• Hnlovac
    1.7k
    Iskreno, u mojoj generaciji gro ljudi je takvo

Cajketine od frendova ne slušaju samo frend koji je ministrant, frend koji je gamer i frend koji se druzi s antikristima u mocvari jer su oni metalci i rokeri

Nego, pošto se povuklo pitanje najvećeg koncerta u Hrvata, nije li to po broju prisutnih i dalje zabranjeni koncert 89'? Naravno, tam se nisu plaćale karte
  • NORTE
    14.4k
    U manje od šest sati prodano preko 130.000 ulaznica za koncert Marka Perkovića Thompsona na Hipodromu‼️
    Organizatori poručuju kupcima da ne brinu, svi zainteresirani fanovi imat će mogućnost kupiti svoju ulaznicu.
    Nisi više onaj isti

Ako je kapacitet zaista "neograničen" i ide i preko 230k onda će ovo možda biti najveći koncert u svjetskoj povijesti.
    Koncert je za više od 3 mjeseca, a u par sati prodaje je prodano više od 50% od dosadašnjeg svjetskog rekorda (225k).
  • mali M
    7.2k
    ma dobro mlađe generacije su baš bučkuriši.. što se tiče samog koncerta ja mislim kako sam već i rekao da mislim da će zbog značaja i trenutka bit ovo koncert koji će se dugo spominjati. Oni koji prate i duhovnu scenu će razumjeti i zašto je Progledaj Srcem najveći i legendarni koncert u tom smislu.. stvar je trenutka, značaja i poruke, a ne dal će ga itko nadmašiti u budućnosti
  • M94
    1.6k
    Meni je zanimljiva raznolikost ljudi koje sam vidio u redu dok cekaju karte.
    Od osnovnoskolaca i srednjoskolaca rockera, sminkerica, casualaca, skinjara, bakica... cak je zenski rod bio zastupljeniji tamo di sam ja cekao.
    Vjerujem da ima a i znam neke ljevicare koji idu i kojima ne smeta zapjevat koju nasu na festama ili u slobodno vrijeme.
    Ovo samo Thompson moze.
  • Hnlovac
    1.7k

Najveći koncert u povijesti Hrvatske - definitivno

Ali na svijetu?

Istina, bit ce najveci po prodanim kartama ako proda 230 000 karata, ali realno, nije fer zanemariti i ljude koji su na koncertima bez karte, jer po tome je koncert Metallice u Moskvi isti ko Kekinov

Pa samo na Copacabani su bili koncerti po milju ljudi, kužim da su tam bez karte bili ali opet, nemre se to zanemarit
  • NitkoBitan
    24.5k
    Iskreno, u mojoj generaciji gro ljudi je takvo

Cajketine od frendova ne slušaju samo
    Hnlovac

Kad ne znaju za bolje :grin:

I ak nije tajna koja si generacija? Ja sam relativno mlad pa imam dojam da je vecinu mojih prosla ta faza.
  • zg041
    304
    ma brijem da ce ici prodaja jos jedno vrijeme..i da ce murija zaustavit prodaju zbog sigurnosnog rizika..ne vjerujem da ce pustit vise od 150 tisuca
  • NORTE
    14.4k
    ma brijem da ce ici prodaja jos jedno vrijeme..i da ce murija zaustavit prodaju zbog sigurnosnog rizika..ne vjerujem da ce pustit vise od 150 tisucazg041

Ako je to slučaj onda nema razloga da se ne održi i drugi koncert večer poslije.
    Mislim da bi imalo smisla.
  • Sajla
    7.8k
    Mislim da bi imalo smisla.NORTE

financijski bi imalo jako puno smisla, pa makar došlo pola manje ljudi. govorimo o milijunima eura.
  • Hnlovac
    1.7k
    generacija Z studoš

Ajde nisu samo cajketine poput Dragane Mirkovic nego trap zacinjen cajketinama, ali svejedno
  • ShanKu
    1.5k
    Malo razmišljam... ovo je samo po sebi spektakl, a još veći spektakl bi bil kad ne bi bilo 100000 mobitela u zraku kod svake pjesme :) mogu samo sanjat i maštat
  • NitkoBitan
    24.5k
    vidim da se dosta prica o tom koncertu na hipodromu i osobno nisam fan MPT-a i ne slusam takvu vrstu muzike, ali ako 200 tisuca ljudi zeli Thompsona tko sam ja ili bilo tko drugi da sudi ljudima jer zele dobar provod i zabavu.dinamozivivjecno

Ajde ajde, kao da vecina ljudi dolazi na koncert zbog glazbenog ukusa :smile:

Neki dolaze da se vidi da nas ima, neki zbog jedne pjesme, nego zato sto svi iz ekipe idu... Ovaj dogadaj je puno vise od obicnog koncerta.

Na tom koncertu dobar provod i zabavu samo Srbi ne mogu imat haha.
  • Bosskovitz
    16.1k
    Znači pola Zagreba (ak ne i više) će bit na 1 mjestuNKDZ86

Nemojmo pretjerivati, ne postoji u ovakvoj konstrukciji neograničen kapacitet, papastrumf je napisao 150.000 ulaznica i to ima najviše smisla - a budimo realni, barem pola od tog broja će biti ljudi koji će doći u Zagreb… bit će to ozbiljan izazov za redare i policiju.

Ako je kapacitet zaista "neograničen" i ide i preko 230k onda će ovo možda biti najveći koncert u svjetskoj povijesti.NORTE

Kapacitet sigurno nije neograničen, a na najvećem koncertu u svjetskoj povijesti bilo je nešto više od 4 milijuna ljudi tako da… uvjeren sam da se takvim rekordima ni teoretski ne moze pribliziti :D

cuo sam od par poznanika da idu na hipodrom, a prije tjedan dana bili na Breni,dinamozivivjecno

Znam ih puno takvih, nije to ništa čudno. Dok god se poštuju hrvatski zakoni i plaćaju hrvatski porezi, nek ljudi slušaju kaj ih volja. To se zove demokracija, za to smo se kao narod krvavo izborili.
  • don
    11.9k
    nije neograničen ali je malo vjerovatno i da je tih 150k.
  • Bosskovitz
    16.1k

Da, nije to pitanje kapaciteta hipodroma nego kapaciteta setupa koji su postavili. VIP, fanpit, VIP fanpit, parter 1 i obje tribine su ograničeni kapacitetom, jedino se parter 2 može možda još razvući prema istoku ali postoje pravila koliko ulaznica smiješ prodati u odnosu na kvadrate, mislim da to varira 2-4 osobe po kvadratu ovisno o mogućnostima evakuacije. Ne moze se bas prodavati koliko hoces pa ce se vec nagurati ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.