• FelceAzzurro
    318
    Ova tema je preslika dinamovih ribica koje se hvataju na prvu na svaki novinarski clanak koji izađe. I onda, sto ocekivati od takvog jata s kojim se manipulira s najjeftinijim mamcima? Jadni li smo i kukavi.
  • Paggini
    44k
    Čovjek igra pod injekcijama sezone i sezone unatrag, ide kod doktora, nadridoktora i vračeva kako bi ostao u optimalnoj formi.Tongo Doumbia

Bruno je meni najdraži igrač u Dinamovoj povijesti i obožavam ga kao da imam 6 godina, ali i njegove metode liječenja te upale su i dovele do pizdarije i teške ozljede, tako da treba i tu njega pozvati na odgovornost.
  • Hrc-Vg
    623
    Ne trabaju nam lažni članci da vidimo da se ne trude na terenu.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Pjaca u Puli vise gestikulira rukama i sugerira Franjicu nego sto grize (nije ga bzvz Fabio spomenuo u kontekstu loseg govora tijela), Arijan pusacka pluca Ademi sa 33 godine ne moze pratit igru i trku nakon 20 minuta (Santini u Sibeniku sa 35 na grbaci i bez place nekoliko mjeseci ore teren od prve minute), Ristovski suta bocice i konstantno radi amaterske poteze koji su nas i kostali u derbiju, sa Pericem pitaj Boga kaj je ali uredno lovica sjeda na racun - ista stvar sa Bockajem koji je ozljeden prije svakog prijelaznog roka, Zagorac na petogodisnjem unosnom ugovoru duboko u 30tima - uopce ne znam koja logika stoji iza tog ugovora koji godisnje iznosi vise nego sto je Zagi vrijedio na vrhuncu karijere.

Ne trebaju mi mediji da vidim vlastitim ocima da ovo nema vise smisla i da Dinamo treba okrenut novu stranicu sto financijski bezbolnije.

btw još čekam na odgovor na jučerašnje viđene rupe u logici.vlatkomarkovic

Dobit ces svoje, samo strpljivo.
  • vlatkomarkovic
    760
    A tek nas dragi Sammy, reprezentativac, veliki profesionalac. Koji je samo htio red u svlacionici. Koji je pobjegao od seljakljuka iz Ferencvarosa u Dinamo jer je vidio potencijal profesionalizma. Koji je kada je vidio kako Marić reže budget je prepoznao viziju i kakav value može dati Dinamu. Ovako je dočekan na nož.

Naši Willy i Mbuku, pa i Franjić koji su prošli rigorozne treninge Herthe, Augsburga, Shakhtara i Cardiffa te sada pucaju energijom i vidi se da su spreminiji od ostalih.

A tek naš Juan, dobri dragi Juan, kojem instagram puca od teških treninga, krvi i znoja koji pušta za ovaj klub. Koji dok senatori puše u sobi, sluša talijansku verziju Guardiole i upija znanje te svojim kretnjama na terenu pokazuje da i tehnički i taktički i fizički svakim danom sve više napreduje, samo mu je nebo granica.
  • GOAT
    2.4k
    Slatko ali koje koristi mi imamo od "tuznih intervjua"? Takve slusamo cijele sezone uz "vi hav tu impruv". Pun kurac ljudi obavlja svoj posao uz razne ozlijede, vecina njih se nikad ni ne oporavi jer nema fine doktore i pare za iste.

Pokazi mi nesto na terenu pa onda ako ne uspije mozemo popit koji tuzni intervju ili jednostavno nemoj igrat ako nisi spreman i gotovo. Imamo mi previse igraca koji mentalno nisu ovdje jer razmisljaju o transferu ili su vec prodani ali za to smo si sami krivi jer bit ce onako kako im klub dopusti.

Prije nego se sve izvuce iz konteksta, zahvalan sam na svemu sto nam je dao ali necemo zivjeti na staroj slavi
  • IstokKa96
    853
    'Senatori' i 'bolikurčina' su vjerojatno najčešće upotrebljavanje riječi na Zoni zadnjih godinu dana i to za 'domaće' igrače.
    Kaj nas tek čeka ukoliko dođe strani SD, pročisti svlačionicu od 'senatora i bolikurčina' i složi ekipu od stranaca 'bolikurčina'.
    Mogla bi se Riletova izjava sa sjetom citirati.
  • vlatkomarkovic
    760
    Dobit ces svoje, samo strpljivo.NitkoBitan

Jedva čekam, sam dobro uzmi kalkulator za novi sustav koeficijanata.
  • dis
    35
    "Istina je da Petković nije bio na jutarnjem treningu, ali apsolutno nije točno da odbija trenirati dok je trener Fabio Cannavaro. Bruno je imao dogovor s trenerom, koji ga je zbog privatnih razloga oslobodio jutarnjeg treninga. Bruno je trenutačno na stadionu i normalno se priprema za poslijepodnevni trening", tvrde u Dinamu.
  • NKDZ86
    3.4k
    dolje pušači i neradnici, živio dinamo!
  • Jos-Optimus
    5k
    Količina mržnje i osude prema Bruni je frapantna
  • skener
    2.4k
    U cijeloj ovoj priči je najžalosnije da nekakvo novinarsko piskaralo zna da neki igrač nije bio na treningu, a to sigurno nije vidio svojim očima.

Mi u klubu i dalje imamo ljudski ološ, koji vrlo vjerojatno i plaćamo, a koji koristi svaku priliku kako bi naštetio Dinamu.
  • Blueshadow86
    3k
    Muka mi je više od svega. Doslovno, muka.
  • Paggini
    44k
    Ovo je doslovno preslika tovarskog raspada prošlo proljeće, nevjerojatno.
  • Droljo
    14.7k
    Ovo je doslovno preslika tovarskog raspada prošlo proljeće, nevjerojatnoPaggini

Nije istina. U svemu smo bolji od njih pa i u ovome.
    Raspadamo se sto puta bolje od njih!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.