• Droljo
    14k

Ma sa pol snage :wink:
  • MarK
    919
    Zadnji pas je kriminalan bio udarac, ubačaj ili proigravanje. Treba smanjiti brzopletost kad se dođe do šesnaesterca
  • ElDorado
    2.6k
    Kako mi ne mozemo naucit igrat taj presing? Tu se vidi taj neki voljni element.
  • dd29
    666
    Rutinskih 0-1 će bit
    Druga polovica prvog poluvremena je bila bolja
    I naprijed plavi!
  • Vrdjuka
    105
    pa zasluzeno, igramo ocajno
  • rokikaciga
    713
    Zato kaj to nije samo "stisni igrača". Moraš imati igrače u presingu 1 na 1. Što znači da ako oni u izgradnji imaju 4 obrambena + 2 zadnja vezna onda ti moraš praktički flastera igrat ili zatvoriti otvoreni prostor prema igraču (tj prema svih 6 igrača koji sudjeluju u izgradnji) koji nije pokriven da bi uspješno napravio presing. Ako samo jedan igrač kaska, ne zatvori kak treba i slično...to se raspadne jako jako brzo i onda protivnik izlazi iz svoje polovice tako da izbaci praktički pola naše ekipe. Ugrubo je to to.
  • El Madrigal
    225
    Ne izgleda dobro, ali ući će Petko, bit će to dobro. Sada ćemo se malo podizati. Sreća da Varaždin nije bio precizan. Ajmo 45 minuta odigrati odlično i zadržati lov na prvo mjesto na minimalnoj distanci!
  • Crni86
    9.1k
    Meni je samo nejasno da izgledamo kao real zadnje dve tekme , a da sada zgledamo kao sibenik. Skoro identicnih 11 u razmaku od 14 dana. Da li mozda i taj mmae ima toliki utjecaj na podsvijest ekipe da smo mi nekako onako neraspolozeni, da se nikom neda?
  • De Oliveira
    1.4k
    Do kraja 0-3 uz golove Pjace, Kange i Petkovica. Slag na tortu ce biti hvalospjevi na Kangin racun.
  • Jay
    843
    Ne tresite se, ide 0:2 do kraja
  • Ali
    2.6k
    Sad odmah Petja unutra od 46 !

A Pjaci i Stojkoviću samo jedan savjet, netrebaju nam za titulu eurogolovi, samo obicni golovi.
    Precesto teze perfekciji nekim rasljama...
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Marina 19/22 tocnih dodavanja (86%)

Misic 19/25 tocnih dodavanja (76%)

Sve kaj se treba znat o ovom poluvremenu.
    Inace bi mi Kanga dobio "odmori se zasluzio si tretman". Mislim da Kule zasluzuje bit ispred njega. Jer ljudi usporeduju iscrpljenog jesenskog Kuleta sa sadasnjim Kangom. A brzo zaborave da valjda tih 10 golova do sada u ligi imaju valjda neku tezinu.
  • vlatkomarkovic
    588
    Kako vrijeme ide, Kanga sve lošiji... Ne znam jel psiha, ali ako ovako nastavi još jedan napadač će nam trebati...
  • Paggini
    42.2k
    O majko mila, dajte se skinite s Kangine kičme, nije dosta što se cijela obrana Varaždina vješa po njemu, sad još i Zona...
  • Laugreano
    3.7k
    jbt koliko trolova na ovoj zoni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.