• Vratite nam Istok
    516
    i direktoru komunikacja, ovo je vec drugi clanak koji narusava stabilnost kluba koji se objavljuje bez njegove reakcije.dmil

Jel znamo tko je direktor komunikacija u nasem klubu, imenom i prezimenom?
  • Facke
    5.6k

Sanjin Spanovic. Te si znaju.
  • dmil
    607
    zna se tko je, ali nije bitna osoba, bitna je funkcija (nebitno nacin koji je dosao na poziciju), poanta je da tebi predsjednik kluba vec dvaput daje intervjue kao predstavnik kluba medijima koji narusavaju odnose i izazivaju kontroverze bez da si ti u to involviran, neka logika nalaze da si ti u talu s novinarima i da moras pregledati clanak prije objave ili bar uputiti predsjenika kojih tema se drzati i kako odgovarati na određena pitanja, kad je vec ocito da covjek nema trunke PRa u sebi.

Ne zelim jos pasti pod teorije zavjere i misliti da je zapravo involviran u to sve i da busi određene ljude u klubu putem takvih clanaka.
  • Vratite nam Istok
    516

Aha, koliko se sjecam bio je predstavljen kao Predstojnik ureda predsjednika, ne i direktor komunikacija, ali mozda mi je promaknuo taj dio.
  • dmil
    607
    promaknut je s te pozicije na direktora komunikacija
  • NKDZ86
    3.4k
    pod okriljem noći je promaknut. :cool:
  • ElDorado
    3k
    Mislim da je sad potpuno jasno da su Predsjednik i Predsjednik Uprave potpuna anomalija našeg statuta. Treba postojati uprava sa članovima zaduženim za pojedine segmente i iznad njih jedan predsjednik. Ovaj statut bio je prilagodjen znamo kome. Vrijeme je da se to mijenja. Ovakvo dvovlašće ili paralelna vlast s nejasnim ingerencijama samo unosi kaos i prijepore.
  • Toni90d
    1.5k

Transparentno, sa natječajem, službeno predstavljen, objašnjeno je točno koja je njegova funkcija. :lol:

I onda se ljude napada kad se kaže da su se pojedini ljudi uhljebili, od Tajnika do Direktora u manje od godine dana, The Wolf of Wall Street je mala beba. Predsjednik priča okolo sa novinarima, narušava mir, skoro svaka objava kluba bude sa gramatičkim pogreškama, umjesto tvrdog stava dobijemo : I mi smo za strane novinare. Pitanje je li nam za ovo treba direktor komunikacije ili je to mogao isto tako odradit FB/IG administrator za manje novaca.
  • Brusa
    2.7k
    pa nisu ingerencije tako baš nejasne po statutu. Druga je stvar što se išlo mimo statuta, nekakvim "ugovorom o prijenosu ovlasti" ili ga nazovite kako hoćete (davno je netko od upućenijih forumaša i tu napisao da je član uprave za sport svoje ovlasti prenio na drugu osobu) I kojekakvim pravilnicima davati ovlasti kojih po statutu nema.
    I da svakako treba novi Statut. Ja osobno, nisam mislio da je potreban hitno, nego prije idućih izbora. Ali sada...
  • ElDorado
    3k
    mislim da je funkcija predsjednika izmisljena za mumiju kako bi bio nekakva kulisa za krimosa. Mozda sam u krivu
  • Brusa
    2.7k
    ma nisi ti u krivu.... gle, zadnji statut se radio prije prošlih izbora...Al svakako ne predviđa (to je moje tumačenje njega) da se predsjednik bavi onim čim se Zajec bavio...
  • Sajla
    7.9k
    Statut je napisan tako da praktički ne postoji nešto čime se Predsjednik ne bi smio baviti ako se uredi odgovarajućim aktima. "drugi poslovi" je vrlo neodređen pojam.

D8-Rx-Bl-MJQ62-IYaw-U-HFj3-A.png
  • Brusa
    2.7k
    to stoji. Ali ima u statutu što je u nadležnosti uprave. A ti svi "drugi poslovi" su naravno vrlo širok pojam, ali nije ni u biti ni u duhu statuta da predsjednik obavlja poslove uprave ili bude sportski direktor I sl.
  • Sajla
    7.9k
    točno. ali je ovo iskorišteno da se Predsjednika uključi u te poslove jer SDa s iskustvom nismo imali, odnosno nismo imali ni u Upravi sličnog. i sad smo tu gdje jesmo :(
  • ZrnTSCHeZ
    1k

Nije u duhu Statuta...sve ovo ostalo od strane režima je kemijanje i pokušaj opravdavanja koje je vrlo lako oborivo s mrvicom pravnog znanja i iskustva.

Postoji nešto što se zove teleološko tumačenje pravnih odredbi i propisa, ne samo puko gramatičko.

(za vikend sam detaljnije objasnio par stranica prije na ovoj temi)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.