• Patak
    3.2k
    Da, morao bi...Sad vidim agencija na transfermarktu, Fran Topić jedan od igrača, druge ne znam. Ali ne vide se klinci, vjerojatno jer su klinci. Sad ne znam je li Droljo onda ima te informacije jer je "insider" ili jer bolje gugla od mene :-)
  • puxigadjurdja
    2.2k

ima posla ko oće da radi
  • Jurki
    16.5k
    Znaci ode Kiki Polovanec.. nek su mene ovdje uvjeravali da se radi o neviđenom trenerskom kapacitetu na ovim prostorima.. a nikak o uhljebljivanju rodbine.

Ako svi ovi debakli budu cijena koju moramo platiti da se klub procisti od svih uhljeba.. onda tak nek i bu.

Edit: Ivo Milic, Tomo Šokota i Džemo Mustedanagic su sljedeci koji bi trebali dobiti cipelu.
  • Crni86
    9.2k
    Vracamo se na kljucan problem, mi vlastitog kadra nemamo niti ga proizvodimo. Sportski direktor ne treba samo razmisljat o razvoju igraca vec i trenera. Zasto dinamo ne bi bio ono sto je jedno vrijeme bio red bull salzbrug za trenere? Imamo talentirane ljude zeljne rada. Bivse legende kao sto su carli, mandzo itd bi po meni trebale nac svoje mjesto u nasoj nogometnoj skoli.
  • Jurki
    16.5k
    svaka cast nasim legendama Čarliju, Mandzi i ostalima.. ali mi se vise ne smijemo kockati ni sa kojim segmentom kluba.
    Jednostavno receno ispucali smo sva "kriva skretanja".
    I na sve pozicije treba postaviti ljude koji su napravili nekog vraga kao SD, treneri ili skauti.
    Kad se postavi sustav, tad mozemo razmisljati o stvaranju vlastite struke.
  • Crni86
    9.2k
    ma ja vise mislim kroz skolu nogometa. Imas igrace koji su bili na top razinama, uz to su karakterni decki. Ne da budu treneri juniora ili kadeta ali da ih sse u sustav, neka budu pomocnici ili nesto. Pa onda ako se dokazi da ih se dslje promovira. Potrebno je stvoriti i sustav koji ce izbacivat dobar trenerski kadar.
  • The Octopus
    227
    Carli ce prije bit izbornik a reprezentacije nego trener nasih juniora/kadeta
  • Crni86
    9.2k
    carli je jedan od primjera. Ukoliko se talentiran trener zasto ne bi on bio trener b ekipe ili juniora?
    Jedan miki badelj ce uskoro u penziju, nadam se da se vec na veliko s njim prica di se vidi u buducnosti itd.
  • rioda
    7.8k
    Iskočilo mi na Facebooku, dogovorena je neka suradnja NK Umag
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=1863629117806230&set=a.150974629071696

Dobar potez da se malo jače i u Istri pozicioniramo
  • The Octopus
    227
    Nemam ja s tim problem ali nama za pocetak treba netko tko ce procjeniti da li je talentiran. Htio sam samo reci da mi se od tih nekoliko imena cini da to njih u ovom trenutku ne bi zadovoljilo
  • Enco
    165

Mene čudi što već nisu dobili cipelu.
    Stvarno mi više nije jasno što trebaju napraviti da budu bivši, ta inertnost vladajućih mi je toliko nejasna. Koji k.. ti treba šef škole s ovim rezultatima, što on to sad radi, ako smo bez sd-a možemo biti i bez šefa škole do izbora novog po volji novog sd-a.
    Što čekaju, da još nešto zaseru?
  • Dzoni
    1.1k

Ako ćemo tako stalno govorit da se nema prostora kockat sa razvojem našeg trenera, to će nas jednog dana sustići i onda imamo poprilično dugotrajan problem kojeg će poprilično teško ispraviti. Zato kroz Dinamo II od vjerujem iduće sezone malo po malo razvijamo trenere i stručan kadar za budućnost.

Ako već nemamo znanja za pronaći nekog relativno nepoznatog, a talentiranog trenera, zašto ga ne proizvest. Isto kao i igrače što proizvodimo.
  • Jurki
    16.5k
    naravno da bi bilo pozeljno da pocnemo proizvoditi svoje trenere.. ali mi prvo moramo uspostaviti sustav unutar kluba.
    Bez sustava mozemo samo jos vise lutati i sa klincima i prvom momcadi.
    Sustav postavlja struka koja je prosla neko skolovanje vani i koja se ne vodi onom "app" vec tocno zna kaj radi.
    Kod nas sustava nema, tj nije ga nikad ni bilo u pravom smislu te rijeci.
    Da je sustav u klubu postojal nebi se ni desila rezultatska katastrofa.. vec bi rezultati nastavili uobicajenom krivuljom.
  • Dzoni
    1.1k
    Zato i kažem da će nam Dinamo II i nadam se u budućnosti filijala jako dobro doći u tom cilju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.