• Keyser Soze
    13.1k
    Čovjek je sukreirao sportsku politiku sa svojim miljenikom Marićem, sad se nalazi na kavama s nosačicom kuverti, organizira intervjue s Krušeljom, ne sjećam se kad je zadnji put spojio dvije smislene rečenice. Predsjednik Dinama mora imati dobre komunikacijske spodobnosti, Zajec ih nema i meni on izgleda kao da vodi neke svoje bitke. Ako nastavi ovako ljudi će ga pamtiti po stvarima po kojima ne bi trebali, a pričamo o kapetanu legendarne generacije.
  • miro
    6.2k
    Ok, možda si u pravu, meni je isto ovo s Perasicom šok, ali onda će ga riješiti dečki s kojima je prošle godine pobijedio - bez njega se to ne bi dogodilo
  • Nousername
    797
    Ljudi koji rade u klubu moraju nakon svega ovoga biti svjesni da oni realno nemaju blage veze o nogometu.Cilj nam treba biti okupiti ljude u sportski sektor koji imaju nekkavog iskustva sa nogometom i koji ce zajedno sa sportskim direktorom donositi vazne odluke oko smjene trenera i selektiranje momcadi kako i seniorske tako i mlade.Manenica i njegovi suradnici uz duzni postovanje se trebaju ostaviti dovodenja odluka u sportskom djelu jer vjerovatno ovdje na forumu ima ljudi koji su strucniji po tom pitanju od vecine ljudi iz nase uprave
  • Jurki
    16.8k
    Dinamo nema većeg igrača i veću legendu od njega. Da zezne 5 sezona za redom (a neće), još uvijek je puno više dao.miro

Zeko je igracka legenda Dinama. To je tocno. Međutim, to ne znaci da ga se treba pustiti da postane grobar kluba.. pa taman da je pet puta osvojio prvenstvo 82. kao kapetan.
    Svojim izjavama i potezima radi upravo to. Kopa grabu klubu iz koje se nebumo tak brzo zvlekli van.

Svetih krava ne smije biti.
    I nije me nimalo briga o kome se radi i kak se ti ljudi zovu.
    Ili zna raditi posao kak spada ili ne zna.
    O ovakvim potezima i veleumnim izjavama ... nek svatko donese zakljucak za sebe.
    I nek se svatko zapita.. za koga navija?
    Za Zeku ili za Dinamo?

Edit: po takvoj definiciji mozemo Petka zaposliti ko kondicijskog trenera, Ristu za psihologa u klubu, Zagija za trenera.. pa nek zasluzni igraci upravljaju svlacionicom i slobodno onda nek sve ode u 3 picke materine.
    Jer su ti igraci zasluzni za najvece uspjehe kluba u 21.stoljecu.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    dečki s kojima je prošle godine pobijedio - bez njega se to ne bi dogodilomiro

suglasan...Zeko je dao legitimitet priči i privukao mase...jedino bi Boban možda imao identičan efekt, sumnjam da itko drugi ima takvu "snagu" u široj dinamovoj javnosti

mislim da vođe BBB ili tko god ima dovoljan autoritet trebaju porazgovarati s njim i uvjeriti ga da se sam povučepencilneck

Ovakvim metodama se izlažemo prozivkama i građenju narativa da Ilica vodi "demokratski" klub.
    Kolko god trenutni Statut bil "slikovnica", postoji legalan mehanizam za smjenu
  • Paggini
    44k
    Teorija zavjere - ide se na to da se makne Zajeca na čije će mjesto doći Boban.

Zajec se viđa s Perasicom, muti vodu oko kluba, vjerojatno je raskrstio sa DP, pogotovo nakon micanja Marića, Boban otvara po prvi puta naznake da postoji mogućnost da uđe u Dinamo, Papa napominje da bi Boban došao samo kao predsjednik...

O čemu ja razmišljam utorkom navečer, sta nam radite ljudi, ušli smo u game of thrones mod majku mu dragu
  • nemapredaje
    4.8k

Upravo se ovi i meni muti u glavi
  • ElDorado
    3k
    Boban je prvi put javno rekao da je doslo vrijeme i da je spreman. Zeko i on tesko zajedno. Na dobrom si tragu cini mi se
  • Crni86
    9.4k
    Boban došao samo kao predsjednik...Paggini

Sumnjam da Boban ima potrebno clanstvo kako bi bio predsjednik. Ali svakako bi mi bio prvi odsbir za Pu-a, a Manenicu pustit da se bavi financijama u cemu briljira da ga ne potrosimo.
  • Thor
    78
    Meni je indikativna jedna jedina recenica iz tog kvazi intervjua Zeke...Fabija Cannavara, kojeg momčad očito ne prati - ili sve očitije bojkotira - ...dakle, to je evidentno napisano s namjerom iznosenja stanja u svlacionici i to kao zakljuckom novinara a zapravo temeljem informacije predsjednika koji tu informaciju plasira van ko fol zakljucak novinara? Svima nam je jasno da igra na terenu nije nikakva pa samimim time to nije otktivanje nikakve tople vode ali ako je to plasiranje price iz svlacionice onda smo u jebenom problemu.
  • crophantom
    74
    A i voditelj je prije intervjua rekao "... Ali kaže da nebi nikad išao protiv Velimira Zajeca..." doduše Zvone to nije rekao, ali meni je ta poruka zazvonila. A možda se hvatam za slamke...
  • Zg123
    1.5k
    Sto prije se moramo rijesiti Joe Bidena aka Zajeca, ne bude dobro zavrsilo ako ovako nastavi
  • dmil
    607
    Zajec vrijeme je... a i direktoru komunikacja, ovo je vec drugi clanak koji narusava stabilnost kluba koji se objavljuje bez njegove reakcije.

Ako nista drugo sad bar ovogodisnji neuspjeh ima kristalizirana imena - Zajec i Maric (i bolikurcina igraca)
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Za ovo što Zajec (ne)radi prima plaću veću od Plenkovića.
  • rakurs
    1k
    Iskreno, jako mi je teško zamisliti scenarij u kojem Zajec do kraja odrađuje mandat. Javnost, odnosno navijači su ljuti njegovim izjavama koje postaju sve gore, a i svaki njegov slijedeći potez će se gledati pod povećalom, analizirat se i slično. S obzirom na sve kaj čujemo zadnjih dana nezadovoljnih ima i u klubu.

U takvom stanju stvarno nema smisla da se zadrži, nek ode dok je još koliko toliko upamćen po pozitivnim stvarima. Kojih je bilo naravno, da me se krivo ne shvati, ali ovo nema smisla više.

Dinamu treba sve ono kaj Zajec nije, a što netko kao Boban je. Skeptičan sam da će se to stvarno i dogodit, ali Zeko, daj da te ne proklinjemo više zbog ovih izjava u javnosti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.