• Navijač Dinama
    9.5k
    Mi ako ne možemo Istru dobit, i ovako kompletni,nabrijat se na njih, onda nismo ni zaslužili uzet titulu.

Debilnije bi od svega bilo onda još očekivat, ako ne pobijedimo, da imamo nekakve "vjere" i optimizma da možemo ovakvu Rijeku dobit ili Hajduka u Splitu, uz da nam se poklopi još rezultata.
  • Peškaman
    6.4k
    Istra ih je limitirala maksimalno sve do pogreške,svaka čast na igri.
    Istra je večeras na Rujevici izgledala bolje i od Dinama i Hajduka, ova sezona je na puno načina čudna.
    A i sve pohvale Fruku, paklen igrač.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Mi ako ne možemo Istru dobit, i ovako kompletni,nabrijat se na njih, onda nismo ni zaslužili uzet titulu.Navijač Dinama

Ma realno ako ne dobijes iscrpljenu istru a imas sasvim odmorenu ekipu kao da je dosla sa godisnjeg odmora onda vise ne trebamo nista ni pratit niti se cemu nadat … a i zasluzili onda takodjer nismo
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Ja ne strepim od momčadi koju je jedan trener pobijedio sa Kanekom, Bulatom i Morenom Živkovićem.
  • Noel
    9.8k

A zamisli tek da bivši trener Balkanija igra sa Istrom.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Teško je igrati protiv višegodišnjeg prvaka jedne zemlje sa Mihajličenkom, Menalom, Bulatom, Šutalom, Moharramijem i ostatkom družine, a ne mogu ni zamisliti kako bi tek bilo sa Ville Koskijem, Gaguom i Valinčićem.
  • Crusades
    15.2k
    Višegodišnjeg prvaka Kosova.

Neugodna ekipa.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Koja je u prethodne dvije sezone osvojila 8 bodova u Europi. 8 više od cijelog HNL-a.
  • striko
    2.1k
    Osvajaču kupa će pripasti nagrada od 20 000 eura. Ovo je šlag na tortu.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Baš sad vidio gol fruka od jucer … svi govore „bravo valincic“ haha … a o tome da je fruk majstorski pospremio loptu gdje joj je mjesto nitko ni rijec nije spomenuo - vidio sam kako nasi manekeni gadjaju semafore, ograde i tribine … a eto fruk je gadjao gol, tocno tako kako to rade majstori koji svaki dan igraju nogomet
  • Blueshadow86
    2.9k
    Baš sad vidio gol fruka od jucer … svi govore „bravo valincic“ haha … a o tome da je fruk majstorski pospremio loptu gdje joj je mjesto nitko ni rijec nije spomenuo - vidio sam kako nasi manekeni gadjaju semafore, ograde i tribine … a eto fruk je gadjao gol, tocno tako kako to rade majstori koji svaki dan igraju nogometDani Olmić

Točno to. Fruk je majstor, a takve golove postižu majstori. Pratio je, išao u presing, oduzeo loptu, nije petljao s njom nego se odmah izbacio na svoju jaču nogu i kroz noge Koskiju neobranjivo je pospremio u kut. I game over. Što se kaže - jednim potezom je riješio utakmicu.
  • Danko
    1.8k

Može to i naš Martin, ali samo protiv milana.
    Protiv varaždina i sličnih neide, mislim, tko će se zajebavat s tim jazavcima....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.