• mali M
    7.2k
    Pa al ja vas ne kužim. Pa nisu još krenule karte u prodaju kako mislite znati cijene? Šta bi trebali unapred najavljivati cijene karata da bi vama bila duša na mjestu? pa neće sigurno biti sto eura. Računaš kao i sve ostalo između 30/35 pa do ozbiljnih cifra za VIP.. čemu filozofija
  • ksapi
    4.4k

A kako Dinamo dan prije prodaje uvijek najavi kad krece i koje ce bit cijene?

IMG-0147.jpg

Ipak ima fizicke prodaje
  • mali M
    7.2k
    A kako Dinamo dan prije prodaje uvijek najavi kad krece i koje ce bit cijene?ksapi

Zato što Dinamo svaki tjedan izbacuje cijene karata i zapravo su standardizirane. Već na početku sezone nakon prve tekme vidiš kako će se kretati cijena karata.

I na kraju zaljepiš sliku koja je potvrdila što sam i rekao, od 30€ na gore...
  • ksapi
    4.4k

Pa i nije bas, za gostovanja (pogotovo europska) cijene variraju
  • javolimtebejako
    2.1k
    inace se za koncerte objavi cijena karata prije prodaje, da.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Sad kad padnu Serveri kao Krajina 95 :rofl:
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Ne vrijedi uopce ulaziti u 12h. Cekaonica je uzaludna kad vec ima opcija unosa prioritetnog koda. Znaci opet ce biti mnostvo podobnih.
  • mali M
    7.2k
    za gostovanja (pogotovo europska) cijene varirajuksapi

:yikes: pa dobro kakve veze ima Dinamo sa cijenom tuđih ulaznica?

inace se za koncerte objavi cijena karata prije prodaje, da.javolimtebejako

Pa dobro, razumijem te, ali da li te je jako iznenadila cijena od 30 eura? Svi znamo da ovo nije običan koncert i da će se pričat dugo o njemu. Nije običan koncert i mislim da imaju razlog zašto nisu pustili cijene ulaznica unaprijed za javnost
  • ksapi
    4.4k

Govorim o praksi objavljivanja cijena dan prije pocetka prodaje, da ljudi znaju odlucit kaj ce uzet itd. Kaj pametujes bezveze
  • Droljo
    14k
    Pa za velike koncerte se zna mjesecima unaprijed cijena i datum početka prodaje. Ovod izgleda postoji neki strah od unutarnjih i vanjskih neprijatelja :chin:
  • NitkoBitan
    24.5k
    Tko je vidio preispitivat cijenu ulaznice za Thompsonov koncert, a kamoli dvojit odlazak na koncert zbog cijene...

Nije običan koncert i mislim da imaju razlog zašto nisu pustili cijene ulaznica unaprijed za javnostmali M

Imaju, pohlepa. Nisu svetinja da ih se ne moze kritizirat.
  • Sajla
    7.8k
    gledam ovu fotku rasporeda i niš mi nije jasno. ok, istok je zatvoren, ali kak će pozornica biti na zapadu, pa po pola juga i sjevera VIP, kak će dijeliti tribinu, a i teren nije izdužen u tom smjeru?! ... i onda se sjetim da to nije za Maksimir nego hipodrom :rofl:
  • mali M
    7.2k
    pa zapravo ksapi vi pametujete jer se radi priča od ničega.. Ne razumijem što vas je tako sad to zažuljalo. nit me taj Thompson ne veseli toliko nit mi je neka napeta priča, ali tražite dlaku u jajetu. Vi ste Thompsonu ono što je Undertaker na temi Uprava :rofl:

Nisu svetinja da ih se ne moze kritizirat.NitkoBitan

pa al to nitko ne kaže.. samo mi nikako nije jasno čemu to traženje urote.. eto i ti kažeš "pohlepa" a karta 35 eura.. ed sheeran je koštao 90€ i napunio hipodrom.. pardon 75€ sad sam vidio, al poanta je ista
  • flexXy
    2.7k
    Imaju, pohlepa. Nisu svetinja da ih se ne moze kritizirat.NitkoBitan

Covjek ima najvecu potraznju za koncert u modernoj Hrvatskoj i sta bi trebao sad volontirat umjesto da naplati po potraznji. Thompson je pjevac i od toga zaraduje novac, ne znam sad sta bi hrvatski vojnici ili policajci isto trebali bit bez place jer brane domovinu a to se nemre novcem platit. Dajte malo realnosti, nitko se nije bunio na cijene za koncert Ed Sheerana kad je parter bio od 75eur
  • Droljo
    14k
    Thompson je pjevac i od toga zaraduje novacflexXy

Znao je on dobro zaradit i da ne pjeva...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.