• austrijanac
    6.6k
    Sva sreca vec se prodao, ovih 15m sad izgleda preveć.
  • Crusades
    16k
    A pljuvali po vaflu kad ga je prodao
  • Praskaton
    4.3k
    Da nije prodan sigurno nebi bilo ovoliko bolikurčine
  • jp23
    3.1k
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Cijelu sezonu je užasan u defanzivnom dijelu u HNLu, vadio je Omake brojke u usporedbi sa prošlom sezonom. Ovo je samo nastavak istog ponašanja
  • Crusades
    16k
    Protiv Osijeka dvije kriminalne reakcije u defanzivi, protiv Hajduka on i Kačavenda pogledom ispratili Krovinovića kako glavom posprema loptu u mrežu, jučer treći gol gleda loptu kako leti i ne trza.

Vrijeme je da te se pošalje za Milano, nikakve koristi od tebe.
  • Crni86
    9.7k
    ja bi rade gledao pavica/belcara/ kavavendu pa nek ovako grijese nego igraca intera. Ne bi sigurno bili nista losji.
  • Crusades
    16k
    nikakve koristi od tebe.Crusades

Ups :monkey:
  • Ali
    2.6k
    Sučić danas najbolji igrač Rijeke :blush:

Prvo obranio Torenteov udarac glavom za 2:0 i u 93min umjesto laganog poentiranja fulao cijeli gol.
    I onda strepiš, a trebalo ke biti glathi 3:0
  • rokikaciga
    989
    Meni je Sucic danas bio dosta dobar. Svugdje ga je bilo. Vraca se u formu i nije igrao preko kurca. Biti ce krucijalan u zadnje 4 utakmice. Samo naprijed Petre!
  • Zg123
    1.7k
    Meni je isto bio dobar, vidi se da nije jos na svom nivou ali rekao bih najbolja utakmica od povratka od ozljede
  • Fan
    1k
    Generalno fakat nije bio loš, stvarno je letio terenom.
    Za Torrenteovu glavu ga ne krivim, pogodila ga lopta, jbg, a ono je na kraju morao završit.
    Dobra partija overall.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.