• Marley
    3.6k
    Znaci ja sam sokirana. Bila sam uvjerena da je ta "soba" otisla u povijest od trena kad je Fabio preuzeo.
  • rioda
    7.8k
    Ako se javno prepiru na društvenim mrežama mogu mislit kakav je odnos u 4 zidaNoel

Tko?
  • NORTE
    14.5k
    Ma trebamo postat ko Real. Igracki ne doprinosis? Dovidenja. No hard feelings, hvala za sve, neki portretic i buketic, karta za lozu kad oces i to je to.

Uvijek ce bit netko klasa Modric koji moze stvarno savjetovat igrace, a nasi senatori su daleko od toga. Dapace, mnogi mladi igraci u Dinamu su vrlo brzo prerasli karijere nasih senatora.
    NitkoBitan

Pa mi smo donedavno i bili nazivani Real Madridom.
    Sad smo postali treći klub hnla, iza smiješne konkurencije.

A što ćemo s ostalim pozicijama u klubu, koji je njihov doprinos??!! Ništa doviđenja njima?

Ili je samo u igračima problem?? :rofl:
  • Eduardo
    23.4k
    Juraj Čošić i Dragutin Nemec.
  • Neron53
    1.4k

Ma neka se i svadjaju. Bolje je i to nego ravnodusnost.
    Samo da se trgnu iz letargije, ako nista, kao zalog priprema za slijedecu, puno vazniju sezonu nego sto je ova. Jednogodisnju susu mozemo pripisati zakonu velikih brojeva ali jos jednoj takvoj sezoni nitko sa i minimum morala nebi smio docekati kraj na aktualnim pozicijama.
  • Jurki
    16.5k
    2/3 igraca treba torpedirati iz kluba. Pušačku sobu zalijati betonom.
    Ostalima reci ili se podredite kolektivu ili odlazak. Kompromisa vise ne smije biti prema nikome. Tocno se zna koji igraci generiraju toksicnu atmosferu i takve treba odstraniti odmah.
    Ostavil bi u kadru od starijih igraca: KTC-a, Torrentea, Galesica,
    Misica, Pjacu i Stojkovica - ostalima osim klincima pokazal izlazna vrata.

Naravno da su treneri prvi na listi za odstrel i trebaju biti jer nisu uspostavili autoritet u svlacionici.
    Igracku cistku napraviti u lipnju.
    Vec smo dugo taoci šačice igraca koji bi na terenu trebali vuci momcad.. oni ju vuku - ali na dno.
  • Noel
    10k

Upravo to. Ako trener nije uspio napravit autoritet u svlačionici i on je kriv.
  • rioda
    7.8k

A to, vidio sam to na Facebooku još jučer... Mislio sam da su u pitanju baš neki ljudi na pozicijama u klubu, dvojica navedenih koliko znam nemaju baš nikakvu funkciju, osim što su u cijelom procesu borbe bili vrlo aktivni. Jedino nisam vidio ove "lajkove" Skendera i Kovačevića...
  • Peškaman
    6.5k

Nemec je učestvovao u "sklapanju" statuta,ipak ima neku težinu, pogotovo što Skender lajka komentar.
  • Crusades
    15.5k
    Klenx vas je sve isprejebao s kritikom prema Upravi jer ostali "kritičari" i "borci za Dinamo i slobodu" ne mogu skupa sastavit i napisat ovakav tekst pa makar ga tjedan dana sastavljali i pisali.

Ni po dijagnozi problema, ni po rječitosti, ni po ničemu.

I ovako izgleda kritika prema klubu za koji navijaš i kojeg voliš, a ne ono vaše trovanje i sektašenje.

Svaka čast Klenx :clap:
  • emilperska
    9.3k
    U privatnim društvima postoji kolektivna i pojedinačna odgovornost za podbačaje. Naši su trenutno u fazi da postoji samo kolektivna odgovornost i prebacivanje iste između Zajeca, IO-a, korporativnih komunikacija i Uprave. Pojedinačne zasad nema.
    Pojedinačna odgovornost nije otkaz Marku Mariću jer je netko Marićeve famozne transfere odobrio, a netko je te iste ugovore potpisao i po njima isplatio novce.

Napisale su i zadnjih par dana istaknutije osobe s foruma i tribine da nam zato treba novi statut koji će jasno definirati ovlasti, a samim time i odgovornosti. Jer kolektivna odgovornost i kružni tok u prebacivanju iste neće klub dugoročno dovesti igdje. Što prije novi statut i reorganizacija kluba po sportsko tržišnim načelima kako bi što efikasniji bio.

Netko je za ovo sve kriv zajedno sa sportskim direktorom. Taj netko ili više njih imaju imena i prezimena. Kako bi izbjegli da se ovo u budućnosti ponovi, moramo se odmaknuti od socijalističkog načina razmišljanja da su "svi zaslužni" kad je dobro, a kad stvari propadaju "nitko nije kriv".
  • nwankwo646
    510
    Ja očekujem da ova "uprava" (za koju sam glasa) sad da otkaz Perkoviću, te da konstatiraju da je očito problem u njemu obzirom da je radija za sve trenere, te da nastave dalje s Zajecom i Sanjinom na čelu.
  • Jos-Optimus
    4.9k
    pokušaj humora ti nije uspio
  • Jaro
    9.5k
    ovim prepucavanjem po fejsu ovi dokazuju da nisu Mozemo! Ovo ponasanje je blize Zivom zidu nakon sto su dosli do fotelja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.