• Jos-Optimus
    4.8k
    Ja vjerujem u Petka i Nevistića, jedan se vratio, drugi probudio
  • Infinity
    17.7k
    Ljudi u klubu su placeni da javno vjeruju u titulu, ne mora znaciti da stvarno vjeruju.

Meni je najgore to sto stjecem dojam da mnogi misle kako ce to biti bezbolno, da ce svanuti novi dan, zivot tece dalje, nista se nije dogodilo...

I kakve cemo akcije imati nakon gubitka titule? Vjerojatno akcije stednje, jer se ne zna koliko malo ce Europa donijeti, pa u narednu sezonu ulazimo gori nego sad. Da nitko nema srca malo rizikovati. Ovima dolje se smijemo vec par sezona i predvidjamo bankrot ako ne uzmu titulu, pricamo o nekom all inu, a oni i dalje prvoligas, svake sezone neko top pojacanje i evo ih jako blizu tituli, pet bodova blize nego mi. Hoce li se rasprsnuti poput Rijeke prije osam godina? Nece, jer oni nisu Rijeka, njihova titula je opasnija od titule Rijeke, mada mene ovako ako razmisljam srcem apsolutno zaboli neka stvar tko je prvak ako to nismo mi.

U plusu smo sedam milijuna eura, a nismo bili sposobni dovesti postenog trenera i mozda 1-2 prava igraca s kojima bi bilo lakse uzeti titulu, a vjerojatno bi zaradili i koji euro vise od Europe, a s titulom bi naredne sezone sigurno zaradili koji euro vise od Europe. Mozda sam ja preveliki kockar i zelim previse rizika, ali ljudi koji vuku poteze su definitivno previse defanzivni i to nas kosta. Sutra ce nam reci kako je dobro sto se ustedjelo, jer se tako spremilo na gubitak titule, nikome nece pasti napamet da bi ulaganjem mozda sprijecili gubitak titule.
  • ElDorado
    2.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/otkrivamo-dinamovi-senatori-odrzali-krizni-sastanak-cannavaro-je-izgubio-pola-svlacionice-15569672?cx_linkref=jl_home_najnovije

Ja stvarno ne razumijem kaj znači krizni sastanak senatora? Kaj zaključe da ce se prestat zajebavat? Da ce konacno slusat trenera? Ili da ce prestat pusit? Ne razumijem. Znaci da su svjesni da nena zajednistva?
  • JD s istoka
    7

Sve sto si napisao je jedno veliko možda

Usporedio si “all in” politiku Hajduka s našom “ziheraškom”, ali Hajduku se ta politika riskiranja do sada baš i nije isplatila. A hoće li to ćemo tek da vidimo.
    Isto tako ako i budu prvaci nisam bas siguran da je to radi nnjihovog načina poslovanja koliko je do našeg načina poslovanja

Jednostavno naša sportska politika nije dovoljno dobra i očigledno da je sve što se događa u klubu u zadnjih 2 godine jako utječe i na sportski segment poslovanja.
    Hoću reći da mislim kako trenutno vodstvo je očekivalo da će sportski segment sam po sebi nastaviti kak je bilo i prije, pa su fokus bacili na druge segmente, i samim time nisu tu dovoljno pažnje dali
  • Zg123
    1.5k
    Mislim da je vrijeme za revolucionarnu ideju. Nek senatori budu treneri igraci, samo nek se redaju jedan po jedan i ustedit cemo na trenerskim otpremninama.
  • NKDZ86
    3.3k
    nek senatori poteraju cannevarra, ionak nema pojma di je došao. stavlja Belcara u prvu postavu tek što je došao i onda ga ne stavlja. pa kaj si ti lud čovječe
  • Infinity
    17.7k
    Da, usporedba nema smisla kad usporedimo nasih sedam milijuna koje imamo i njihovih x milijuna koje nemaju. Ipak je njima lakse uloziti novac koji nemaju.

