• Droljo
    14.1k
    Moze kod SucicaMarley

Da. Nek nauči igrati i sa tri iza....
  • Marley
    3.6k
    ej alo, kako to mislis "neka nauci" :brow:
  • Droljo
    14.1k

Pa nije to igrao nikako osim koji put u reprezentaciji...
    Kad bi njega i gvardiola doveo inter to bi bio sex!

Šutalo - Bastoni - Gvardiol
  • Marley
    3.6k
    aha vec sam mislila da se hoces svadjati na ovu lijepu, suhu nedjelju, i to jos sa zenom?!
    Hahahah....
    Sad ozbiljno. Pa on ima nogomet u malom prstu, nema straha za to.

Jedino mu malo duze treba da se adaptira jbg :sweat:

Edit. moze i Josko hahaha da, top.
  • Droljo
    14.1k
    vec sam mislila da se hoces svadjati na ovu lijepu, suhu nedjelju, i to jos sa zenomMarley

Imam ja svoju ženu za svađanje nedjeljom, ne treba mi dodatnih... :monkey:
  • Eduardo
    23.2k
    određeni bonusi postoje, za postotak nisam siguran... mislim da ne.
  • Eduardo
    23.2k
    :sweat:
  • IvanPerić1945
    88
    Trećeligaš Arminia Bielefeld izbacio Leverkusen i prošao u finale DFB kupa
  • Omake
    6.7k
    Rast maksimalne brzine i količine intenziteta u Premier League zadnjih par sezona. Preuzeto s Scouted

cSBO39V.jpeg
  • Lihtmašinac
    457

Baš zanimljiv grafikon! Skok je fakat prežestok. Zanimljivo bi bilo vidjeti grafičke prikaze o tome kako se igrači tjelesno nose s tim promjenama i kako stvari stoje s ozljedama kroz isto razdoblje.

Inaće, želim vjerovati da u tom području leži i poneki razlog zašto su naši u Varaždinu bili tako beskrvni. Ako su dečki u reprezentativnoj pauzi stvarno ozbiljnije radili na koordinaciji trka i eksplozivnosti (kako je to Cannavaro spomenuo u intervjuu), ne bi me čudilo da su im na tekmi noge bile malo teže, a glava malo umornija nego inače. (Kažem "želim vjerovati" jer je i meni više teško nalaziti razloge za razumnu tvrdnju da ćemo bit prvaci. Iako, naravno - nema predaje!)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.