• FrodoJePurger
    282
    dvije se zapalilo
    Istina je
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Sta se dogadjalo za vrijeme izjace Cannavara? Sto su vikali ovi sa tribine prema Valentini?
  • De Oliveira
    1.4k
    pa da dodamo Jagusica, Tolica, Jankovica i Jurisica umjesto Oliverasa, Roga, Cordobe i Ristovskog na isto dolazimo. Decki iz nase skole umjesto gomile preplacenih stranaca, a rezultat u najmanju ruku identican. Ok je promasiti s jednim ili dva igraca, ali drzati desetak nepotrebnih stranaca koje skupo placas je debilizam
  • Žan
    460
    kog to normalnog zanima, treba vec danas cipela bit Cannavaru i Cabraju dovest a Zajeca prisilit da najavi otkaz na kraju sezone.
  • Dadox
    110
    Naravno da je sramota kao što je sramota da klubu svaku tekmu nakrkaju nekoliko desetaka tisuća € kazni zbog baklji.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    Bod u gostima, pjesma u autobusu.

Nakon konačnog povratka nositelja kvalitete, pauze da bi se momčad dodatno pripremila i uigrala za kraj sezone u kojem mora pregaziti sve kako bi bili 100% sigurni u ostvarenje željenog cilja, na novom travnjaku u Varaždinu i uz domaćinsku atmosferu mi u preko 100 minuta nogometa ne uputimo udarac u okvir iz igre. Tuga i sramota.

Gledajući ono na terenu i van njega trener nam je, uz sav renome kakav ima u nogometnom svijetu, nažalost ništa više nego slatkorječivi nogometni teoretičar kakvih ne nedostaje po podcastima u vidu samoprozvanih sručnjaka.

Sve više se počinjem uzdati u onu forumsku "raspast će se konkurencija".
  • Jurki
    16.4k
    Sve se slozilo idealno.. samo smo trebali dobiti.. jbg

Pohvale za ekipu iz Čitluka koja je potegnula tak daleko.

Kurac smo igrali danas.
  • Praskaton
    4.1k
    Sve se slozilo idealno.Jurki

A ono...i nije baš.Pobjeda tovara nad Šibenikom i pogled na tablicu nakon toga je daleko od idealnog.

Što je najgore mislim da je Belupo ispucao dozu"sreće" kod preokreta protiv Rijeke i teško da mogu srušit i tovare.

Baš mučna situacija
  • BBB Mataa998
    2.2k

Eto ti ces nekog smjenit na forumu. :lol:
  • Žan
    460
    Mislim da se ipak tvoja dva prsta cekaju ali prvo trebas cut sta je neki profil slican tebi rekao zeni koja radi svoj posao.
  • Droljo
    14k
    Sto su vikali ovi sa tribine prema Valentini?BBB Mataa998

I mene to zanima
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Jedini koji je zasluzio je Nevistić, ako ćemo tako gledati.Paggini

I Samy Mmaee.

Oostatak ekipe loše. Loše smo ušli od samog početka i kaznile su nas promašene prilike. Da su Kanga ili Stojke zabili što su trebali, druga bi se pjesma pjevala. Ukupno gledajući realan rezultat.

Performans Boysa s paljenjem zastava je sramotan. Ajde, skinuli su zastavu HNS-a i zapalili, ali čemu su onda još paljenje zastave Varaždina? To se tako ne radi, to je sramoćenje kluba i grupe.

I dalje vjerujem u naslov, ima se tu još dosta za igrati, a konkurenti mi djeluju gore od nas. Tko bude najmanje loš, taj će biti prvak, a mislim da smo mi najmanje loši.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Nista nisam upratio a vidim poslije tog priloga voditelj u studiu prilicno ostro proziva njih i naziva klosarima :lol:
  • maksimirski istok
    334
    može se pretpostavit vrlo lako
  • GOAT
    2.3k
    Koliko trenera se treba promjenit da shvatite da nam je kadar u kurcu? Mentalno je ova ekipa jako slaba, bira utakmice i vodi svoje egoistične bitke.

Ne mogu ni na jednom igracu vidjeti da je gladan nekog uspjeha ili boljeg ugovora kad im je vec sve sređeno unaprijed

Daleko od toga da je Fabio odlican trener ali nisu ni 2 prethodnika ove sezone nesto puno bolje odigrali sa ovim timom. Sljedeći trener mora bit puno tvrđi zajedno sa upravom i mora imati neki CV iza sebe.

Presice sam prestao gledat jer mi je pun kurac pitanja o svjetskom prvenstvu 2006 i jeste naucili neku novu psovku majko mila, nije ni cudno da ih je Sopic trolao u svakom intervjuu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.