• dumitrumitu
    1.4k
    Budući da nisam bio upućen, otišao sam pročitati povodom čega se pale Trnjanski kresovi. Očekivao sam da će biti nešto protiv fašizma ali uz to, također je za ugrožene lgbtovce i ilegalne migrante. :vomit:
  • Dr Hofmann
    2.4k
    HN20240504518416-1068x710.jpg

Staljin ili Mao se okreću u grobu kad vide ovo biće na desno. Nisu ni komunjare ono što su nekad bile. Majku ti jebem pa kaj je ovo
  • puxigadjurdja
    2.2k

I ovaj muževni stav fotografa u sredini.
  • NKDZ86
    3.2k
    nek sebe zapale jugonostalgičari u zagrebu gradu
  • Nolifer
    10.2k

I onda tovare nazivaš tifusarima, a takvi ti tu orgijaju na nasipu. Baš bljutavo :vomit:
  • Droljo
    14k
    Jedno nepopularno: live and let live :joke:
  • Patak
    3.2k
    Pa ovi tifusari koji su 45 ušli u Zagreb nisu dali živjeti drugima Droljo, bacali su pacijente s prozora bolnica između ostalog.
  • Droljo
    14k

Ja na slici vidim ljude koji ni u kojem svemiru nisu mogli biti rođeni prije 45'
    Uostalom bmk. Nebi dalje na tu temu.
  • Hnlovac
    1.7k
    Zašto, baš smo sad došli na bitne teme, tj Thompson i krijesovi i 1940te

Ko je*e infru, to nam ne treba

Nego, ono što bi možda i najviše volio u Zg idućih par godina je novi GUP. Pun mi je kurac ovog novog parcela urbanizma. Kvart mi se pretvara u Kabul

Kolko sam skuzio, Bačić nešto busi, vjerojatno jer mu i frendovi poput Mešića i Duspare drže firme za građevinu
  • Dino
    3.4k
    Joj izmjene GUP-a koje prate trend smanjivanja izgradenosti i redukcije stambene povrsine po jedinici povrsine zemljista su debilana koja je neke kvartove respektabilno nagrdila. Tresnjevka, stenjevec, zapadni dio movog zagreba su krezubi osmijeh. Hrpa zgradi koja se izgradila dok je to bilo "legalno" ili su uhodani igraci izgradili mimo GUP-a sto ce se uvijek i desavat izmedu kojih se nalaze mini kucice gradene prije sto godina ili mini kucice legalno sagradene po trenutnom planu. Mislim i ove vece zgrade su sluzbeno legalne, ali se ne uklapaju u GUP sam kaj ti protiv kojih bi plan trebao biti usmjeren nemaju problema s ikakvim ogranicenjima.

Treba napravit za svaku pojedinu ulicu plan da to estetski slici na nekaj, bolje nagurane zgrade koje su sve djelomicno slicne neg ovo djelomicno kuce, djelomicno zgrade.
  • Hnlovac
    1.7k
    this man gets it
  • ksapi
    4.4k
    Jel moguce da je tolko neozbiljno organizirana prodaja ulaznica za Thompsona?

Jos uvijek se ne zna cijena, a sad se odjednom ne moze kupiti fizicki nego samo online, iako je jos sinoc pisalo da se moze kupiti na svim prodajnim mjestima Entria.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Jos uvijek se ne zna cijenaksapi

Ne kuzim kakve su ovo dziberske fore, u duhu poznatog unovcavanja domoljublja.
  • Marley
    3.5k
    sad se odjednom ne moze kupiti fizicki nego samo onlineksapi

Daj zezas me :roll: dobro da sam sinoc istrazila sva prodajna mjesta da pokusam odmah na nekom "manje atraktivnom" :roll:
    Znaci pad sustava odmah u 12, jeij. Sretno svima i javite tko sta ugrabi haha.
  • NKDZ86
    3.2k
    bit će iznenađenja kad dođeš do rubrike plati :grin:
    očekujem minimalno 40e budući da nije unaprijed objavljeno jer bi bilo kukulele i pljuvačina onih koji to čekaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.