• Krizy
    54.2k
    Možda nije do Slavena, nego nešto ima i do momčadi koja je prva na ljestvici, s najviše bodova, najviše pobjeda, najmanje poraza i najboljom gol-razlikom. Možda.
  • emilperska
    9.2k
    Ne kužim logiku da ak mi nismo prvaci da je manja steta ak je Rijeka. Tak nam je svejedno.ElDorado

Ako sutra ne dobijemo fake Varteks, pitat cu te sta je manja opasnost za naše srednjoročne ciljeve.
    S Rijekom imamo H2H doma, dokle god su oni ispred jogurta. Jogurt ce se prije raspast. A kad se raspadne, mi i dalje imamo solidne šanse za obračunat se s Rijekom. Rijeka nije opasnost, Hajduk je. Ako Hajduk bude prvak, dogodine stižu Rebić, Erlić, Moro i ostali asevi. Necemo se toga rijesit do 2040.
  • Zg123
    1.5k
    Jebote Rijeci menalo igra desnog beka o cemu mi pricamo?!
  • Olmic
    4.2k
    mozda je slavenov Mourinho kako ga uzdizemo trebao pogledat utakmice sibenika i gorice protiv Rijeke pa povezat dva i dva
  • Jay
    843
    Eto te k'o tovari. Ne bi im ni Petković pomogao, ne mogu izaći iz svig šesnaesterca.Krizy

Ma zezancija, to eto slučajno je u mom kućanstvu postala sprdnja za apsolutno sve.
    Baš eto slučajno nije bilo mlijeka bez laktoze pa moram piti ovo zaostalo mliiiiko. Baš eto slučajno Francuzi dobili naše, baš eto slučajno igraju u plavim dresovima itd.

Slaven mislima već u polufinalu kupa, nadam se da će to Kova u svlačionici srediti na poluvremenu. Ali da, Rijeka igra kako igra i zasad realan rezultat nažalost
  • DiddyGuela
    3k

O MOMCADI... nesto sto mi nismo ove sezone.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Tim više je golem njihov ovogodišnji uspjeh, kom krivo a kom pravo.

Dok mi slušamo priče o ozljedama i promašajima, njima su krucijalna tri igrača otišla u zimu i nastavili su raditi iste stvari, jebi ga.
  • Progressive overload
    189
    A s čim će ih platiti? Jogurtima? Zemljištem? Pa jbt Bilić se hvali da ima za 2 mjeseca plaću.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Ovaj Fruk nebi da je Ronaldo, ide za dobru cifru van
  • Marcinko
    660
    Dinamo treba odigrati savršenih 10 utakmica, pa i ako Rijeka ostane prva čestitati im i tjt, muka mi je više čekanja kikseva pa onda dođe naša utakmica i gledaš mučenje i prosipaš žuč, zadnje dvije utakmice bude nadu da je to sve iza nas.
  • Markelo
    3.2k
    5 bodova i nakon ovog kola uz jednu međusobnu utakmicu na Maksimiru nije ne znam kako dramatičan zaostatak. Nisu Riječani Bayern da neće više nigdje kiksat. Naravno pod uvjetom da se Dinamo zahuktao,što se onako, malko nazire
  • Zg123
    1.5k
    Izvuci ce Slaven X, Djale je ziheras. Odmah nakon gola udrio bunkercinu i Slaven je preuzeo inicijativu
  • Blueshadow86
    2.8k
    Izvuci ce Slaven X, Djale je ziheras. Odmah nakon gola udrio bunkercinu i Slaven je preuzeo inicijativuZg123

Točno ovo se i meni po glavi vrzmalo.
    Nadam se da će u nastavku tekme (pred kraj) Belupo izjednačiti na 1:1 i tu neka sudac svira kraj.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    To je nogomet, Rijeka dominantno ušla u utakmicu, nisu uspjeli zabiti iz brdo opasnih kuteraca i onda iz jedne situacije zabiju gol iz kontre gdje ne želim umanjiti majstorstvo Fruka. Da Selahi nije blokirao to dodavanje koje se onda odbija u kontru, Slaven bi izašao u još ozbiljniju kontru preko Šute.
  • Mathiasovi Chageri
    4.3k
    Znam da nisu bili najambiciozniji klub kroz povijest, ali ono što mi nije jasno i nikad mi neće biti jasno je kako Istra nema više publike na tribinama. Ako uzmemo veličinu grada, dosta izražen lokalpatriotizam i relativno pristojan stadion, šokantno mi je kako ne mogu skupiti više od 2000 ljudi na tribinama.

Nekad kad gledam prijenos sa Drosine, ispada da osim Demona nema nikoga na stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.