• Boysica
    711
    Ajmo snimku da su ih potjerala u svlačionicu bez pozdrava .. jer na tv se naravno nije pokazalo... zaslužili su
  • Ali
    2.6k

A ademi mu se zagrijava 45 min ???
    Teraj i Sandra Perkovoća i Fabija nek se idu učiti na Cipru!
  • De Oliveira
    1.4k
    Pjaca je imao dvije prilike, Stojkovic jednu, Kanga jednu i imali smo Misicev slobodnjak. Od pet situacija nama nista nije uslo. Ne da nije uslo nego niti jedna od tih lopti nije bila ni blizu. Da su imali krvi mozda bi silom nesto ugurali, a sigurno ne bi primili. Sramotnih 0 udaraca u okvir. Gol smo dobili kao i 90% ove sezone. Protivnicki veznjak sam prima loptu na 10 metara. Slika danasnje utakmice i pristupa je nas kvazi presing.
  • Mathiasovi Chageri
    4.3k
    Ono što me šokiralo danas je situacija iz 97. minute kad Mmaee gradi loptu trči prema našoj korner zastavici i umjesto da vraća Nevistiću kako bi se još tu minutu probalo nabiti pred gol Varaždina, on se okreće i slabijom nogom nabija u aut.

Jednostavno nema igračke inteligencije, kvalitete i ideje u ovoj ekipi. Možemo mi čekati da se Bruno vrati na štakama, možemo se mi nadati da će u 90 minuta teške nonšalancije Baturina odigrati neki potez za gol, možemo se mi nadati da će Sučić shvatiti da je on još dva mjeseca igrač Dinama, a ne da se radi cardio dok traje utakmica, možemo se mi nadati da će ova ekipa krenuti pobjeđivati u serijama, ali neće.

Na kraju ove sezone, pa makar i uspijemo postati prvaci na nekakvo čudo, treba potjerati 90% ovog rostera. Bio sam mišljenja da treba potjerati 70%, ali ovo je baš za tešku čistku.

I još jedna stvar, ako vidim još jednom da se u komentarima Dinamovih društvenih mreža, po podcastima i emisijama vapi za nekim Dmitrovskima, Belcarima, Jurišićima doslovno ću izvesti seppuku. Krcamo se panično pod pritiskom navijača i javnosti konstantno poluprosječnim igračima i onda se čudimo jer nismo u stanju zapucati po golu Varaždinu.
  • Filip 91
    1.2k
    Fabio kaže da može bit zadovoljan nakon ovakve tekme hahahhahahaha
  • Ali
    2.6k
    Ljudi mi danas protiv varaždina prvih 20 min igra bez igre ni mi ni vz nemaju udarac prema ni u okvir ni pored ???

Rijeka jučer u prvih 15 minuta 8 kornera tri sanse i gol !
    Tako se ide po naslov
  • Dani Olmić
    1.2k
    Fabio bi meni danas vec bio bivsi… pogotovo nakon takvih sramotnih izjava
  • Blueshadow86
    2.8k
    Jel ovo po pojedincima bod bliže naslovu?
  • Praskaton
    4.1k

Moj,nemoj tako ti je.Nisam ni rekao da je Mmae jedini krivac za gol.Slab pritisak Ristovskog na centaršutu,ovaj umjesto u aut vraća na 16m gdje Mišić ne uspijeva osvojit loptu a Ktc blokirat udarac.

Nebi uopće taj niz pogrešaka ili pada koncentracije krivio za današnji kiks.
    Svi smo vidjeli da je ovo bilo jalovo,neprecizno,netočno.
    Zasluženo je Vž uzeo bod.

Nevjerovatno kako se ove sezone slažu stvari za tovare.Od sudačkih poguranaca,naših kikseva do nevjerovatne sreće kad su u pitanju njihove utakmice.

Ne vidim na kojim način mi možemo doći do titule.Nadam se i potajno vjerujem u momčad al kad realno pogledam nema nikakvog temelja za to.
  • IvanS
    269
    Čestitke Hajduku by osvojenom prvom mjestu !Ali

Jednostavno u svoj ovoj pljuvačini ti još ideš napisati ovakvu glupost?? Daaaaj...
  • Ali
    2.6k
    Fabio ajde ti doma !
    Pa tamo prodaji priče o teškim utakmicama
  • gaTeDZG
    632
    Ispraćeni pjesmom i zajedničkim navijanjem.

I kad je teško s tobom sam ja!
  • Ali
    2.6k

Pa jesu nas dobili ove sezone nekoliko puta.
    Jesu danas kad se lomi prvenstvo dobili na misice, jesu.
    Jesmo mi igrali bez zelje i borbenodti ? Jedmo.
    Dakle mi smo im poklonili titulu.
    I treba cestitat.
    -5 , hladno mi je...
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    citam sad da se na juznoj tribini palila zastava nk varazdina pa me zanima je li to istina? Ako je onda je to velika sramota.
  • Odani Zgd
    163
    Neiskorištena prilika po tko zna koji put.Konkurenti nam se sami nude i mi to ne znamo iskoristiti.Dokle ovako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.