• Jaro
    9.4k
    daj nemoj. Misic (po ko zna koji put zadnje 3 godine) ocajan na nasih 16m i jedini krivac za gol. Ali, realno - covjek je danas igrao solo u veznom redu jer oni sto su reprezentativci plus "nova meta Bayerna" odigrali danas je veeelika nula....
  • nwankwo646
    504
    U ovakvoj bodovnoj situaciji i pred ovakvom atmosferom odigrati ovako, baš jadno i tužno!
  • ElDorado
    2.6k
    apsolutno tocno. Katastrofalno selektirani igrači, momcad bez balansa i prave motiviranosti, umisljene velicine koje igraju neke svoje tekme. Primjer? Baturina puca skarice pet minuta prije kraja. Lik dribla do iznemoglosti ne gleda suigrace, kasni s dodavanjima. Tri trenera ove sezone sigurno nisu budale. Treba nam SD sa znanjem i mudima i potpuni remont ove srlekcije jer momcad nismo. Ak dofuramo Bobića onda je to zadnji cavao u lijes.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Ovo danas je bilo jako, jako, jako loše.

Mrzim utakmice poslije reprezentativne stanke, al ovo je bilo previše i za to. Ni jedan šut u okvir gola...

:monkey:
  • Dani Olmić
    1.2k
    da bar netko vodi klub … nego ga nitko ni ne vodi, u tome je poanta
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Sramotan pristup utakmici po ne znam koji put, kao da imamo 10 bodova prednosti.

Talijan zalutao.
  • Žan
    460
    Ma mi na nista ne licimo, ajde cepala talijanu i neka nas vodi Mijokovic do kraja. Postali smo taoci pojedinih igraca i njihove lagodnosti, dres na njima je laksi od papira a trebao bi bit tezi od icega..
  • Omake
    6.7k
    Tragedija od igre i na kraju OK rezultat s obzirom na prikazano. Nije mi jasno šta su radili u pripremi utakmice. Prvo poluvrijeme, pogotovo prvih 20 minuta totalno bez krvi, želje, ideje.
  • IstokKa96
    838
    Fabio je najveca 'trenerska' prevara koja je sjedila na Dinamovoj klupi, veća je samo ona koja ga dovela
  • Dani Olmić
    1.2k
    ima igru da bar uzmu jalovog sibenika 1-0 … eto takvu

A na kraju krajeva je to dovoljno … do kraja ako oni kiksaju jos 5x i mi cemo najmanje tolko, samo sto su ispred nas +5 pa mi bas i nemamo fore kiksat jbg
  • Ivan B
    77
    posao navijaca je da drka citavu tekmu na forumu sa 50 godina
  • IceMan
    2.7k
    Najgore od svega, u najbitnijoj tekmi, Varaždin opasniji cijelu tekmu od nas. Sučić nije mogao stajat zadnjih 10 min.
  • Ali
    2.6k

Ne nego mi nismo u stanju pucati u okvir gola !
    Alibi igra stoperi i nevistić zajedno imaju 132 tocna dpdavanha !!!!
    Zato mi nismo ni zaslužili naslov
  • don
    11.9k
    hvala Bogu niti dr**, niti imam 50 godina. Oprosti ako si se uvridia, Bojsu.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Kao šlag na tortu Sofa nas je počastila s miljenikom Zone.
    IMG-3272.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.