• Infinity
    17.7k
    Nakon sto je uprava povukla sjajne poteze i rezultatski nas unistila preko noci, evo jos jednog sjajnog poteza.

Ovi su stvarno bez ikakve ideje. Bolje da ne rade nista nego da rade ovo sto rade. Ako nisu sposobni dovesti trenera sposobnog voditi Dinamo, neka ostave Cannavara na klupi do ljeta, a do tad neka podnesu ostavke i da ih naslijede ljudi koji ce povuci prave poteze. Ovo ide iz goreg u gore.
  • Droljo
    14.3k
    Preživio sam hajdukove titule, zagrebovu, rijekinu. To je sport. Ako i ne osvojimo u sljedeću sezonu ulazimo jači nego ikad. To je tak u nogometu. Da je sranje, je ali mi smo još živi i možemo osvojiti. Zato ću danas navijati protiv rijeke da bar njih uskoro preskočimo za početak. U ligi za bedaka sam išao na 99% utakmica i doma i u gostima a zajebancija je bila na 100% i preživjeli smo. Bumo i ovo...
  • dis
    12
    Mislim da je glavni problem duh ekipe i odgovornost igrača. Dinamovi igrači igraju i čuvaju po principu ma uzet će ga netko drugi nije moj igrač. Primjer jučer: 1 gol ademi prolazi pokraj slobodnog igrača i valjda si misli uzet će ga netko drugi, 2 gol rpg laganim korakom ma netko drugi će. Korner istre naših 10 unutra a Istrin igrač sam samcat na 11m nikoga ni blizu. Treći gol isto… i to je problem u svakoj utakmici ne samo ovoj
  • NORTE
    14.5k
    Čestitam našem predsjedniku kluba na osvojenoj prvoj frituli, uspio je sa svojim grobarom Marićem napraviti nemoguće.

Hvala im na kinezu Cannavaru, 0 golova pojačanju u napadu Kangi i odličnom pojačanju Belcaru.
    Bez njih ovo ne bi bilo moguće.

Marićev rad će klub osjetiti još godinama koje dolaze.

Obraz i odgovornost prema svetinji u klubu ne postoji, a ni odlazak najgovornijih za ovaj pad neće nam vratiti titulu.
    Nesposobnost, nestručnost i neznanje su očiti.

Napadač od 0 golova, košarka u Ateni i reklame u Italiji, vi niste ni za Šibenik vodit, a ne jedan dinamo.
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Vrijeđao bih upravu ali ne mogu jer su ‘moji’….Bosna86

Slobodno reci što te smeta, uprava, igrači, treneri, svi griješe i moramo napredovat, ne šutit a vidimo da nije dobro…Nema tih koji su iznad kluba.
    Svi na Osijek !!!
  • Efes Pilsen
    10.5k
    Ekipa jednostavno nije dobro selektirana. Istra i Rijeka, dvije ekipe koje igraju sa 2 zadnja vezna su nas unistile. Sredina nam je nevjerojatno mekana i alibi presing gore tome ne pomaze.
    Krila nula bodova, a imamo ih nikad vise u kadru, neko je napisao da su krila selektirana za kontre, a Dinamo tako ne igra i to se cini apsolutno tocno. Pjaca kao najbolje krilo varira od briljantnog do amatercine.
    Drugi dio prosle sezone su iznjeli KTC i Bernauer bez greske, ove godine smo napravili upgrade i potrosili hrpu novaca za najgoru defanzivnu sezonu ikad. Sramota.
    Nema druge nego krenut ispocetka, nazvat Lecce ponudit Hoxhu, pozdravit se s Ristovskim, Ademiju ponudit neku rolu u omladinskom pogonu nego krene u trenerski razvoj, pozdravit se s Petkom jer ovo natezanje svako ljeto vise nema smisla, Baturina je dostigao plafon ambicija u Dinamu i ako mu se ide neka ide.
    Moramo prestat igrat individualan nogomet, od ovih pojedinaca neko mora napravit momcad s glavom i repom. Ja smisla u igri ne vidim ove sezone uopce, zapravo zadnje dvije sezone tu nema neke substance. Koliko automatizma u igri Istre, koliko brzo oni dolaze u pozicije za udarac, a mi ko krepaline.
    Bez novog Nenada Bjelice s jasnom idejom i iskustvom iza sebe nema prema gore..
  • Crusades
    15.5k
    Mi već par sezona izvlačimo na individualizam i samoubojstva konkurencije. Neće se dovijeka živjet na starim zaslugama.

