• Kermit
    324
    Dobro je, nismo izgubili.

Puna podrška do kraja sezone.
  • Mihaljević
    12.2k
    Čestitke Upravi, svaki potez očajan, napravite još koji interview za javnost, sve je dobro.
  • Mathiasovi Chageri
    4.3k
    Ponovit ću još par puta, ako netko misli da se za Baturinu može dobiti više od 10 milja taj je u ozbiljnoj deluziji.

Ova ekipa je jednostavno nekvalitetna, stara i puna igračkog škarta koja na neki hype može odigrati jednu-dvije-tri utakmice u dva mjeseca u Ligi prvaka kad se još nabriju na natjecanje, ali na duge pruge se vidi koliko je ovo loša ekipa.
  • Ritam Ulice
    66
    Valjda ce ovi rijecani bit sposobni uzet to jebeno mrtvo prvenstvo
  • tp1997
    1.1k
    Gotovo je. Još nam je i Rijeka pružila šansu, a mi smo uspjeli sa -5 i -3 doći na -4 i -5

Prvi sam bio protiv navijanja za Rijeku na ovom forumu, ali to nam valjda jedino preostaje
  • austrijanac
    6k
    101 trener ne može pomoć ovoj ekipi.

Već dugo nisam vidio tako beskarakternu ekipu, a određeni igrači su danas doktorirali sviranje kurcu.

Isključivi krivac ovakve sezone nije niti jedan trener, nego katastrofalno kadroviranje ove polumomčadi.
  • IceMan
    2.7k
    Ja sam bio optimist, al mislim da je danas to to…
  • Fan
    876
    Samo 2 pitanja:
    1. Po 1000. put, koji je to mag koji određuje da bude bakljada u 70. minuti, kada bi Dinamo trebao lovit pobjedu, a cjepka mu se igra? Jel stvarno tamo nema nitko pametan da kaže: ej dečki, pa naši love pobjedu, ajmo im ne smetat još i više kad i ovak ne mogu doć do gola.
    2. Jel stvarno još netko pod Cannavarom vidi neki pomak u igri?
  • Crni86
    9.1k
    Nakon ove tekme vise ni ne zelim titulu. A ove tetke od igraca nek sami sa sobom popricaju zakaj neki biraju utakmice. Dvije brutalne tekme i onda ovo danas di vidis od prve minute da zgledamo ko petoligas. Povratna trka opet ko da su bili u kafani do 10 ujutro. Odluke uzasne, skrti smo, nemremo pogodit petmetarski gol…
  • Giovanni86
    147
    Boysi krivi sto nemaju sut cijelu utakmicu?
  • emilperska
    9.2k
    Trg Velimira Zajeca u Splitu!
    Trg Marka Marića u Solinu!

Avenija Sammy Mmae u Zadru!

Ugasite se sami!
  • Jaro
    9.4k
    Jedini udarac u okvir gola je iz penala... I takva momcad zeli postat prvak? A kaj je trener radio s njima zadnjih 15 dana? Trenirao PR?
    Teska nula od igre... Nista doslovno... i eto iako lider kiksa mi uspijemo povecati zaostatak - svaka cast jos jednom... teraj sve i pripremaj novu sezonu - ovdje nema kruha...
  • Ali
    2.6k
    Mi nismo pokazali trunku zelje danas za pobjedom !
    78 povratnih lopti stoperima.
    Jedina dva igrača koji mogu ugroziti protivnika(pjaca i stojke) i njih vadiš ?
    Udje kule koji nije dodirnuo loptu.
    Hoxha koji ja izgubio tri lopte.
    Istodbno Sučić uvjerljivo najlošiji drugo poluvrijeme i igra 90min. Njegov hol igra sesticu i sece se od centra nema ga na drugoj lopti nigdje.

Čestitke Hajduku by osvojenom prvom mjestu !
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Znaci morali smo gol primit da odigramo akciju iz prve. Kako su svi prestali pimplat cim smo primili, cudo kako krv ode iz guzice u glavu. Sramota od igre, pristupa.. Zamjene donjele pad u igri, dakle i Fabio je svoje odradio vrhunski. Ne znam kako Mmae moze bit kriv za gol, trebao je skocit, ocistit i onda jos posluzit kavu Misicu i KTCu?
    Kriminal tipican za repre stanku, al ne opravdava nikoga. Baturina je za pruzeno proveo bar 45 minuta previse u igri, ali vidjeli smo vec kako to izgleda kad izadu i on i Stojkovic.
    Prestanite pimplat, pocnite igrat nogomet. Jebala vas 100 dodira svaki.
  • Davieboy86
    395
    Borba za naslov, konkurent izgubio, drugi bez ideje i mi nemamo osim penala sut na gol u 100 min. Sramota vas moze biti izgubiti od ovako jadne konkurencije naslov !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.