• Marley
    4.5k
    Screenshot-20250328-180513-Facebook.jpg

Ja se samo nadam da nismo nasjeli na neki fejk link i ostali bez love. Jer muljaze vec na sve strane.
  • Probirštift
    945
    Za ovaj link nebi rekao jer ak odeš na entrio stranicu i ulogiraš se vidiš karte pod Moje ulaznice
    Ali ekipa na FB i njuškalu proda jednu kartu pun k puta i tak prevare ljude vidio sam i na student grupi na FB
  • KtcGoat
    795
    Kaj ak smo krivi mail unijeli di trebaju poslat ahahaha. Pobjegla mi tocka jedna jbg
  • Livi
    116
    Ja se isto nadam, al kao što je gospon ispod napisao ja karte mogu vidjet pod moje karte na službenoj entrio stranici(piše da se generiraju isto kao i frendu koji je ušao preko virtualnog reda i kupio) tak da jedino što preostaje je čekati da dobijemo karte na mail. Treba biti oprezan s njuškalom i facebook-om doduše.
  • dzg7
    411
    Jel zna netko Ko je bas ušao preko te čekaonice jel mu isto se tako čekaju karte ili ih je odmah dobio?
  • KtcGoat
    795
    Isto je sve, ceka ekipa neka di god uzme po par sati, nekima odma dodu, ali rijetko
  • Mihael2305
    209
    I dalje se puni čekaonica, impresivno. Ušao sam da pogledam kakva je situacija i 45k sam.
  • zg041
    320
    opet GUP nije prošao..vraćen na doradu..znam da se medusobno nadjebavaju TT i ministarstvo..al ovo je vrh :lol:
    Jedna od stavki zbog cega je odbijen GUP

U odredbi clanka 104 stavka 1 GUP-a, potrebno je umjesto izraza: "posebnim propisom koji regulira prostorno uredenje" pisati "propisom koji regulira prostorno uredenje"
  • Brusa
    3.5k
    Ako ti je mail na Gmailu, točke ti nemaju veze nikakve, možeš napisati nijednu ili dodati pet, nema nikakve veze, sve je ista adresa
  • Nisi više onaj isti
    158
    Srušeni rekordi: U manje od šest sati prodano preko 130.000 ulaznica za koncert Marka Perkovića Thompsona na Hipodromu‼️
    Organizatori poručuju kupcima da ne brinu, svi zainteresirani fanovi imat će mogućnost kupiti svoju ulaznicu.
  • NKDZ86
    4.6k
    Pa koliko ih je onda u prodaji kad će svi moć do karte? Bit će nas preko 300 000
  • Jaro
    10.5k
    pa kao sto je ovdje nekoliko puta receno - hipodrom je gotovo neogranicen...
  • NitkoBitan
    29.1k
    Misliš da će prodati 80000 karata? To mi se čini nemogućim.The Undertaker

Najveci znalac na forumu.
  • don
    14.3k
    @Papastrumf je napisa da ih je 150k pušteno, nema šanse da su napisali da će svi moć kartu uzet ako ih je još 20k ostalo..

dakle, vjv neograničeno.
  • Agramc
    47
    Treba li strepit od toga da će ljudi ostat izvan hipodroma s kartama? Iako na Papi benediktu je bilo 300000 ljudi 2011…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.