Od 2021. se živi na staroj slavi, par Bjeličinih igrača iz 2018. i slično.

Fantastično je netko napisao, mi smo zadnja pojačanja doveli tada, Mišića i Rileta (dok je ovaj još mogao pratit tempo). Poslije toga ništa i to je sad došlo na naplatu.
  • Mlađi referent
    12.6k
    S uhljebljenim Tomom i Džemom kao skautima, lažovima iz uprave koji evo već pola godine traže SD-a, a sad više nemamo ni trenera koji bi bar mogao svoju ideju progurat, vjerojatno na ljeto ide novi debakl od prijelaznog roka.

To puno više brine od gubitka jedne titule.
  • Vratite nam Istok
    502
    Napadač od 0 golova, košarka u Ateni i reklame u Italiji, vi niste ni za Šibenik vodit, a ne jedan dinamo.NORTE

Ovo je, na žalost, pogođeno u srž, a baš boli kad pročitaš.
  • IceMan
    2.7k
    Ne pada mi na pamet branit nekoga, odavno sam svoje mišljenje kazao o sportskoj politici nove uprave kao i o treneru….

Al ljudi moji, što je točno trulo - mislim da niko od nas ne može sa sigurnošću kazat, jer kako god da okrenemo, zbrojimo il oduzmemo, ovaj kadar je jači od prošlogodišnjeg.

Mi nismo prodali ni jednog bitnog igrača, doveli smo Pjacu, Torrentea, sad zimus Franjića i Galešića, Stojković nam je zdrav u odnosu na lani, pa i Kačavenda.
    Plus liga nam je slabija za 20 % kao i konkurencija…. Gotovo nikad slabiji.

Kako je to sve moguće?

Riba uvijek smrdi od glave, al u ovom slučaju mislim da su nas i igrači izdali u jednoj ozbiljnoj mjeri.
  • Omake
    6.9k
    Ljudi čuvajte sebe i zdravlje. Sinoć mi je susjed (dva kata iznad), dinamovac kao i svi mi, završio u bolnici zbog pred infarktnog stanja . 38 godina, dvije kćeri od 5 i 2 godine.
  • Crusades
    15.5k
    To bi trebalo pokazat ovim mudonjama i milijunašima na terenu, a i odgovornima na katu do čega dovode ljude.
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Škola u slobodnom padu.
    Isprofilirali nismo nikog, kad nam ode Baturina idući je valjda Stojković kojeg ce se panic-sell utrampit za 7-8 milja u neki žnj žnj klub...

Titula ove sezone je domena sci-fi. Igrači nervozni, nemotivirani, rade amaterske stvari po tekmi, skoro ih isti takav i vodi sa klupe.

organizaciju i neku smislenu igru nemamo, takiđer nakrcani smo poluigračima i igračima koji nisu na razini ovog kluba, niti su ga dostojni.

Nama tko god složi dva-tri dodavanja kako spada je u gol šansi.. od 5 protivničkih šansi, njihovih je bar tri gola(nevezano tko je protivnik), a od naših 5 šansi gol je u valjda jednom slučaju, u dva je stativa/prečka, a u ostalim gađamo posred njuške protivničkog golmana ili ko Mišić lansira nebu pod oblake.

Situacije kad je protiv nas svaki prekid, imam osjecaj da prođe me 10 znojeva i izmjena lica, jer su nam prekidi povuci-potegni situacije, iz kojih je valjda svaki drugi slučaj i ubačaj gol.

Tko god dođe za SD(ako i dođe), i ako bude promjene trenera treba napravit jebački posao, a imat ce nesto manje od dva mjeseca.
    Sumnjam da bi nam i najbolji SD mogli pomoć a očekivat cemo od idućeg da nam uz trenera napravi i dovede gegenpress imortalizaciju, sa ovim igračima i sramotnim zalaganjima jedino možemo nastupit na bajramskim turnirima.

Nemamo glave ni repa, obična smo taraba bez kormila i vođe puta.
  • Time
    1k
    Postoji li opcija prijevremenih izbora u statutu ?
    Sa zajecom,španovicem i ekipom ne mozemo uraditi rekonstrukciju kluba...to nam je svima jasno
  • Felip
    398
    Kralj je ozbiljno ranjen, a svi koji su nanjušili svježu krv sjatili su se kako bi mu nanijeli konačne ozljede. Ovo je najbolja slika Dinama ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.