• Neron53
    1.3k
    Pocetkom.90-ih nikad vlakom nismo isli "samo" 2-3 sata do Varazdina. Redovito je "pala" koja kocnica i znalo je to potrajati malo duze :)
  • über alles
    1.8k
    Zadnji put kad sam iso vlakom u varazdin na utakmicu vratio sam se doma sljedece jutro...
  • zg041
    303

naravno..ak je tekma bila subotom,uvijek se ostajalo vani u Vž do jutra/prvog vlaka nazad..Varaždinke su mi ostale u lijepom sjecanju
  • über alles
    1.8k

Bila je nedelja,nije bilo vlaka poslje utakmice ,a ni zive duse na cesti,osim nas i murije.
  • IceMan
    2.7k
    Mislim da bi mogao ovaj put biti ispunjen stadion do posljednjeg mjesta.

Gledam na face stranici “Prodaja Varaždin” svi živi kupuju karte i traže za zapad kartu više. Jug je rasprodan, mislim da će pasti i istok.
  • NitkoBitan
    24.4k
    Dobra vremenska prognoza za nedjelju, ali nikom ne preporucam da se parkira na parkingu za gostujuce navijace, ako se to uopce moze nazvat parkingom. Napadat ce se kisa danas i sutra tak da bi na tom mjestu moglo bit duboko blato.

Policija to treba zatvorit i blokirat iz sigurnosnih razloga :rofl:
  • IceMan
    2.7k

I ne samo zbog toga, prošlo gostovanje su nas držali sat na stadionu i sat na onom parkingu, i još su blokirali sve ceste osim prema ZG-u i autoputu… tak da ko može možda mu je definitivno bolje parkat ili u gradu ili u najgorem slučaju kod KTC-a.

Pogotovo za nas koji ne dolazimo iz Zg-a il tog smjera.
  • NKDZ86
    3.2k
    najbolje kod kauflandera pokraj stadiona
  • NitkoBitan
    24.4k
    Mi smo se znali parkirat kod Bauhausa i onih ducana. Nedjeljom ti ducani ne rade pa je prazan parking, ne kuzim kako navijaci ne prepoznaju taj potencijal odlicne lokacije, niti 10 minuta hoda od stadiona.

Cim se prede most onda i policija zajebava i preusmjerava, ili ono najgore, usmjeri na "parking" za gostujuce navijace. Zagrebacke tablice, ne prelazite most ako Boga znate :rofl:
  • Paulie
    12

gdje onda zaobići taj most iz smjera Zg-a?
  • JakovK6
    48
    to ce ti biti puno, samo "VŽ" tablice će puštat na taj parking
  • Mikina lijeva kopačka
    105
    gdje onda zaobići taj most iz smjera Zg-a?Paulie

ak hoćeš u grad s autom i zaobići most, mislim da ti je najbolje preko sela nekih s zapadne strane ili sjeverne, ili dalje prema Čakovcu po autocesti i nazad u Vž. Makar budu murjaci i gore čekali vjerovatno.

Ili parkiraš kod kauflanda/bauhausa i lagano pješke 20-25 min centar a stadion 10 min
  • JakovK6
    48
    na kružnom toku kod lidla nemoj ići lijevo (nikad lijevo), nego ajde desno... i biraš si dal ćeš parkirat kod lidla, bauhausa itd...
  • Paulie
    12

nemoj ići lijevo na križanju staze...
  • NitkoBitan
    24.4k
    Varazdinci su prije rasprodali tribinu Zapad Desno od Zapada Lijevo, kao slucajnost hehe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.