• Zagreb1992
    2.2k
    Izvuklo se na kvalitetu pojedinca utakmica...Loše to izgleda realno
  • De Oliveira
    1.5k
    Sto napisati kada momcad primi seriju 29-0 protiv vec razbijenog protivnika... Ljudi su nam do samog kraja trece cetvrtine zabili 5 poena, ostali bez dva najbolja igraca, imali smo +10 i onda na scenu stupaju Miksic, Kralj i Paponja. Kraj njih trojice nam uopce ne treba protivnik. Najjaca scena je 20 sekundi prije kraja trece cetvrtine. Mi imamo +5 i loptu i Miksic uspije pripremiti Ciboni dva poena i dolazak na -3. Nakon toga krece neshvatljiv raspad sustava protiv limitiranog protivnika.
  • Zagreb1992
    2.2k

Kad ti limitirani protivnik napravi seriju 29-0 to onda govori da je Dinamo još limitiraniji od Cibone zar ne ?
  • De Oliveira
    1.5k
    Da je Dinamo limitiran smo konstatirali pocetkom sezone. Realno trebali smo ih zgaziti i uopce mi nije jasno sto im se dogodilo u zadnjih 10 minuta. Steta.
  • Zagreb1992
    2.2k
    Cedevita izdominirala protiv Dinama ..u zadnje vrijeme igračima se očito ne igra obrana ..eto danas u 3.4 primili ako se ne varam preko 80 koševa
  • De Oliveira
    1.5k
    Kao i u slucaju NK. Na ljeto totalni remont. Pronaci novce, zadrzati Mulu i dovesti ozbiljne igrace koji mogu igrati dobru kosarku.
  • Zagreb1992
    2.2k
    Mula bi možda mogao ostati iako je i to upitno..Rudan čeka situaciju u Ciboni i kako stvari stoje želja postoji s njegove strane da se vrati nazad
  • De Oliveira
    1.5k
    Nadam se zbog nas Dinamovaca koji volimo i kosarku da ce Dinamo vratiti ozbiljnu kosarku u Zagreb. Mislim da i hrvatakoj kosarci treba projekt velikog kluba kakvih je puna Euroliga (Fenerbahce, Panathinaikos, Olimpyacos, Real, Barcelona, Monaco, Bayern...). Problem je sto ogromnu vecinu ljudi nista osim nogometa ne zanima i tesko je doci do ozbiljnih sponzora, ali zato je tu stariji brat iz Maksimira koji bi mogao neke sponzore potaknuti. Kada bude dovoljno novaca mislim da onda nece biti dileme zeli li neli igrac igrati pred Boysima ili pred praznom dvoranom.
  • Zagreb1992
    2.2k

3 glavna igrača kluba su u godinama i pred penziju ..Omladinska škola je nikakva ..Uprava kluba mora pronaći sponzore , a ne GNK poticati sponzore da lupaju novce u KK Dinamo....Rudan je u klub došao da se vrati u formu ..Ostat će ti ako ga platiš bar nekih 8 9 k mjesečno.

Prazna dvorana ? Jel si gledao jučer utakmicu protiv Cedevite ? Pa bila je prazna skoro dvorana jučer
  • Felip
    417
    Mislim da i hrvatakoj kosarci treba projekt velikog kluba kakvih je puna Euroliga (Fenerbahce, Panathinaikos, Olimpyacos, Real, Barcelona, Monaco, Bayern...).De Oliveira

I što bi dobili s tim? Umjetno napumpani klub koji bi se malo igrao s velikima. A Dinamo je miljama daleko od ozbiljnog sportskog društva kao što su navedeni. Jesam dinamovac, ali glupo mi je gurati projekt Dinama pored recimo KK Zadra, koji bi se možda jedini od naših uklopio u taj projekt velikog kluba za Euroligu. Ljudi imaju neku tradiciju, imaju infrastrukturu, imaju navijače, imaju potencijalnu masovnost.

Za mene postoji samo jedan Dinamo, onaj nogometni. Klub s određenom tradicijom i identitetom. S ovim pokušajima novonastalih izvedenica Dinama se nikako ne mogu poistovjetiti.
  • DrawTube
    6.7k
    potpisujem sve osim zadnje rečenice, futsal Dinamo je kljucan korak i veliki dio u nastajanju demokratskog Dinama i time se mogu podosta poistovjetiti s istim
  • NitkoBitan
    25.3k
    S ovim pokušajima novonastalih izvedenica Dinama se nikako ne mogu poistovjetiti.Felip

Ne znam pokusavas li u ovu pricu ugurati i Futsal Dinamo? Klub nastao u doba najvece represije kada je dobar dio boysa imao zabranu za nogometne utakmice, znaci bez futsala bi grupa tesko prezivjela.

Znaci od tada na temelju navijacke potpore i sponzora do trofeja hrvatske lige, ugoscivanja futsal Lige prvaka te ulaska u top16 Europe, a da ne govorim o stvaranju hrvatskih futsal reprezentativaca.

Jedna lijepa i zdrava prica, nimalo umjetna. Jbg sve treba imat svoj pocetak.
  • Felip
    417
    Podržavam priču futsal Dinama, ali niti sam bbb niti sam aktivno sudjelovao u toj priči tako da se ne mogu poistovjetiti s tim klubom kao s nogometnim. Isto tako ni s odbojkom ni košarkom. Na to sam mislio.
    Ma nemam ništa protiv da bude i stolnoteniski ili badminton klub Dinamo koji bi gajili neke skupne dinamove vrijednosti, ali imam protiv nerealnih projekata s imenom Dinamo.
    Nije baš da trebamo klub koji će u svakom sportu dominirati.
  • De Oliveira
    1.5k
    Prica o tome treba li Dinamo nastaviti raditi po boljsevickom dekretu iz pedesetih i imati samo nogometnu sekciju ili se treba vratiti svojim korijenima iz 1911. kada smo i osnovani kao sportski klub je davno prozvakana i smjer je zacrtan. Danas se 26.4. slavi, a NK ima suradnju sa KK, MNK, AK i OK i ta prica ce se siriti. Dinamo je simbol za izvrsnost i tome se tezi u svakoj od nabrojanih sekcija. Normalno da svaki Dinamovac navija da uzimamo titule. Nikakav prosjek ne ide uz ime Dinamo. A vi navijajte za Cibonu, Zadar ili koga vec zelite. Demokracija je, nisu pedesete pa da se nesto namece.
  • Zagreb1992
    2.2k
    4 poraza u nizu ..ozljeda Rudana..uganuće zgloba...bit će tu još svega u 4 kola ova do kraja ..mogli bi ostati i bez doigravanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.