• rioda
    7.7k
    Tvoja pozicija u redu čekanja: 19567

Očekivano vrijeme čekanja: 15 sati

Zvuči obećavajuće :rofl:
  • rupke
    119

Tvoja pozicija u redu čekanja: 17049
    Očekivano vrijeme čekanja: 8 sati
  • don
    11.9k
    Očekivano vrijeme čekanja: 15 sati

Zvuči obećavajuće :rofl:
    rioda

ovo zvuči još optimističnije

IMG-9184.jpg
  • Mali Zeus
    16.3k
    Hahaha lagano vip stol €3.5k ovaj si želi zaradit za nekoliko mjeseciProbirštift

S tim i takvima bi trebalo na čašicu razgovora.
  • Noel
    9.6k
    Neznam kako i na koji način ali sam riješio kupnju bez poteškoća i imao karte na mailu u 12 i 20.
    Suprotno ovome što piše da se ne osvježava stranica ja sam stalno osvježavao stranicu i padao u redu. Nakon 600 i nekog mjesta za 20 minuta sam došao na red za kupnju.
  • Mihael2305
    164
    ......

Eto čekam ko budala sat i pol, i dođem na 2000 mjesto i slučajno stranicu refresham i boom.

Nešto me ** s postavljanjem slike
  • flexXy
    2.7k

Meni isto doslo na red za pol sata, cini mi se da se dosta ljudi zajebalo sa refreshom i izgubilo mjesto u redu. Nije mi jos dosao mail sa ulaznicama, valjda su stopirali zbog navale
  • ivanzg
    297

Bio na naplati i izbaci me .
  • zg041
    303
    koliko je karata uopće pusteno u prodaju?pa ne vjerujem da ce se rasprodati odmah sve danas..ako se rasproda mogao bi drugi koncert odmah
  • Mihael2305
    164
    netko je napisao 150 000, pretpostavljam da bi 2/3 moglo danas otic
  • fakin
    136
    ma nema šanse ljudi šta vam je. nema šanse da se danas može prodati 100 000 karata, ni blizu toga. pa jebote već 6 sati 99% ljudi ne može ni kupiti karte. to su ogromne brojke. gotovo sam siguran da će se moći idućih tjedan dana normalno kupiti karte.

ovo je isto ko za Arsenal. godišnjaci su čekali ujutro po 5, 6 sati u redu, a ja sam došao u 17h i laganini kupio karte za 10 sekundi, 0 ljudi je bilo u redu
  • DZj
    44
    Ak je netko došel na red kod kupnje karata jel znate koje podatke trebas navesti ako kupujes za više osoba samo njihova imena i prezimena ili nešto više?
  • fakin
    136
    koliko znam za koncerte se ne traže nikakvi podaci, samo upišeš broj karata i ideš na plaćanje
  • ShanKu
    1.5k
    Evo ja sam 42601. u redu, čekam od 11:30 i odustajem, ovo je bolest.. da 12 sati buljim u ekran i čekam 2 karte... jbte Entrio i sustav takav
  • Mihael2305
    164
    probaj otić na neko od prodajnih mjesta, to ti je jednostavnije nego da se jebuckas s takvim stvarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.