• deda
    36.2k
    Trebaju otići svi, uprava, IO, skupština i svi igrači. I posaditi krumpir na stadionu nakon što ga se sruši.
  • Paggini
    42.2k

Zaboravio si i gašenje Zone i osnivanje novog foruma
  • NKDZ86
    3.3k
    nisi daleko od istine deda..osim krumpira i nekih igrača.

Kako onda Uprava može biti odgovorna za rezultat?Papastrumf
    znači onda je bivši sd i IO odgovorni za ovo kaj imamo? ili? tko je ak nije uprava odgovoran?
  • Dudu9
    1.6k
    Uprava je najmanje kriva za SD Marića jer postavljanje njega za SD bio Zajec a IO potvrdio to, i SD do nedavno bio pod IO, po meni najveći krivac za sportski sektor Marić i Zajec jer i sam se hvalio kako zajedno vode sportsku politiku kluba tako da je i kriv za ovakvo stanje, IO je sjebao jer je njima dvojici dao da vode sportsku politiku umjesto da su odmah po dolasku na vlast tražili kvalitetnog SD, isto kao što su u upravu došli kvalitetni ljudi sa dobrim CV
  • Sajla
    7.9k
    idealno bi bilo odabrati SDa, pa onda raspustiti Upravu i provesti ljeto u ekipiranju nove garniture (nasreću, u redu već čekaju deseci sposobnih ljudi s iskustvom u prvoligaškom nogometu i osvajanju trofeja, a sve domaći ljudi i dinamovci). mislim da to jamči dobar prijelazni rok i jaki start sezone 25/26.
  • DiddyGuela
    3k
    Maric je morao biti smjenjen jos tamo u 11. mjesecu kada se vec ozbiljno poceo nazirati danasnji scenarij. Morali smo uci furiozno u zimski prijelazni rok pod palicom novog SDa. Tko je odgovoran za odluku da nas Maric povede u zimski prijelazni rok? Nekakva odgovornost za ovo katastrofalno kadroviranje mora postojati.
  • Papastrumf
    15.1k
    Tko je doveo SD koji je doveo ovakve očajne igrače?fakin

Uprava sigurno nije.

Ima ova Uprava također svojih grešaka da se razumijemo, ali ne može njihova odgovornost biti sportski rezultat kad nisu imali nikakve ovlasti po tom pitanju do prije mjesec dana.
  • don
    11.9k
    uprava i nije odgovorna za SD-a jer mu nisu ni mogli dat otkaz.
  • DiddyGuela
    3k

Jasno. Ja pitam tko je odgovoran, imenom i prezimenom molim?
  • don
    11.9k
    pa valjda IO...
  • The Undertaker
    7.5k
    Odgovorni su redom predsjednik, IO i, najviše, Uprava. Međutim, nitko neće niti treba dati otkaz osim ako ih Zajec ne potjera. Razlog je jednostavan, nećemo naći bolje. Jebi ga, plaćamo cijenu učenja i, ako je već tako, bolje da je platimo jedanput nego više puta.
  • OBIGB
    824

E sad jel to što pišeš sarkazam, što mi je prvi izbor, ili nešto drogo, ozbiljnije?

Ako je ovo drugo, molim te onda listu tih Dinamovca koji čekaju u redu…. Ja se ne zezam, ne baratam tim imenima ovako iz glave i nemam percepciju nekoga ko bi mogao ući u upravu i da garantira poboljšanje odmah…

Ne vidim, što bi taj novi radio/napravio a da trenutni PU s ovlastima koje je dobio prije 2-3 mj ne radi..
  • fakin
    156

ma najbolje da ne ode nitko. najskuplja momčad, 4 igrača se vrte u reprezentaciji Hrvatske, protivnici nikad lošiji i slabiji i mi smo 3. najbolje neka ostane sve kako je, vidiš da daje dobre rezultate.

3 trenera, 2 sd u 1 sezoni. odlična stvar, nema nikakvih razloga za smjenom ikog iz uprave.
  • Pacho
    370

A i rezultat je ionako samo trend
  • Sajla
    7.9k
    E sad jel to što pišeš sarkazam, što mi je prvi izborOBIGB

ma sarkazam, naravno. imali smo izbore prije godinu dana, alternativa je bila Barić jr. čije lizanje s Lovrićem na ZD prije par kola kad smo igrali s tovarima sam imao prilike gledati s par metara udaljenosti i višestruko si povratio u usta. nije puno prošlo otkad smo govorili da smo spremni ne samo izgubiti titulu nego ispasti u drugu ligu da bi se riješili kriminalaca, a sad se već sve ruši.
    situacija je sranje, i to ne zato jer smo od stotina i tisuća izvrsnih kandidata izabrali baš eto tih nekoliko nesposobnih, nego zato što tih dobrih, pametnih, iskusnih, sposobnih, poštenih, a koji su spremni izaći iz svoje zone komfora i udobnih pozicija - nema. da ih ima, i da imaju nešto ponuditi, puni bi ih bili mediji i svi bismo znali njihova imena izrecitirati u pol noći. to ne znači da su ovi danas idealni, da je ovo dobro kako je sada, da nemamo pravo kritizirati, da nisu napravili nijednu grešku. jesu, i još će ih raditi. ali njihova smjena neće ništa riješiti. stojim uz ove ljude unatoč greškama i propustima jer vjerujem da mogu i žele bolje. previše mi se puta u životu dogodilo da mi ljudi dođu s "ovo nije dobro, ovo ne valja, ovo je krivo" i da ušute kad ih pitam kako ispraviti, što je bolje, što je ispravno, a potpuno se povuku kad im daš da se sami prihvate tog posla.
    to ne znači da sam protiv toga da se upute kritike (pa zaslužuju ih!), ali nijednu neću shvatiti dovoljno ozbiljno ako ne nudi izvedivu i realnu alternativu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.