• Jay
    957
    Apsolutna svaka Zekina izjava već godinu dana je plodno tlo za teorije zavjera. U početku se odmahivalo rukom i pripisivalo sve starosti, ali kako vrijeme ide dalje to postaje sve gore. Prilično je nevjerojatno da osoba koja je u javnosti i nogometu cijeli život ne može sastaviti tri smislene rečenice i ne lupati gluposti. Lakše je povjerovati da namjerno uništava klub nego da su baš svi potezi krivo povučeni i da smo se u ovih godinu dana srozali do neprepoznatljivosti.
    Konkurencija, zagovarači znamo koga, novinari, svi slave jedino se mi hvatamo za glavu i pitamo jesmo li prevareni.
  • Brusa
    2.7k
    Svi su tu poludili.... (I ja također da se razumijemo)
    ovi kombiniraju o "realnom" Bobanu, tamo @mlinchica napiše iz zezancije "pusa mlinchica 7.c." ovi joj pišu o flertanju i tinderu... meni Pamić opće ne izgleda kao loša opcija za trenera...
    jedna tema luđa od druge....
    Fakat samo fali @Daliban i @Majki2111 da uleti sa nekim vižazističkim spikama usred svega
  • nemapredaje
    4.8k
    A možda je ovo s Bobanom samo zadnja travka nade za koju se svi lovimo.

Ne znam
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Je li ovo vlak cipelarenja Zajeca?
  • Jurki
    16.8k
    aj mi najdi 1 potez kojim je opravdal svoju funkciju i placu predsjednika kluba.
    Znaci potez kojim je klub profitiral.

Nemoj mi samo reci da je igracka legenda ili da je okupil Dinamove mase prije izbora ili odnio pobjedu nad Barisicem.
    Znaci striktno otkad je preuzel funkciju predsjednika Dinama.
  • ElDorado
    3k
    Zeko je uvučen u dosta spletki i cudnih kontakata. Uz vodjenje sportske politike do sijecnja i cuvanja ledja Maricu ne vidim bas nekaj pozitivno u njegovom djelovanju.
  • Jurki
    16.8k
    Zeko je uvučen u dosta spletki i cudnih kontakataElDorado

Ako je tome tak.. i ako mu je interes Dinama bitan.. onda se maknes.
    Kaj je tak tesko reci.. ljudi jbg nisam vise za ovo.. potrebni su mlađi ljudi puni energije i radnog elana. i doviđenja... a on ide na sastanke sa kavokuhacicom, koja je narkosu nosila pare u Međugorje.. koja je sigurno ostetila klub.
    Ko je tu lud?
  • CUCAK
    452
    Jel se vi, pojedinci, baš osjećate bolje ili mudastije kad pišate po Zeki na forumu ? Nitko ne spori da ovo sa Zekom trenutno nije dobro i da se mora naći izlaz, al provlačiti čovjeka, koji je uvijek bio tu kad nam je trebao, po blatu nekog foruma je dno dna... Nije problem reći da je ovo što se događa katastrofa i da je Zeko dio toga, ali spominjati njega i njegove bolesti i slično je degutantno za dinamov forum.

Sad kad se pročitaju postovi zadnjih par dana ispada da su svi mislili i kod izbora da će Zeko biti užasan i da to neće valjati i sl. Vratite se godinu unazad, otvorite teme na ovom forumu o izborima, i pročitajte postove ushićenja kad je postalo jasno da je dinamo opet dinamo. Gospodo veliko pitanje je da li bi to imali bez Zeke, i samo time, ako i maknemo sve iz prošlosti, je zaslužio barem minimum poštovanja nekog ko sebe naziva dinamovcem. Nećete postati niti veći čovjek, niti veći dinamovac, ako dođete na zonu i popišate se po Zeki.
  • ElDorado
    3k
    Poštujem tvoje razmišljanje ali zatvaranje očiju nas je i dovelo tu di jesmo. Ja osobno sam mislio kada sam podrzavao DP i Zeku da ce on imat samo protokolarnu ulogu kakvu je imao mumija. Ali cini se da je to sve od pocetka krenulo nekim krivim putem. A oprosti njegove izjave u zadnje vrijeme su potpuno cudne i cudnovate. I unio je samo kaos i kontraverzu.
  • NORTE
    14.7k
    zatvaranje očiju nas je i dovelo tu di jesmo. Ja osobno sam mislio kada sam podrzavao DP i Zeku da ce on imat samo protokolarnu uloguElDorado

Kako se usuđuješ napisati ovakvo što na forumu i imati svoje mišljenje?

Tu se pisalo kako funkcija predsjednika kluba treba biti profesionalno radno mjesto, a ne volonter bez plaće kao mumija 25 godina.

Onda dobijemo "profesionalca" na plaći koji svojim odlukama strovali daleko najjači klub države i odmah nakon prva dva prijelazna roka donese fritulu i cirkus u klub.

Oprostite zbog napisanih činjenica.

Zapitajte se - jesu li za ovo stanje kluba zaista krivi samo igrači?
  • dmil
    607
    prestanite gledati ljude po tome kolike su legende i koliko su zasluzni vec ih pocnite gledati po kvaliteti posla koji obavljaju
  • Jurki
    16.8k
    potpis. Zeko se bavil pogresnim stvarima.
    Umjesto da radi na poboljsanju odnosa sa Savezom, gura pricu od drugoj momcadi u tom istom Savezu. Da radi na repozicioniranju kluba unutar ZNS-a, on se bavil sportskom politikom.. utrpavanjem Zahavijevog šrota u klub.
    Rezultate vidimo.. i kaj bi trebali reci?
    Super.. zovi Zahavija nek nam jos svojeg škarta posalje?

Ako se ovakve anomalije i gluposti ne istjeraju na cistac.. sve kaj je dobro bu otislo u kurac i nebu uopce bitno.

Dinamo je nogometni klub koji zivi od rezultata, uefe i transfera.
    Tko bu napunil kasicu prasicu sljedece sezone? Zeko? Ne sigurno.
  • Boycie
    2.6k
    Gdje smo dosli da neki pisu Zeko odjebi od dinama. Unatoc svemu.
  • Krulek
    783
    Zajec zeko je Dinamov kapetan i legenda i ne zaslužuje pljuvanje, nego realnu kritiku. I....točka. Njegove komunikacijske, menadžerske sposobnosti nisu na razini jednog kluba poput Dinama. Poslužio je kao frontmen jednoj platformi koja je obećala demokratizaciju i transparentnost Dinama nasuprot " zloglasnim" prethodnicima. Rezultat rada u protekloj sezoni je očit i za to je odgovoran Zajec uz ostatak novoizabranih " funkcionera". Krizna situacija u Dinamu traje, zaduženi za krizne situacije ništa ne rješavaju, sukobi unutar kluba su vjerojatni, transparencije rada čelnika ( koju je dosta forumaša sprdalo) nema, rezultati kluba su katastrofalni, a posipanja pepelom nema. Samo potpuni reset je rješenje, a toga na vidiku nema.
  • CUCAK
    452
    Gdje sam ja napisao da Zeku ne treba kritizirati ? Moj upis se ticao isključivo mudonja koji dođu na forum i napišu da odjebe iz dinama, da liječi doma demenciju i odjebe u Grčku i sl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.