• fakin
    184
    sad je jasno, ako ne dobijemo danas definitivno ostajemo bez ikakve šanse za titulom.
  • Marley
    3.6k
    a sta bi trebao reci bravo fabio kralju momcad ti igra odlicno i tako iz utakmice u utakmicu, bas zbog takvih kao ti koji su preblagi smo popušili prvenstvo. Jbg tog talijana je trebalo najurit dok je ispo od Osijeka iz kupa, sad je kasno sve je vjerojatno vec izgubljeno.E46

Pa mozes onda npr. jednostavno ne reci nista?
    Ima ovdje ljudi, a dam se kladit da nisam jedina, kojima citanje takvih komentara unosi dodatnu negativu, napetost i jad. Nazalost ne moze se selektivno citati, a u zadnje vrijeme takva atmosfera vlada, da me uopce ne cudi zasto neki forumasi odluce uzeti predah.

Sta mislis, da samo vi koji prosipate crnilo gdje stignete, samo vi vidite da situacija nije bajna? Mi ostali smo maloumni, glupi, slijepi ili sta?

Pa daj nemojte ljudima ubijati i to malo optimizma, i to jos sat vremena pred utakmicu :roll:

Ajmo Dinamo :heart:
  • Droljo
    14.3k
    Lik dere na svim frontovima neumorno. Skužili smo da je trener prevara, stranci šrot i nemamo SD-a. Hvala
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Vidio kolko ga pljujem pa me iso poslusat :lol:

Zanimljivo sa Ademijem. Cak vidim smisla da ga stavi da dobijemo cvrstine u vezi koja nam kronicno fali. Samo ga mora vadit na vrijeme jer 90 minuta igra ne moze.
  • E46
    1.3k
    nije naravno ali je preblag, 80% ljudi ovdje a i po drustvenim mrezama nije spremno dignit glas kamoli kakav prosvjed srusit svijet zbog Dinama, jednostavno je nedopustivo bilo dozvolit da tovari osvoje takvi jadni prvenstvo, to ce se užasno odrazit na klub ali većini vas to ovdje nije jasno, davno je trebalo reagirat i poduzet nešto, sad nek ide svojim tokom kak je i krenulo, to je to necu pisat vise i unositi negativu kako marley kaze pred utakmicu uzivajte svi sve je divno bajno i krasno optimizam na najjace.
  • Droljo
    14.3k
    davno je trebalo reagirat i poduzet neštoE46

Budeš imao šansu na izborima. Ili bi rušio nasilno vlast i sve zavužgat?
  • Paggini
    42.9k
    Samo pls nemojte ovu temu pretvoriti u bojište "Kanga vs Kule", neovisno hoće Kule odigrati dobro ili loše, smori ljude.

Hvala
  • Filip85
    92
    Nintendo Switch 2San Lorenzo

O jebote, ne odem dva dana na ign.com i propustim vijest da izlazi... :sweat:
  • E46
    1.3k
    ako nikako drugacije ne ide, onda prosvjedi ispred stadion postavit šatore strajkat glađu dok ne ode cijela uprava, al sad je kasno za to, rekoh. Velika steta je pocinjena, sta je tu je jbg, nadam se barem da ce Rijeka uzet naslov jer tovare mrzim do te mjere da mislim da budem umro ako oni osvoje prvenstvo.
  • kajjaznam
    127
    Isuse Bože, daj više prestanite srat, muka mi je više čitati vaše sranje, ponavljate se ko papige. Ak nemaš kaj pametno napisati onda i ne piši
  • Eduardo
    23.4k
    svašta... log out, čitamo se sutra ili za par dana.
  • ElDorado
    2.8k
    Ovdje ljudi ne znaju što je jebena demokracija koju smo zazivali godinama. Nek zašute pa nek se lijepo kandidiraju na sljedecim izborima kao prosvijetljeni apsolutisti. Imam i ja sto kritika ali sam glasao za njih i podržavat ću ih do kraja mandata.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Ako kiksamo danas micem se sa zone jer bum upao u klinicku depresiju. Traka za trcanje subotom navecer u teretani i gledanje u zid.
  • Boysica
    732
    Nebi se malo proluftao... inače će mo cijelu tekmu citat crnu kroniku na zoni by E46
    Aj plizzz bar budi pozitivan malooo evo ja te molim samo nervozu radis a svima nam je tu cilj da pobijedimo..
  • Dinamo-SB
    227
    Ide danas pobjeda i dobra igra!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.