• Zvonkec
    209
    Ovog sam se bojao kad je fabio najavljivao mini pripreme i podizanje spreme. Taman smo proigrali i onda ulazit u podizanje fizike je pucanj u koljeno. Mislim dobro bu nam došlo za tjedan dva dotad ode titula
  • Zagi
    9.4k
    Na -5 smo 9 kola do kraja i neki ovdje potpisuju predaju?!
    Odite u ..
  • don
    11.9k
    je li posa navijača da baca baklje u teren dok ti ekipa lovi zaostatak? Oćeš u 7. misecu nakon titule se sićat jesi zaslužia pobjedu ili nisi?
  • ArtVandelay
    9
    Katastrofalan nogomet, ali jel to bas bilo neocekivano? Cijela sezona je jedna velika nula s par dobrih utakmica u Europi. Stav od prve minute je bio kao da imamo 15 bodova prednosti na ljestvici i ne znam zakaj je to tak. Nitko nije odigrao ništa posebno dobro za izvojiti, osim ajde par obrana Nevistica. Povratna trka mi se cinila boljom nego prije. Uglavnom - lose, sporo, bezidejno.
  • Vratite nam Istok
    457
    Boysi krivi sto nemaju sut cijelu utakmicu?Giovanni86

Ovo mi je fenomenalno. Sad ce pola foruma okrivit bakljadu u Varazdinu za gubitak prvenstva, a ne kriminalnu igru cijele sezone dostojnu treceg mjesta.
  • striko
    2.1k
    Mišićev slobodnjak mi je ipak najveći misterij večeras
  • Dani Olmić
    1.2k
    sa ovakvom igrom nebi ni sa +5 bili prvaci
  • Praskaton
    4.1k
    Ne znam kako Mmae moze bit kriv za golEfes Pilsen

Ne izbija se lopta na 16m.U aut,u korner,na tribine...
  • Marc
    356
    Proslo kolo Loksa nije izasla na teren, ovo kolo Dinamo… nekada se u ovakvim utakmicama pokazivao karakter.. sada ni k od karaktera.. tetkice zgledaju ko da su pili cijelu noc i dosli danas u 7 ujutro doma.. uzas
  • Laugreano
    3.7k
    A reakcija kod gola protivnika je vec uobičajena ove sezone.
  • E46
    1.3k
    a kolko bi trebalo bit????? Ovdje se vec jebenih 5 mjeseci govori ma ima jos tolko i tolko kola do kraja stigne se to sve probudit cemo se stici cemo ih nista nije gotovo..stici cemo ih kurac sa ovim talijanom. Pomirite se.
  • Noel
    9.7k
    Sramotna igra, sramotno vođenje momčadi, sramotno vođenje cijelog kluba.
  • Boysica
    711
    Ma nisu krivi Boysi od prve minute su krenuli loše bez ideje bez točni dodavanja ništa nije bilo kak treba ..
    I ja sam pozitivac i ne odustajem al danas su bili katastrofalni .
    Nije bilo igrača danas ko me je impresirao svi od reda pjeske do zagreba
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Na -5 smo 9 kola do kraja i neki ovdje potpisuju predaju?!
    Odite u ..
    Zagi

Joj ta patetična sranja čitamo vec 10 kola.

Još stavi izjavu Badelja i sve je oke.
    Ako zaredamo sad 5 pobjeda mi smo prvaci….
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Znam da ne poboljšava našu situaciju,ali kakvu igru ima konkurencija? Šampionsku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.