• NitkoBitan
    24.5k
    Mislim da je jedini ogranicavajuci faktor redarska sluzba odnosno kapaciteti osiguranja. Vjerujem da ce se u jednom trenutku "povuc crta".
  • Jaro
    9.4k
    jedino to - prostorno nema beda. Zastitari, medicinsko osoblje i ostale zakonom (i zdravim razumom) propisane obaveze organizatora ovisno o broju posjetitelja...
  • NKDZ86
    3.2k
    Znači pola Zagreba (ak ne i više) će bit na 1 mjestu :rofl: znači totalni kaos će bit
  • Probirštift
    855
    Dizanje pehara s Thompsonom na hipodromu kad pobjedimo ovu sezonu neka gori sve
  • NitkoBitan
    24.5k
    Kaj ce sad mediji sa Prijovickom i 4-5 arena? Izbili im glavni jugonostalgicarski argument.
  • zg041
    304
    dobar dio ljudi sa prijovicke ce biti i na hipodromu..to mi je uvijek bilo fascinantano..kak možeš slušati cajke i thompsona/skoru itd..ne znam objasniti taj fenomen
  • Jaro
    9.4k
    Zato kaj je vecini glazba prvenstveno zabava, a tek nakon toga imaju neke druge razloge. Stovise, Prijovicka i Thompson i jedno i drugo koketiraju s folkom - jedno s rock strane, jedno s pop strane. Medju klincima danas je puno manje onih koji su (glazbeno prvenstveno) iskljucivo reperi, metalci, folkeri. Idu kam ide ekipa, a glazba je (meni doduse neshvatljovo) postala vise manje pozadinska buka...
    Meni je recimo prvi motiv za otic na ovaj koncert - interes kako ce to izgledati i zvucati jer (po meni) produkcija Thompsonovih koncerata je jedino domace sto se moze mjeriti sa onima najvecih stranih bendova.
  • Noel
    9.7k
    Ed Sheran prošle godine je kao bio "mega" koncert 70000ljudi na hipodromu. Thompson je zasad prodao dva Ed sherana na istom tom hipodromu. Mislim da će ovo bit najveći koncert u povijesti ove zemlje i pitanje oće netko napravit nešto slično..
  • Jaro
    9.4k
    Mislim da će ovo bit najveći koncert u povijesti ove zemljeNoel

A gle, ovaj koncert ulazi medju top najposjecenije solo koncerate na svijetu gdje se naplacuju ulaznice...

https://www.theshot.com/music/42-biggest-concerts-all-time
  • Tom Hanks
    3.6k
    Uz to dodaj da tog Eda sluša više ljudi tj. veći "pool" nego Thompsona kojeg slušaju isključivo valjda Hrvati i to opet ne svi jer ima komunjara (ako ih možemo zvati Hrvatima)
    Na Thompsonu nema organiziranih dolazaka Mađara,Austrijanaca,Talijana koga sve ne pa opet izdominira svijetu poznatije pjevače
  • Paggini
    42.1k
    Ovo je doslovno događaj naroda
  • NitkoBitan
    24.5k
    Samo da Thompson kaze koju pametnu sa bine jer Hrvati su trenutno kao guske u magli kakve im se stvari podvaljuju :smile:
  • mali M
    7.2k
    Kaj ce sad mediji sa Prijovickom i 4-5 arena? Izbili im glavni jugonostalgicarski argument.NitkoBitan

A čuj kak bi rekli neki Holjevac, Tomašević, to ti je sve isto.. :rofl:
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    cuo sam od par poznanika da idu na hipodrom, a prije tjedan dana bili na Breni,
    to mi nekako ne ide jedno uz drugo....
    vidim da se dosta prica o tom koncertu na hipodromu i osobno nisam fan MPT-a i ne slusam takvu vrstu muzike, ali ako 200 tisuca ljudi zeli Thompsona tko sam ja ili bilo tko drugi da sudi ljudima jer zele dobar provod i zabavu.
  • mali M
    7.2k
    cuo sam od par poznanika da idu na hipodrom, a prije tjedan dana bili na Breni,dinamozivivjecno

Ah da, stara dobra "tko sluša Thompsona, sluša i Brenu".. ja moram priznati da neznam nikoga u svojoj okolini tko sluša MPT da sluša Brenu.. ne kažem da takvi ne postoje ali ako postoje očito sam u probranoj okolini kojima je to nespojivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.