• Brusa
    2.5k
    ti si lud jbt
    Edit: nikad nisam takve stvari pisao jer mislim da to nije moja stvar, al ako rijeka bude prvak doživotno bi te banirao sa foruma
  • Dani Olmić
    1.2k
    stvarno ne kontam kako mozes navijat za najozbiljnijeg konkurenta dinama … stvarno mi ne ide u tintaru
  • Krizy
    54.2k
    Baš eto slučajno jelJay

Eto te k'o tovari. Ne bi im ni Petković pomogao, ne mogu izaći iz svog šesnaesterca.
  • ElDorado
    2.6k
    Rijeka je ozbiljna momcad. Svi koji uđu uklapaju se u sustav, fizicki odlicni, motivirani maksimalno.
    Slaven prespor za ovaj ritam. Samo mi nije jasno forsanje ovog Ćubelića. Lik je elenentarna nepogoda.
  • Jurki
    16.4k
    Slaven danas neprepoznatljiv.. ko momcad koja bu ispala iz lige.
    Tromi i kilavi ko ovo vrijeme vani.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Nevjerojatno je kolika je glad kod svakog igrača Rijeke. Od golmana do špice. Svaki duel, svaka druga lopta, skok, u svemu su našpanani i na 300% mogućnosti. Čak su i u onoj utakmici i iksu sa Šibenikom do zadnje sekunde pritiskali ali su jednostavno bili ispuhani i umorni. Kod njih jedan Duje Čop, dečko s 35 godina i valjda dvadesetom sezonom u HNL-u, gori za svakom poluprilikom.

Ja to kod Dinama slabo primjetim, osim možda kod Kulenovića u prvom dijelu sezone ili Stojkovića trenutno, te standardno “senatora”, koji su više odradili onim ubacivanjima lopte u teren u derbiju nego svi ostali zajedno.

Ja ovakve ekipe baš šmekam.
  • emilperska
    9.2k
    Edit: nikad nisam takve stvari pisao jer mislim da to nije moja stvar, al ako rijeka bude prvak doživotno bi te banirao sa forumaBrusa

Šteta za Dinamo ako Rijeka bude prvak je minimalna. Isto kao i 2017.

Razmjeri štete za Dinamo ako jogurt bude su desetogodišnji.

Trenutno je jogurt ispred nas. Dok je tako, svim srcem za Rijeku!
  • Dani Olmić
    1.2k
    mislim da je reprezentativna pauza razlog toga … vjerujem da bi bili ravnopravni da se odma nastavilo prvenstvo … ali mozda jos nekako izvuku bod
  • NitkoBitan
    24.5k
    Trenutno je jogurt ispred nas. Dok je tako, svim srcem za Rijeku!emilperska

Naporan si. Trebamo gledat samo sebe i navijat samo za nas. Rijeci i Hajduku zelim da se raspadnu i jedni i drugi.
  • Paggini
    42.2k
    Dok je tako, svim srcem za Rijeku!emilperska

Vec je napomenuto da se nece tolerirati navijanje za rijeku dok god je Dinamo u utrci, osobno mi se ne banira pa shvati ovo kao upozorenje, kao i ostali na forumu
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Čubelic van, ne želi Kovačević da opet ostane sa igračem manje dvi utakmice za redom radi istog igraca
  • ElDorado
    2.6k
    Ne kužim logiku da ak mi nismo prvaci da je manja steta ak je Rijeka. Tak nam je svejedno.
  • Olmic
    4.2k
    Slaven se nije pojavio na tekmi
  • Noel
    9.7k

Slična utakmica kakvu su odigrali protiv nas zasad. Jedina razlika što je Kovačević vadio Ćubelića nakon prvog žutog da se ne ponovi drugi kao protiv nas. Rekao bi da smo ipak mi više dominirali od Rijeke.
  • ElDorado
    2.6k
    ubija ih Rijeka presingom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.