Na kraju krajeva, kako su se neki milijuni bacili u vjetar, bolje da smo ustedjeli 20 milijuna, a ne 7. Kovacevic je svakako pet kola okasnio na borbu za titulu, pa bi svakako bili treci i bez kvazipojacanja i s bilo kakvim trenerom. Na kraju nam se i taj kup tako poklopio da bi nam bilo svejedno da li smo treci ili cetvrti, tj. da li je Belupo ispred ili iza nas.
  • JD s istoka
    7

Ok, sad nas uspoređuješ sa Slavenom?
    Vjerojatno nisam bio dovoljno jasan.
    I od Slaven i od Hajduka smo uložili znatno više, pa smo tu di jesmo, a oni tamo di jesu. dojma sam da smo uložili još ovoliko, da bi bili tu di jesmo.
    U fazi smo traženja. Ne jedne, ne dvije, već na svima razinama mi smo trenutno ne posloženi (mislim na sportski segmenat) i mislim da tu leži naš problem
    Hoće li to novi sportski direktor dovesti u red? Valjda bude, ali isto tako mu se mora i dati vrijeme kao sto je dobio i prethodni, pa se pokazalo kao krivi korak
  • Jaro
    9.4k
    mozemo mi imati i 177 milja kad se lose trosi. Pa ova sezona/godina je "najbogatija" u povijesti, a imamo najgoru sezonu (HNL) u povijesti. Sad ce se ko nasi politicari vaditi na bivse sustave, minuse, kosture iz ormara i slicno...
    Nisu bivsi birali trenere za sezonu, nisu bivsi odradili ova top 2 prijelazna roka. Ako se povuce MM, pa nije ga moja pokojna baba (o)stavila na toj poziciji, a bogme mozda jesam vealo sisao al camac pojeo nisam - nije MM samostalno odradio ovo u zadnjih godinu dana ma koliko god se skrivali "pomagaci"...
    Obo vodstvo o sportskoj politici nema pojma i jbg - posljedice su vidljive (a i gledat cemo ih jos godinama jer - ugovori)...
  • Mr Anderson
    11k
    Formirati Vijeće staraca (Ademi, Rile, Miško, Bruno i Zagi) da vode ekipu do kraja. Ne treba trener. Eventualno priključiti Tomicu Ivkovića da istupa prema medijima.
  • Paggini
    42.3k

Čestitke na jubilarnom 10. sastanku kriznog štaba senatora ove sezone gdje je zaključak još jednom "moramo početi igrat dobro i truditi se"
  • NitkoBitan
    24.6k
    Senatore (osim Petkovica i Misica) prijavit za dobrovoljnu Muskovu misiju na Mars i Dinamo ce procvjetat! "Teski" za Dinamo kao 120 kila na benchu...

Svaki put kad izade vijest o njihovom kriznom sastanku 10 djece iz Dinamove skole odustane od nogometa.
  • emilperska
    9.2k
    Senatore (osim Petkovica i Misica) prijavit za dobrovoljnu Muskovu misiju na Mars i Dinamo ce procvjetat! "Teski" za Dinamo kao 120 kila na benchu...NitkoBitan

Budu Kanga, Mbuku, Cordoba, Mmae i čudo prirode Oliveras riješili Hajduk i Rijeku za par tjedana, ne brini se. Sve je ok.
  • NitkoBitan
    24.6k
    Svakako od njih imamo vise koristi nego od Ademija koji u 20toj minuti legne na teren, od Perica koji rekreativno sisa novce klubu, od Zagorca koji je najplaceniji pomocni golmanski trener u povijesti - isto rekreativac, od Bockaja koji je veci neprofesionalac od svih stranaca zajedno... Jel trebam dalje nabrajat?
  • emilperska
    9.2k
    Svakako od njih imamo vise koristi nego od Ademija koji u 20toj minuti legne na terenNitkoBitan

Svaka čast, položio si. Postat ćeš povjerenik!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.