvrdnju.

Da ga jebeš, bio sam uvjeren da cijena nije bila toliko visoka kroz sezonu. No najrjeđe sam pohodio zapad dolje pa je i to vjerojatno razlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.