• quizzy86
    168
    Bravo Zrinkaa!!!
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Bravo Zrinka , kakav uspjeh . Čestitam od srca svim Ljutićima
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Ovo zaslužuje doček! Bravo Zrinka!
  • ZrnTSCHeZ
    980
    :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Nadam se da sad onaj, nakon prve pobjede zazivan, doček i pozdrav na stadionu više nikome nije upitan ovdje.

Top Zizi!
  • fakin
    147
    12.4. protiv Osijeka čestitati na stadionu i uručiti joj Dinamov dres s njezinim imenom.
  • DrawTube
    6.5k
    Sve se bojim koje će sve gadosti cura dobiti od ovih ako(kad) ju pozovemo na Max i uručimo ju dres
  • Eduardo
    23.1k
    Nadam se da sad onaj, nakon prve pobjede zazivan, doček i pozdrav na stadionu više nikome nije upitan ovdje.ZrnTSCHeZ

Ima li potrebe da budeš maliciozan s ovakvim upisom pošto u replici na post koju sam tad pisao nije bilo govora o dočeku po pitanju osvajanja malog globusa već o dočeku koji se spominjao nakon prve ili druge pobjede u sezoni!?

Između ostalog napisao sam;
    Cijenim trud, zalaganje i uspjeh svakog sportaša jer pobjeda ili plasman na postolje u jednoj utrci svakako su vrijedni pažnje i čestitki, ali istovremeno treba zadržati određene standarde za ovakva priznanja... mislim da bi se kao mjerilo trebalo uzeti postignuće poput osvajanja jednog od malih kristalnih globusa
  • ZrnTSCHeZ
    980

Nije uopće namjera bila biti maliciozan već samo potaknuti odavanje počasti grandioznom sportskom uspjehu.

Nisam se referirao na nikog osobno niti znam tko je što tada pisao jer nisam vrtio poruke unatrag da bih ciljao na nekoga.
  • Kaiser
    179
    Domen Prevc upravo srušio svjetski rekord u letovima. Na Planici. 254.5 m. :strong:
  • Eduardo
    23.1k
    Index piše kako je Filip Glavaš odbio Flensburg, iako je prelazak već bio dogovoren i ostaje u Zagrebu. :up:
  • Omake
    6.7k
    Hrvatski zet Zach Lowe is back!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.