• Enco
    195
    Ova kava s Vlatkom kao i onaj interviju Kruseljom su sve samo ne slučajnost ,ne budimo naivni
  • pencilneck
    832
    Ako Zajec da ostavku, Skender postaje predsjednik do kraja mandata?
  • miro
    6.2k
    Tužno mi je sve ovo gledat i slušat, nakon svega što smo postigli prošlog proljeća. Iskreno, živo mi se jebe za prvenstvo u ovom trenutku. Htio sam samo da postanemo klub kakav možemo biti. Da saživimo sa zajednicom navijača i da promoviramo svoju školu i talent u jednom zdravom okruženju. Stadion(i) su tu blizu, a mi smo na putu razjebat jednu ovakvu zdravu priču. Lešinari kruže, nadam se da ćemo se svi zajedno dozvat pameti
  • Odani Zgd
    352
    Tko je sljedeći "s predsjednikom na kavici"?Murjak?
  • Jurki
    16.8k
    ta kava nema veze s zdravim razumom.
    Otkad se predsjednik nekog kolektiva sastaje sa bivsim uposlenikom na kavama?
    I to zbog razgovora o odsteti?

Razgovore o odstetama ne obavlja predsjednik kluba, niti ima za to ovlasti. A i otkad se takvi razgovori obavljaju po nekim birtijama?

Ako je rijec i bila o odsteti, preostalim placama.. onda te razgovore mora voditi ili PU, pravnici ili voditelj kadrovske.
  • Enco
    195

Dijelim tvoje mišljenje. A zašto se našao s Vlatkom, zašto je dao onaj "nespretni" interviju i da li je isti bio "nespretan", zašto u istom hvali Tomurada i Bergmana?
    Meni ništa tu nije slučajno i nespretno ,dapače
  • Odani Zgd
    352
    Hahaha vidio već....
  • pencilneck
    832
    Meni sve ovo izgleda kao da Zajec namjerno buši kompletno Dinamovo proljeće iznutra.

Jednostavno je nemoguće da je netko toliko neinteligentan da radi onakve poteze, od kojih su zloglasni intervju s Krušeljem i kava s Vlatkom Peras samo vrh sante leda.

Čovjek je potpuno van kontrole i mislim da vođe BBB ili tko god ima dovoljan autoritet trebaju porazgovarati s njim i uvjeriti ga da se sam povuče, bez prevelikih cirkusa i izvlačenja prljavog veša van. "Ponosan sam što sam bio prvi demokratski izabrani predsjednik Dinama, ali sukreirao sam sportsku politiku kluba i nakon ovakvog rezultata osjećam odgovornost i zbog toga sam se odlučio povući." Kraj izjave, još će ga ljudi i pamtiti po dobrome jer je napravio moralan čin.

Jer nastavi li se ovako, kompletna ideja o demokratizaciji kluba pada u vodu, politika i mafija će nanjušiti priliku, a jednom kada oni uđu u klub, neće ih nitko izbaciti van. A onda je cijela borba zadnjih 15 godina bila uzaludna.
  • nemapredaje
    4.8k

Slažem se sa svime osim sa zadnjim odlomkom.

Ne može nitko ući u klub, da ga se ne može isto tako maknuti iz njega.
  • Jaro
    9.6k
    meni ovo izgleda kao da su spavaci osjetili trenutak za napad. Rezuktati su fijasko, javnost je naspanana, prostitutke zaposlene u medijima ce za casicu rakije i zdjelicu spekfileka napisati kaj god treba. (Medju ove zadnje brojim i samprozvane insajdere s ovog foruma koje dio ekipe zaziva, uzdize na oltar usput bacajuci drkicu na njihove "informacije" - od transfera, preko prebijanja Petkovica do odbijanja treninga i kavica s Vlatkom - koji bi za lajk vise bacili cijeli klub pod kotace vlaka). Gdje je fotka Zajeca i Vlatke?
    Tko je mudonja koji je prenio Petkovicevu odluku o ne treniranji pod Cannavarom?
    Ah neimenovani izvori normalno.
    Kome najvise odgovara raskol u klubu?
    Ne pomaze pretjerano ni ekipa oko DP sa svojim piskaranjima po fejsu.
    Ne pomazu ni ljudi iz samog DP svojom sutnjom kod svake krize ili afere - rezultatske ili karata za Bratislavu npr.
  • Enco
    195

Pomalo je već ušla, zato i postoje nesuglasice
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ostaje dojam da se Zajecu mozda malo pre vise svidjela fotelja u kojoj sjedi i da ga je, s obzirom na rezultatski debakl, za koji je on u suradnji sa maricem glavni krivac, malo pocela bit frka. Ne postoji uzalud ona izreka "moc korumpira".
  • Dino
    3.5k
    Ne može nitko ući u klub, da ga se ne može isto tako maknuti iz njega.nemapredaje

Ali mislim da ljudi koji su sudjelovali u borbi zadnjih 15-20 godina nemaju živaca još toliko potrošit na ponovnu borbu protiv nekog. Moramo maksimalno stabilizirat klub na upravljačkoj razini dok još stignemo sve pripremit za sljedeću sezonu jer bu nam rezultat trpio na dulje staze, a to ne želimo nit zbog sebe nit zbog potencijalne destabilizacije.
  • ElDorado
    3k
    Jako su u DP potcijenili Zajine veze s proslom garniturom. Recimo Naglić mu je bestić. Hvali Tomurada i Bergmana. I zaboravilo se da je otvoreno zagovarao privatizaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.