• Marley
    3.5k
    da sjednem i s jednom pivom u vlak, pitanje je gdje bih zavrsila :lol:
    Pastetu cu se pravit da nisam procitala, hvala.

Sve u svemu, ideja ti je sasvim solidna za razmotrit jednog dana, a ne bih je se sjetila da ti budem iskrena :up:
  • Nemrem igra Dinamo
    3k

Karata još ima... znači pravac TP pa se javi u inbox, bumo nekaj zmajmunirali za prijevoz :wink:
    A bumo i Gavrilović čajnu riješili :lol:
  • zg041
    303
    nije striktno za temu vezano..al kad se o gostovanjima potegla prica..tko ih nije dozivio,ne zna kaj propusta..dan danas kad se sa ekipom sjednem na pivu ,krenu priče o gostovanjima prije 15-20 godina..danas su malo rijeđa nego prije..jbg,zivot je takav..zato..ak imate priliku..vlak bus,auto,bicikl,avion..bilo kak samo da se ide
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Ne znam jel se promijenilo sta po pitanju autobusa za Varazdin, ali vlak je uvijek bio katastrofa. "Ubrzani" je isao 2 i pol sata, putnicki tek pola sata vise, a ni buseva izravnih redovnih nije bilo. S obzirom da HZ-u kasne isti vlakovi vjerujem da promjena u rasporedu nije bilo, jedino da je ukinuto nesto :rofl:
    Namazes se tri puta dok dodes :grin:
  • Jurki
    16.4k
    bus je cak ok varijanta.. imas ih popodne za Vz.. al za Zagreb ide zadnji u 20h.
    Vlak ti je jos vece sranje.. em dugo vozi, plus treba presjedati u Zaboku.. bas kak si rekel namazes se 3 puta :rofl:
    Isto tak iz Vza za Zagreb ide zadnji u 19. i 15. a sljedeci u 3 ujutro.
    Čari javnog prijevoza.
    Pas mater nikad nebum zaboravil kak sam prije 2 godine protiv Lokse moral otiti na bus 5 min prije.. a reza 2:2 i spustim se dole sa sjevera.. a Menalo zabije za 3:2 :rofl:
  • NitkoBitan
    24.4k
    Steta da se za ovakva gostovanja ne organizira "plavi vlak". Varazdin i Koprivnica stvoreni za to.
  • reziser
    7.3k
    Steta da se za ovakva gostovanja ne organizira "plavi vlak". Varazdin i Koprivnica stvoreni za to.NitkoBitan

koprivnica da, Varazdin ne.....ali sve je to toliko blizu autom, da nema smisla....
  • DrawTube
    6.5k
    Zeljeznički prijevoz do Varaždina kao nešto ozbiljno nema smisla dok se ne napravi Lepoglavsku spojnicu, dakle možemo zaboraviti na to još sigurno desetljeće

Realno, plavi vlak je odlična stvar ali s obzirom da se u Vž predsjeda, ne čini mi se kao zahvalna opcija.

Sad kad se obnovi pruga Klostar-Vz-Ck, čak mislim da bi prije u Vz bio da se ide presjedat u Koprivnici nego da se ide prek Zagorja
  • Zoran
    197

pa to je dobro da putovanje vlakom traje 2-3 sata... Kaj misliš da je vlak brz ko u Japanu... taman popiješ prvu pivu i već si u Varaždinu sa strijelom koja juri više od 300 km/h :-9. Ovak laganini usis i zajebancija.
  • Jurki
    16.4k
    isti je k.. Kc-Vz je jednu vuru voznje.. tak da ti na isto dojde al ides prek Zaboka ili Kc.
  • DrawTube
    6.5k
    s novim radovima na dionici povećavaju brzinu vožnje na 100-120 kmh, tak da ne ne bi cudilo da se smanji na pola sata vožnje, sada je prosjek na dionici oko 50
  • Jurki
    16.4k
    ok al ti je Kc- Vz 1 vuru voznje.. i to nebu manje.. sad je Zg-Kc vuru i pol..da se to spusti na 1 vuru.. opet ti Zg-Vz prek Kc ispadne 2 vure minimum.
  • DrawTube
    6.5k
    kak ne bu manje ak se povećava brzina između?

https://www.eivanec.com/poceli-190-milijuna-eura-vrijedni-radovi-na-pruzi-klostar-koprivnica-varazdin-cakovec/

Kolko sad vidim maksimum na ovoj dionici bude oko 80ak km/h, ali je više iznimka, prosjek je nekih 50-60, a najsporije je oko Jalzabeta

Za par godina me ne bi cudilo da sveukupno bude 1h od Zg do kc i pol h od Kc do Vž. Tu dakle imamo 2 projekta, Križevci-Kc-Dg kaj se već radi, i novi od Klostara do Cakovca prek Vž

Ali opet, prioritet bi trebao biti prek Zagorja, a to je zasad 40min do Zaboka i onda sat ipo do Vž. Dalo bi se to sveukupno skresat na sat ipo
  • deda
    36.1k
    Da i tu napišemo. Tribina zapad u Varaždinu je rasprodana.
  • Filip85
    69
    Ne znam zašto su debili ukinuli brzi vlak Zagreb - Koprivnica - Varaždin. Stizao je za 1:30 u Vž, za razliku od ovog blata što se vuče zagorskom prugom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.