• Patak
    3.2k
    Jel netko pogledao mini seriju Adolescencija. Mene nagovorili, odlična je, režija, kamera, gluma, glazba.
  • Droljo
    14k
    Možda naj bolji spot ikad. Mtv nek si ga pljuga.
  • Kruno
    731
    Serija je super samo mene je kraj razocarao ocekivao sam vise.
  • Paggini
    42.1k

Još kad vidim Papca i katedralu srce mi poskokne :heart:
  • Droljo
    14k

Meni je dost prvih deset sekundi. Tko može to bolje, sirovije, odradit? Osim ripera (u svilenoj košulji) nitko. Možda bare al to ne bi bilo to. Baš ono, kak treba bit! :love:
  • Droljo
    14k
    Jel netko pogledao mini seriju Adolescencija.Patak

Prošli to stranicu i pol prije. Teške boje :lol:
    Screenshot-2025-03-29-10-00-46-660-com-android-chrome.jpg
  • Patak
    3.2k
    Hvala, slučajno preskočio raspravu ..
  • Droljo
    14k

Ma sve 5.

Sam nemoj da se ponovi.
  • jedan u nizu
    12.4k
    Sam nemoj da se ponovi.Droljo

who died and made you king?
  • Droljo
    14k

Ozbać?
    Ili ti nisi skužio zajebanciju ili ja, sad, ne kužim...
  • jedan u nizu
    12.4k
    Ili ti nisi skužio zajebanciju ili ja, sad, ne kužim...Droljo

Zajebancija naravno :sweat:
    Al za ozbac, nemoj da se ponovi :lol:
  • Droljo
    14k
    nemoj da se ponovi :lol:jedan u nizu

• gledatelj
    771

Hvala na ovoj preporuci. Baš dobar filmić i uvijek je lijepo Tokyo vidjet
  • NVKOD
    3.9k
    Netflix snima seriju o Franji Tuđmanu. Glumi ga Morgan Freeman

Netflix je objavio kako krajem godine izlazi mini serija Stranger koja se bavi životom Franje Tuđmana. Tuđmana će glumiti Morgan Freeman. Serija ima malo čudan naziv, koji vuče iz prezimena prvog hrvatskog predsjednika - Tuđ Man - što su u Netflixu preveli kao Stranac, odnosno Tuđi čovjek.

"Željeli smo snimiti inkluzivnu seriju o osobi koja je prošla više sistema. Od partizana i komunista, preko zatvorenika, do HDZ-a i prvog predsjednika Hrvatske. Fascinantan život", kazao je Marc Robson, izvršni direktor Netflixa za Europu.

"Tuđman je zanimljiv i jer je prvo bio u zatvoru pa u HDZ-u. Obično je obrnuto", dodao je.

Odgovorio je i na optužbe za pogodovanje takozvanoj woke agendi i izmišljanje stvari koje se nisu dogodile radi pogodovanja široj publici i promicanja inkluzivnosti. "Da, moram priznati da ovaj put optužbe imaju smisla. U seriji je nekoliko članova HDZ-a pošteno, što ne odgovara povijesnoj istini. To smo napravili zbog radnje", dodao je.

Serija bi trebala okupiti značajna glumačka imena. Jedina osoba koja će glumiti samu sebe bit će Vladimir Šeks. Na konferenciji za medije, na kojoj je i Šeks sudjelovao, došlo je do manjeg incidenta. Naime, budući da engleska slova ne poznaju kvačice, Šeks je preimenovan u Seks, što je Netflixov algoritam automatski cenzurirao i nazvao Vladimir 18+.

"Vladimir 18. To mi je bio nadimak na Iskrici", nasmijao je okupljene Šeks. Ankicu Tuđman glumit će Pedro Pascal, a ostatak glumačke ekipe bit će poznat uskoro.
  • Nolifer
    10.2k
    A da nije prvi aprililili? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.