• Noel
    9.9k
    Šteta. Da Jagušić ima još jednog španera uz sebe..
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Nije dugo trebalo da se krenu i teorije zavjere o Kovačeviću tovaru, filijali iz KC, obzirom da se ovdje čitalo o tovarskim filijalama i nazivalo istima Osijek, Goricu i Istru...stalno neki retardirani rezoni i boomerske nesimpatične fore i teorije zavjere, svaka suša koja izmigolji ispod kamena nešto glupo mora reć..

Gori sam još ja sam po sebe koji te gluposti mora čitat i slušat. Ljudi igrali prije 3 dana protiv Osijeka, umormi kao da su repu okapali, a tovari su taman bolji kako i rezultat kaže, i po klasi i po šansama, svemu.

Nasmješnija je ova bojna neprobojna o nekakvim srećnicima i nama nesrećnicima..

Ovaj Ukrajinac kod tovara je rang onog našeg sto smo imali Boxermanijaka, aman su zajedno dezertirali sa neke bojišnice i zavarali nekog da znaju igrat lopte
  • KtcGoat
    398
    Daj autogol neki
  • Dzoni
    1.1k
    Mrzim ovaj osjećaj kad se cijelo vrijeme u sebi nadaš da se može promijeniti ali je jasno da nema promjene i da Hajduk uzima 3 boda
  • tp1997
    1.1k
    Nestorovski kao Sivonjic onomad, jebem ga beskorisnog
  • Markelo
    3.2k
    Ovi prijenosi hnl-a su takva karina. Traže penal igrači Belupa i mi ne dobijemo snimku nego gledamo kako zamjene ulaze a taman je došlo do prekida da se prikaže ta situacije.
  • Paggini
    42.8k
    Koji kukavicki nogomet tovari igraju, gadljivo
  • E46
    1.3k
    on igra najgori, pa jel imamo losiji kadar od Rijeke koja igra bolji nogomet?? Cacic bi bolje s ovom ekipom tu cu stati zna se koliko je sati, a kamoli netko jos ofenzivniji tipa Sopic.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Hajduk igra kao Grčka 2004., zabiju gol i brane se do kraja.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Ne govorim o kvaliteti nego pristupu.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Grčka 2004 je goli k za ovaj Hajduk...

Bemti, od koga ćemo mi vjerojatno izgubit naslov. Valdasov Hajduk je bio top i od njih mi ne bi bio sram da smo izgubili naslov, ali ovaj jad kojeg vodi nervozni žabar, ajme :vomit:
  • Crusades
    15.5k
    boomerske nesimpatične foreNavijač Dinama

sto smo imali BoxermanijakaNavijač Dinama

Oči krvare od tvojih fora o svima i svačemu i onda ti nešto o tome ideš pisat. Ne možeš jedan komentar ostavit bez nekog epiteta.
  • E46
    1.3k
    pristup mjenja trener. Nije Bjelica kriv sto je Kulenovic promasio 10 mrtvih sansi dok je on bio trener,minimalno 10 sansi koje ce nas kostati titule,tipa sa 2,3,5 metara, totalno amaterski. Ali canavarro je vec pokazao da ne zna voditi utakmice i da se pogubi sa zamjenama,a ni nogomet mu nije gledljiv, nema ni tog visokog presinga o kojem tolko govori.
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Ne znam samo sta bi tovari trebali????, vode 1-0, otvorit se pa ako prime, zabio ga je Belupo za nas, a štetovali su sebi dva vsžna boda za titulu ili da ih ovdje forumasi ne bi zvali gadljivcima i pičkama jer igraju zatvoren nogomet....

Imate pravo, trebao je i Neno Bjelica napast Dortmunda i Monaca i Celtica, Cannavaro Arsenala, a ne igrat na kontre i čuvat postojeći rezultat....

Majko sveta
  • Pacho
    405
    Ako ovi uzmu naslov, to ce biti zlocin protiv nogometa. 39% posjeda danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.