• Odani Zgd
    359
    Boli ovo što smo se predali,da mi nemamo šanse pa ajde....pa Hajduk ima manje bodova trenutno nego prošle godine....a o igri da ne govorim
  • Marley
    3.7k
    Da mi je netko pricao proslog proljeca, kad je sve izgledalo divno i krasno... da ce se danas sve ovo dogadjati, rekla bih mu da je lud.
    Kad se samo sjetim onog veselja, misleci da sad sve krece samo na bolje. Kakva naiva.
    :worry:
  • vlatkomarkovic
    803
    Ako smo mi uspjeli smaknut iz Dinama po vama najsposobnijeg čovjeka na svijetu,tatu svemira,onda vama ne bude problem maknut najnesposobniju upravu svijeta.Noel

Znači koristiš se istim, ali identičnim metodama kojima se koristio Mamić. Svi koji kritiziraju vlast su ulicari, neprijatelji Dinama, neprijatelji Hrvatske, jugokomunisti. Samo ti koristiš pojmove tatticevac, mamicevac....

Koristimo se sada zdravom logikom. Možda će ti biti teško, ali probaj. Ako mi svi kritiziramo sportsku politiku s očitim razlogom. Ti nama govoriš da smo tatticevici i apologetan si prema njima jer ih smatraš najboljom opcijom mogućom na svijetu.

Da krenemo s razjasnjavanjem tvoje logike.
    - "Ako kritiziras ovu upravu si Mamicevac" - znači po tebi postoje samo dvije opcije ova uprava i Mamic.
    - "Postoje samo dvije opcije" - time iskljucujes bilokakvu alternativu, jer smatraš da je trenutna uprava najbolja moguća po svemu uključujući pitanje sportskih rezultata.
    Sada u logicko razmišljanje ubacujemo činjenicu "sportski rezultat nije zadovoljavajuć" jer to je činjenica.
    Iz toga dobivamo tvoj novi logički zaključak " ako netko kaže da sportski rezultat nije zadovoljavajuc protivi se ovoj upravi"
    E sada se vraćamo na - "postoje samo dvije opcije"
    Te dobivamo novu logičku misao "ako netko kaže da sportski rezultat nije zadovoljavajuc, a postoje dvije samo dvije opcije, onda je taj za drugu opciju ZM"

Sada se postavlja pitanje zašto se dolazi do takvog zaključka u tvojoj logici?
    Čime se vraćamo na drugu tvrdnju: "postoje samo dvije opcije" koja je proizašala iz tvoga zaključa "ova uprava je najbolja moguća".

S obzirom na tu tvoju logiku uvrštavajući činjenicu dolazimo do ovog cjelokupnog tvoga zaključka: "ne postoji bolja uprava od ove, koja trenutno nema dobar sportski rezultat ergo bolji od Mamića, što znači da nitko ne može napraviti bolji rezultat od Mamića"

Čime si ti vlastitom svojom logikom svima nama izjavio direktno "nitko ne može napraviti bolji rezultat od Mamića". Što gle čuda čini tebe Mamićevcem. Ovo je sve tvoja logika prijatelju, ne moja. Znam da je ovo puno za upiti, pročitaj par puta razmisli, izvadi kalkulator odi na chatgtp, ako treba mogu ti i ja pomoci sa satovima logike, nije problem... ali tehnički gledano sa tim svojim izjavama zapravo ti ispadaš najveći Mamicevac ovdje ili moraš odustati od tvrdnje "ova uprava je najbolja moguća"

Ja mislim da netko treći bi napravio dosad najbolji sportski rezultat. Tko zna možda i ne bi? Tko zna možda i sastavim listu za iduće izbore? Možda ću nekoga podržati. Dajem ovoj upravi na povjerenje da je ovaj SD dobar izbor. Jer su oni demokratski izabrani i imaju kredita jer su povećali broj članova, izbacili staru vlast i diktaturu i razvili poslovni segment Dinama. Vidjeti ćemo da li će biti rezultata, ako ne bude neće više imati moje povjerenje, kako ne bi imala niti jedna uprava kluba al pari Dinama da nema rezultata.
  • Noel
    10.7k

Kad bi to sve bilo tako crno i bijelo kak si se ti potrudio napisat sve bi bilo lakše..
  • vlatkomarkovic
    803

Pa kaj nije Macia gotovo?
  • vlatkomarkovic
    803

Nisam ja tu taj koji vrti po forumu i sve kritičare naziva Mamicevcima i time slika crno bijelo, to si ti.
  • The Octopus
    253
    Opasno mi tu smrdi nesto tako da ne bi to uzimao bas sa sigurnoscu
  • Noel
    10.7k

I ja često kritiziram pa me nitko tako nije nazvao do sad.. neznam u čemu je problem..
  • vlatkomarkovic
    803

Ne znam pajdo, ali procitaj si ovo gore pa zaključi. Ti si prozvao mene i još neke Mamicevcima, ja sam ti upravo logički dokazao da to čini tebi Mamicevcem. Kažem udahni, chatgtp, kalkulator i procitaj i dokazi mi logičku grešku.
  • NVKOD
    4.3k
    Kako najbolje opisati ovaj tjedan:
    tintin.jpg
  • Noel
    10.7k

Koja je treća opcija? Kako se zove i ko su njeni ljudi? Gdje je bila na izborima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.