• rioda
    7.7k

Nešto slično kao naš novi travnjak na Maksimiru?
  • tp1997
    1.1k
    Pretpostavljam da je pitanje kvalitete, vrste travnjaka, izvođača radova...ali ako travnjak postavljen prije manje od dva tjedna (ako se ne varam) ne može izdržati prvu kišu koja na njega padne, a i trebala bi prestati do tekme, onda jebeš takav travnjak i trošak koji je podnijet za njega
  • JakovK6
    48
    Ako teren sutra ne bude izgledao kao naš protiv Monaca/Osijeka, svaka čast Varaždincima. Klub sa najmanjik budžetom, a najboljim travnjakom.
  • vjeko1701
    13.4k
    Primjećujem da nisu spomenuli da su napumpali lopte. E Varaždinci, da vas ne znam...
  • fatalerror
    20

Teren na slobodi je za odgodu kad pada kiša i pola sata
  • Nolifer
    10.2k
    Neko predviđanje za sutrašnju postavu:

Nevistić – RPG, KTC, Mmaee, Franjić – Sučić, Mišić – Stojković, Baturina, Pjaca – Kanga

4231 ili 4141

Bit će čupavo, prognoziram još neku pobjedu od 2-1.

Varaždinci su dosta neugodni, treba pametno odigrat protiv njih. Mogo bi im Belcar zapaprit... :strong:
  • NitkoBitan
    24.5k
    Svi u jbni Varazdin!!!
  • Marley
    3.6k
    Rijeka je pala, Filipovic ce sutra odigrat utakmicu zivota, mi se vracamo iz Varazdina sa cvrsta 3 boda... i stanje na tablici ce biti skroz nelose :cool:
    Dosta dobar plan.
  • tp1997
    1.1k
    Pitanje za ljude kaj su ranije bili pa imaju iskustva - ekipa i ja smo vec u Varazdinu tj okolici Varazdina i dolazimo u grad sa Zg tablicama, iz kojeg smjera je najbolje sutra krenuti prema gradu tj uci u grad da se izbjegnu kontrol punktovi? Ili koliko rano krenuti prema gradu da se ude prije nego murija bude docekivala automobile?
  • javolimtebejako
    2.1k
    recite da idete na obiteljsko druzenje
  • Jurki
    16.4k
    Rijeka je pala, Filipovic ce sutra odigrat utakmicu zivota, mi se vracamo iz Varazdina sa cvrsta 3 boda... i stanje na tablici ce biti skroz nelose :cool:
    Dosta dobar plan.
    Marley

Kak volim ovakvu zensku intuiciju.
  • ShanKu
    1.5k
    Sreća u nesreći.. nemamo puno reprezentativaca u ekipi i svi su odmoreni tj. trenirali sa ostalom ekipom :)
  • rakurs
    946
    Čini mi se da će Mmaee sutra startati, spominjao je Cannavaro nešto i opciju s Ristovskim, ali mislim da će krenut Mmaee. Nadam se da je svjestan da mu je ovo vjerojatno i posljednja prilika, ako odigra horor utakmicu kao na Rujevici ili ako bude krivac za primljeni gol ili primljene golove, mislim da će i kod Cannavara izgubiti sve kredite.

Znam da je Cannavaro pričao da se ne može kriviti isključivo jedan igrač, ali da ga jebeš, Mmaee se za ono u Rijeci itekako može kriviti. Plus, taj njegov stav na terenu koji ne ulijeva povjerenje.

Zato se stvarno nadam da će nam svima sutra začepit gubice i tko zna, možda pokrenuti neku ljepšu priču. Do tada, ako se uopće dogodi, drhtat ću ako vidim da je sutra u prvih 11, odmah mi dolaze flashbackovi iz Koprivnice i s Rujevice...
  • miro
    6.1k
    ako odigra horor utakmicu kao na Rujevici ili ako bude krivac za primljeni gol ili primljene goloverakurs

Zašto uopće riskirat ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.