• Orc123
    11.1k
    uff sto smo opasni...ajd pod hladnu vodu i umij se...
  • Crni86
    9.2k
    ne, sad smo odlicni. Tolko smo dobri pod ovim trenerom da sam prvi put u zivotu prije kraja tekme u hnlu ugasio tekmu i to vec evo drugi put nakon Rijeke i 4 komada. Raskopa nas tko stigne. Nije Neno bio zlato, ali ga se proglasilo glavnim krivcem. Nene nema sada, a igra je i dalje uzasna uz oporavljenike.
  • KaJJe
    401
    Sudac je kriv
    Nismo imali srece
    Ispricavamo se nasim navijacima
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide
    Krizni sastanak senatora
    Svaka sljedeca utakmica nam je finale
    I tak iz tjedna u tjedan
  • rioda
    7.8k
    ne, sad smo odlicni. Raskopa nas tko stigne. Nije Neno bio zlato, ali ga se proglasilo glavnim krivcem. Nene nema sada, a igra je i dalje uzasna uz oporavljenike.Crni86

Pa majstore, smiješno mi je zazivanje Bjelice pod kojim smo obrambeno bili jednako loši, a napadački nismo uspjevali ni šansu stvoriti
  • Nolifer
    10.3k

Krivo je more
  • Jaro
    9.5k
    sve je to nakuoina beskarakternih pickica i stiti ih od bijesa jedino dinamov dres koji nose... zasluzuju svaki zvizduk, psovku, uvredu za ono kaj na terenu pokazuju... Al cekam da nas usutkaju ovi "pozitivxi" jer matematicki jos nije gotovo. Ma gotovo je ovo odavno....
    Uprava ak misli ostat nek krene slagat novu sezonu vec prije ulaska u bus za Zg - Fabiju je iz pile blize doma neg iz Zg, baturina nek ide u Franfurt odmah, Sucic u Milano, za ostale nek izvjese "Daj šta daš, samo da prodam" - po defaultu sve ponude za bilo koga prihvatiti jer oatanak bilo koga od ovih je samo trula jabuka za buducnost...
  • bbb medimurje
    3.8k
    Ja bi baturinu van, stojke njegova pozicija, mbuku desno
    Petko naprijed
    Sucic unutra misic van
    Dominiraju sredinom, ak izvadi veznog i ubaci petkovica jos bude gore
  • Boysica
    732
    Igramo s dva napadača :rofl:
    :monkey:
  • GOAT
    2.3k
    "eeeeeeh we have to improve :nerd: "
  • Samo Dinamo
    167
    Igrači su nikakvi na terenu jer se nemaju koga bojati u klubu.
  • Noel
    10k
    Da mi je vidjet tog specijalca koji je prihvatio doć na mjesto sportskog direktora u Dinamu u ovakvoj situaciji..
  • tp1997
    1.1k
    Ti si prespavao utakmice protiv Osijeka, Gorice i Belupa?
  • Bernard
    723
    sve ok, više neznam šta bih mislio ni rekao pa od nervoze svašta zamišljam.
    Od ove sezone mi nije dobro, nekad bi povratio od muke.
  • Crni86
    9.2k
    a sad imamo celicnu obranu i raketni napad? Gledas majstore ti dinamo zadnja dva mjeseca? Izgledamo ko Zrinski.

Nenad nije bio zlatan, ali nije bio kljucan problem zato sam to i napiso. Brojni su pisali, srali po njemu itd. Zato i je taj komentar.
  • emilperska
    9.3k
    U ponedjeljak očekujem esej od dežurnih apologeta u kojima će opet smiriti situaciju, objasniti nam da je ovo zapravo novi početak i ne nužno loša stvar za klub. I tako u krug...

Tužan sam, ali prije svega razočaran. Još jednom hvala svima zaslužnima, nadam se da brojite zadnje dane u klubu. Marš bijednici!
    cibona

"Uprava i IO razmišljaju, analiziraju i promatraju. Nakon sto se sastanu s 3 glavna odbora i 5 pododbora donijet ce draft (ali ne i finalnu) verziju evaluacije svog rada koju će objaviti putem nove aplikacije cijelom članstvu. Klub nisu samo rezultati, bodovi, tribina i dojam na terenu, on je nešto više.. Rezultat je trend, ideal vječan.."

Ocekujem ovako nešto u ponedjeljak ili sutra, ovisno kako Rijeka odigra..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.