• Odani Zgd
    359
    Mene je danas tako nekakva euforija uhvatila,još kad je netko objavio da je Fabio bivši(ništa protiv čovjeka,al nije to to).Napisao sam već,u momčadi sigurno ima baruta,uvjeren sam da bi s nekom pozitivnom šok terapijom od trenera zgazili sve do kraja
  • Jurki
    16.8k
    Zašto nakon prvih problema nije bilo reakcije? Zašto je Mmaee vraćen u momcad? Zašto on nije sa još nekim senatorom izbačen bar u juniore kao pokazni primjer?Toni90d

Oko priopcenja i zabrana akreditacija stvarno nebi jer je upitno kaj bi se s tim dobilo.
    A sad o sportskom dijelu kaj nas sve najvise zdere i izjeda.

Zajec je do zadnjeg dana grcevito branil Marica.
    Mmaee je vracen u momcad ocito samo da se Marica opere pred javnoscu, pa time nije mogel neki senator biti potjeran iz ekipe.
    Kad predsjednik kluba izjavi da je Mmaee najbolji stoper lige.. nebo otpri se. Ocito je Mmaee vracen u ekipu na sugestiju Zajeca i Marica..

Trener Cannavaro je da ponovimo gradivo.. dio agencije Pinija Zahavija.. a znamo svi ciji je on frend. Ista prica s Oliverasom.. di je taj decko? Jel on jos uvijek dio momcadi?

I ako netko od ljudi iz vodecih struktura kluba mora platiti glavom (jedan je vec platio)...

Zeko ... hvala lijepa i doviđenja.
  • chago13
    153
    Kakva bi to karma bila da ih Šibenik zadnje kolo mazne i mi osvojimo
  • Odani Zgd
    359
    Ima Boga,oni ga neće osvojit....ili mi ili Rijeka
  • Toni90d
    1.5k
    Jebena 24 boda su još u igri,a mi se ovako rano predali i raspali.Sramota!!Odani Zgd

Je*e mi se za rezultat više, kad su naši ljudi doveli klub do razine da trune iznutra, umjesto odstrane ono gnjilo, oni su se naslonili na to i sami strunuli. Rezultat će samo pokriti sve ove lose stvari u klubu, koje se moraju riješiti što prije ako želimo imati zdrav klub godinama.
  • Odani Zgd
    359
    Trulež se svakako može riješiti i uz osvojen naslov,ako ima volje naravno.
  • Markelo
    3.3k
    Varaždin i Pula mi ostavili dojam da Dinamo tamo ništa nije napravio, pogotovo u Puli i onda pogledam Xg u Varaždinu, mi na 1,70 a domaćin na 0,80. Brojka u Puli je još veće iznenađenje, Istra na 1,60 a mi na 1,46. Ne igramo dobro to je jasno al da nam protivnik konstantno prebacuje s brojem golova xg a mi uvijek odemo debelo ispod je pegula koja nas jebe cijelu sezonu
  • Toni90d
    1.5k

Može, samo trenutno nema volje niti znanja, možda kod par osoba u koje još imam povjerenje, ali dok nam se igrači ponašanju kako se ponašaju bez reakcije i kazne, dok nam predsjednik vodi neke interne ratove jer se više ne može igrati SD, pa nudi okolo pozicije ljudima bliskim kriminalcu, prioritet mora biti očistiti klub iznutra, jer na zdravim temeljima gradiš klub a time i rezultat.
  • Nolifer
    10.5k
    Onih 9-2 od Minhena ne boli tolko više, pa ni poraz od Istre toliko, koliko boli ovaj sastanak ako je bio sa vlatkom, može li niže i gore?
  • Jurki
    16.8k
    svi mi zelimo naslov.. ali je situacija u svlacionici ocito nepodnosljiva.
    Nisam nogometni strucnjak niti trener.. ali vidim da te igrace jednostavno boli kurac.
    Ne da ih boli kurac samo za klub i nas navijace.. vec ih boli kurac kaj ce pored njih Lawal, Lisica, Duarte izgledati ko prime Robben, Ribery ili Yamal.

Ocekivali smo rez u svlacionici prosle godine jer je svima nama bilo jasno da je ova generacija fertik.. sad ce se pod mus morati napraviti rez jer ovo nema vise nikakvog smisla.

Varaždin i Pula mi ostavile dojam da Dinamo tamo ništa nije napravio,Markelo

Nije to dojam.. mi stvarno nismo nist napravili u te dve utakmice.
  • Odani Zgd
    359
    Sve kužim,ali nama ako nije imperativ osvajanje naslova nego samo biti sudionik,da bi se počistila trulež,što se mene tiče možemo onda i istupit iz HNL-a na godinu dana i preoblikovat klub.Nikad,ali nikad neću reći da mi je svejedno za rezultat,tako i sada,uvjeren sam da možemo do naslova uz nekoga da nas povede zadnjih 8 kola
  • The Octopus
    253
    taj xg je napumpan iskljucivo zbog penala i one sanse Stojkovica, a u Puli zbog suta Stojkovica kada Ademi Kulenovicu skida loptu s noge za sut na prazan gol
  • Odani Zgd
    359
    U Splitu da je sada ova situacija,da su treći, na -8,a 24 boda još u igri,kod njih bi gorilo i bili bi u euforiji....kod nas "dženaza"....
  • tp1997
    1.2k
    U Splitu su potpuno odvojeni od realnosti, uvijek bili i ostali.
  • Jurki
    16.8k
    naravno da nam uvijek mora biti imperativ osvajanja naslova.. al ove godine smo tu vjerojatnost sveli na razinu statisticke greske.
    Cak i ne mozda zbog matematike, nego zbog te trulezi koju treba pocistiti u svlacionici.
    Ova ekipa nemre nist napraviti. I to je jedini razlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.