• rakurs
    948
    Ma ne kažem da bih htio da bude u prvih 11 nego da mislim da će bit u nedostatku stopera. Ili on ili će Ristovski biti na stoperu, trećeg nema jbg.
  • Praskaton
    4.1k
    Vjerujem da će zaigrati Mmae al bez obzira kako odigrao kad svi budu na broju siguran sam da neće vidit terena više.
  • El Madrigal
    225
    Sutra je bitno da napad bude na nivou. Varaždin je obrambeno odlična ekipa, ali napadački nakon odlaska Sege, baš i nije.. za nas je i X kiks. Rijeka je dobila porciju, a iduće kolo ce i Hajduk u Koprivnici. Ako dobijemo Varaždin i Istru, dvije gostujuće za redom, mi smo uoči Osijeka doma u 1-2 boda s Rijekom i Hajdukom. Možda već i sutra. Nema predaje... neka oni sada drhte od plavog stroja
  • rioda
    7.7k
    Moja prognoza:
    Nevistić – RPG, Rile, KTC, Franjić – Mišić, Sučić – Stojković, Baturina, Pjaca – Kanga
  • DrawTube
    6.5k
    Kaj je na kraju ona informacija insajdera s fan stranice bila potpuno kriva?

Po tome bi ispalo da danas cijeli dan za Istok Vž nije prodana niti jedna ulaznica
  • Jurki
    16.4k
    Meni osobno je ova tekma v Varazdinu i najbolja i najgora. Najbolja jer mi je blizu, a najgora jer hocu uzdignute glave biti v svojem dvoriscu.
    Denes ko ziv, ko mrtav.. ali 3 boda moraju iti za Zagreb.

Pas mater.. svi na glavu.. nek gori sve. Ajmoooooooo
  • Jay
    843
    Sva sreća pa se pomaknuo sat, 60 minuta manje do utakmice.
  • Odani Zgd
    163
    Danas je dan d.Eventualnom pobjedom,smanjili bi zaostatak,nas bi dignula psihički i psihološki,dala nam novi vjetar,zamah u leđa,dala dodatan motiv,energiju,vjeru igračima,navijačima,ljudima u klubu....kod konkurencije bi sigurno zavladala dodatna doza panike.Zato danas glavom na kopačku,pobjediti kako god znamo,prilika nam se nudi i mi je moramo iskoristiti.Ajmo Dinamo
  • Patak
    3.2k
    Kakav je teren tamo u Varaždinu? Kiše je dosta napadalo...
  • NORTE
    14.4k
    Kakav je teren tamo u Varaždinu? Kiše je dosta napadalo...Patak

Kiša pada i još će padat, ali popodne više neće i teren će bit ok.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    ljepše mi je s onom originalnom muzikom, ono mi je baš top
  • Jurki
    16.4k
    aj posalji link ak ima.

Jebemti oftopicarenje :rofl:
  • Jos-Optimus
    4.8k
    https://youtu.be/NC_bOU-pwU0

To je s kazete o proljeću 82', baš mi je ta muzika predobra
  • din
    717

Upit smo poslali press službi varaždinskog kluba koji su na njega odgovorili vrlo brzo.

“Novi travnjak na terenu Nogometnog kluba Varaždin postavljen je s ciljem osiguravanja dugoročne kvalitete i optimalnih uvjeta za igru. Sustav drenaže na terenu Nogometnog kluba Varaždin u potpunosti je obnovljen 2021. godine. Međutim, u slučaju iznimno velikih količina oborina u kratkom razdoblju, nijedan sustav drenaže ne može jamčiti potpuno odvođenje viška vode. Slijedom toga, nastavljamo pratiti stanje te ćemo u skladu s time i reagirati, ako bude potrebno”.
  • deda
    36.2k
    Ne bojte se ništa, travnjak je u super stanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.