• Jurki
    16.5k
    dal bi mogel on raditi razliku u Ferencvarosu? Pitam u kontekstu lige.
  • Zagi
    9.4k
    Štefulj je kako izgleda jako dobar na posudbimlkaskic

Gledaš sa vremena na vrijeme ili samo Sofa ocjene?
  • mlkaskic
    134
    Ne znam, ali igra za petu ekipu prvenstva i ocjene su dosta dobre.

Nisam ga gledao, samo sam pogledao kakve ima brojke i ocjene. Ali sumnjam da je loši od Oliverasa, Bočkaja, Ogiware ili Jurišića iz Osijeka. :chin:
  • Eduardo
    23.4k
    Mauro Perković do sada je upisao samo 45 minuta u dresu Cracovie i to je zamijenjen na poluvremenu. Sve ostale tekme od dolaska proveo je na klupi.
  • ShanKu
    1.5k
    Mauro je misterij koji očito nikad ne bumo otkrili.
  • jp23
    3.1k
    Pisao sam o toj utakmici što je igrao pred koju stranicu. Nažalost večeras nije upisao ni minute protiv Stal Mieleca u kojem igra (na posudbi) naše bivše desno krilo, Damian Kądzior.
    Inače je Stal u užasnoj formi, u zadnjih 5 susreta prije ovog, zaredali 1 neriješenu i 4 poraza zaredom.
  • Paggini
    42.8k
    Jesmo mi njega prodali ili posudili?
  • Eduardo
    23.4k
    Marko Brkljača danas je u dresu Jaruna zabio prvi seniorski gol u karijeri.

baš sam naletio malo na tu tekmu danas i vidio da ne igra, zato sam i napisao.

posudba do kraja sezone s pravom otkupa.
  • Marley
    3.6k
    Steta da ga nismo posudili nekome u HNL, barem bi igrao vjerojatno. U cemu je stvar da mi je samo znati. Mislim, koliko los moze biti? Meni nije ostavljao takav dojam ono malo sto smo ga vidjeli.
  • jp23
    3.1k
    Mislim da je posudba do kraja godine, ne do kraja sezone, al moram provjeriti još
  • Eduardo
    23.4k
    moguće da lažem, ako je tako isprike. :grimace:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nadam se da Perkovica Poljaci nece otkupit i da bi na ljeto mogao uhvatit neki zalet na pripremama i prikljucit se momcadi. Po meni neprezaljen igrac koji je vec trebao biti nositelj obrane ali malo ozljede i ostalo su ucinile svoje. I dalje je mlad, vjerujem da bi pokazao onu igru koju je imao u 'primeu'.
  • austrijanac
    6.2k
    Kad god tri trenera si otpisan, onda nekaj ne štima nažalost.

Mauro mi je top dečko, no neki problem postoji.
  • Paggini
    42.8k
    tri trenera si otpisanaustrijanac

Četiri, ako uključimo i Cracoviu...
  • austrijanac
    6.2k

Za to sam dao mjesec prilagodbe, pa ajde iduce dvije tekme onda cemo kao bit pametniji.

No u pravu si i za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.