• dzg2024dzg
    105
    Malo sam se zaigrao, očito sam imao viška vremena! :lol:
    Kako smo ove sezone banana u derbijima, zanimalo me imamo li ikakve šanse da uzmemo titulu bez pobjede u derbijima. I imamo, ako konkurenti budu prosipali bodove na manjim utakmicama (kao i do sada) a mi to prestanemo raditi. (nadajmo se) :lol:

Osobno sam mišljenja da ako želimo ovo uzeti moramo pobijediti derbije i doviđenja! Ali evo neka fikcija ako ne bude tako.

Mi remiziramo dva velika derbija (Rijeka i Hajduk).. ali pobijedimo ove manje utakmice (naravno i Osijek kući, ali i ova neka zeznuta gostovanja (Istra/Gorica/Lokomotiva).

Stavio sam ovo kao da Hajduk i Rijeka neće izgubiti niti jednu tekmu do kraja, ali da će ipak kiksat i remizirati neke zeznutije utakmice.

Teški višak vremena, ali evo reko' da podijelim s Vama. :lol:

Slika ispod:

Untitled-1.jpg

Ako je sitno, evo i link: https://i.postimg.cc/FHTN6Hvg/Untitled-1.jpg

Sretno nam bilo! :cool:
  • Mr Anderson
    11k
    Kako smo ove sezone banana u derbijima, zanimalo me imamo li ikakve šanse da uzmemo titulu bez pobjede u derbijima. I imamo, ako konkurenti budu prosipali bodove na manjim utakmicama (kao i do sada) a mi to prestanemo raditi. (nadajmo se) :lol:dzg2024dzg

Sramotna je činjenica da nemamo pobjede u 6 odigranih derbija. Ako tu još dodamo i 4. Slaven, imamo 1 pobjedu, jedva s igračem više i jedan sramotan poraz od njih. Ako želimo biti prvaci, moramo dobiti preostala dva derbija, a jesmo li to u stanju nek svatko za sebe prosudi.
  • NORTE
    14.4k
    SLUŽBENO
    Derbi je 3.5. u 16:00
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Bitka za Međuzemlje
  • Olmic
    4.2k
    a se na Dinamo Rijeka sluzbeno?
  • NitkoBitan
    24.6k
    Najidealniji termin sa navijacke strane.
  • Danko
    1.8k
    Najljepše bi bio da idemo dolje s -2 i pobjedimo ih 0:1 , golom u sudačkoj nadoknadi ... :grin:
  • Brusa
    2.6k
    najljepše bi bilo da idemo sa +3 i dobijemo ih 0-5...
  • Marc
    356
    Iskreno me strah da je prvenstvo izgubljeno :sad:
  • Dani Olmić
    1.2k
    Ovo igrači mogu samo na karakter izvuc do kraja, nikako drugcije - u cannavara vise nema vjere, barem s moje strane
  • Ritam Ulice
    67
    Cannavaro je izgubljen u vremenu i prostoru
  • NitkoBitan
    24.6k
    Ovo igrači mogu samo na karakter izvuc do krajaDani Olmić

Zbog njihovog "karaktera" i jesmo tu gdje jesmo. Da pokazuju u prvenstvu karakter kakvog su pokazivali u LP vec bismo sad bili na minimalno +5 u odnosu na konkurenciju.
  • Dani Olmić
    1.2k
    pa dobro to stoji, ali sad nam ne vrijedi se vracat u proslost - sad igraci moraju dat 200% - cannavaro to nema pod kontrolom ni malo - njega se nece nista pitat vise - ako ce igraci htjet, bit cemo prvaci, ako nece dat sve, onda necemo

Cannavaro tu nema utjecaja nikakvog
  • Bosskovitz
    16.2k
    Ja još uvijek vjerujem. Ali ne mogu shvatiti kako oni na terenu to ne osjete. Pogotovo ovi koji su tu dulje od godinu dana, osvajali su prvenstva na Maksimiru pred manje ljudi nego što ih danas dođe bodriti u Varaždin. Da se nadovežem na ono kaj je @Noel "prigovorio" na moj komentar prije te tekme: momčad zaista ima brutalnu podršku, vjeru i brojnost s tribina u Varaždinu kao da igraju da igraju protiv Reala na Santiago Bernabeu... ali ne vidi se to na njima.
  • Felip
    386
    Kako da čovjek vjeruje nakon tog Varaždina gdje prije toga imaš dva tjedna slobodno, najavljuješ jebenu pripremu i naporan rad, a onda u prvoj utakmici nakon toga niti ne zapucaš u okvir gola.
    Protiv Belupa nam se sve poklopilo. Oni su igrali kup produžetke, dobivaju crveni, mi penal i opet jedva sačuvamo taj gol Stojkovića. Puno toga nam se otvaralo, nudilo, a mi bi sve jeftino prosuli. I sad nam se nudi ta Istra, čast Istri, ali na papiru imamo lakše gostovanje nego Hajduk i Rijeka.
    Spali smo na to da strepimo od svakog sljedećeg kiksa koji nas može ugasiti. Skender je rekao da on vjeruje kao i svi ljudi u klubu, da mi je znati na čemu temelji tu vjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.