• vlatkomarkovic
    588
    Jedva čekam s ako su nama Mmae i Kanga problem, mi nemamo problema
  • NitkoBitan
    24.5k
    Ajmo snimku da su ih potjerala u svlačionicu bez pozdrava .. jer na tv se naravno nije pokazalo... zaslužili suBoysica

Nisu ih potjerali. Jedno skandiranje Dinamo Zagreb i to je to.
  • GOAT
    2.3k
    Al da mi nemamo nijednog igrača koji je sposoban za neki prodor ili ne daj Bože 1v1 proc igraca? Svaki napad nam je cut in do sredine i zagusimo sami sebi prostor pa nas useru na kontru

Pun kurac alibi dodavanja prvom do sebe, skupimo se u sredinu i padamo jedan preko drugog, ubacaji nam ne prelaze ni prvog igraca a ako slucajno i dode lopta pred gol tamo nema nikoga a mi igramo sa 2 desetke iza napadaca.
  • IvanS
    269
    Pa jesu nas dobili ove sezone nekoliko puta.
    Jesu danas kad se lomi prvenstvo dobili na misice, jesu.
    Jesmo mi igrali bez zelje i borbenodti ? Jedmo.
    Dakle mi smo im poklonili titulu.
    I treba cestitat.
    -5 , hladno mi je...
    Ali

Pa jel Rijeka njih dobila više puta ove sezone???? Je! Po tome bi Rijeka trebala osvojiti. Ili?
    U svakom slučaju, čestitati bilo kome naslov 9 kola prije kraja? A pogotovo hajduku!

Svi smo ljuti i nervozni, ali ovo je ipak forum gdje bi se trebalo ( i smjelo) navijati samo za Dinamo...
  • Neron53
    1.3k
    Najte se uzrujavati. Sutra dobivamo novog SD-a i sve ee okrece u nasu korist.
  • Peškaman
    6.4k
    Baturina nezainteresiran danas, Pjaca konstantno potez viška, Kanga nevidljiv.
    Jedino 'ko zaslužuje pohvale je Josip Mišić.
    Umjesto da dođemo na korak od njih, da se tresu mi uspijemo podmetnut nogu sami sebi.
    Nažalost ove sezone iznova i iznova sami sebe uvlačimo u živo blato i dajemo novi impuls rivalima.

A i treba čestitati na tajmingu bakljade kao i paljenje zastave Varaždina...
  • Boysica
    711
    brate teško je cijele sezone a opet imaju podršku i huk , toliko puta nisu zaslužili
    Ako tko ima naj bolje navijace imaju oni i uvjek im se drže leđa i uvjek smo tu za njih 12 igrač..
    Jesmo nauceni na pobjede jesmo , razmaženi jesmo ja ću se pokopat ak ona suga s juga bude prvak.
    Idem na sezonu radi na Hvar jel moram dalje ak čujete da je bio dernek na hvaru ja sam :lol:
  • Paggini
    42.2k
    Jedino 'ko zaslužuje pohvale je Josip Mišić.Peškaman

Osim što je ostavio igrača na 16m potpuno samog, po ko zna koji put ove sezone.

Jedini koji je zasluzio je Nevistić, ako ćemo tako gledati.
  • De Oliveira
    1.4k
    Najzalosnije je sto bi imali isto bodova i bili na istom mjestu da igramo s Gurlicom, Duvnjakom, Sakotom i Crncem umjesto sa Mmaeom, Hoxhom, Kangom i Mbukuom.
  • NKDZ86
    3.3k
    Da smo od početka igrali kao od 81.min, dobili bi ih 0:4...
    Treneru, sramota od pripreme, izjave i svega, zalutao si i nadam se prvom prilikom da ides.
    Kanga s 2m i 100kg ne moze se izboriti za udarac po golu, daj čovječe idi doma, uzas.
    Baturina, Sučić di ste?
    Teško razočarenje.
  • ElDorado
    2.6k
    Najgore kad iz izjava i ponasanja vidis da igrace zapravo vecinski boli kitica. Danas je to bilo evidentno od prve minute.
    A kak se veli nije svako zlo za zlo. Mozda nam treba jedan dobri hard reset
  • Droljo
    14k
    Koliko pljuvačine. Sram vas može bit što se nazivate navijačima dinama. Pojedinci ovod nisu zaslužili imati tu čast. Igrači odigraju kak su odigrali ovdje se trenera tjera. Zajec i marić grobari kluba. Mmaee i kanga još jučer van iz kluba. Niste normal i sram me čitati vaše proljeve. Odoh odmorit od kvazi navijača. Sramite se.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Kangu je doveo trener? Kule je pred kraj imao situaciju za takvu volejcinu, a iz svega je primio loptu lose i otisao na gol aut u stranu. Neko je zakljucio da je ovo ono sto Dinamu treba za naslov.
    Zao mi je samo sto Mmae nije poslao Stojkovicevu priliku preko tribine pa da ga ujedinjeno mozemo poslat u picku materinu, bar oko necega da se slozimo..
  • Keyser Soze
    13k
    Nema veze, kaj histerizirate? Tek je 27 kola prošlo. Koja bijeda od ekipe, očekujem ostavke na kraju sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.