• Dr Hofmann
    2.4k
    Imaš apsolutno pravo, samo ne mogu vjerovati da Zovko zna sve o svemu, osim o Zdravkovom kriminalu, o tome nema kritičkog razmišljanja, tu mu je mentalna blokada. Nek ga Sava ponese uzvodno ili nizvodno kaj se mene tiče
  • Dinamo-SB
    215
    Ne treba Zovku dati pažnju u kontekstu rasprave neke i specificne teme,ali treba ga nazvati pravim imenom svaki put kad se javi - jazavac i smeće. Ne treba tolerirati odrone od ljudi bez karaktera i sustava vrijednosti. U svakom trenu moraju biti svjesni da su dno bez trunke morala. Za mlađe generacije također bitno da se šalje primjer kakav ne treba biti i da je to društveno neprihvatljivo. Nisam pobornik "šutnje". Šutnja i neosuđivanje odgovara takvima i drustveno ih ne kaznjava i onda kasnije mladi ce odrasti uz to da to nije neki "big deal" ako si smeće. Svaki čovjek bez trunke morala i vrijednosti je jazavac. Pogotovo jer je imao priliku za promjenu i kajanje,a nije ju izabrao.
  • Bosskovitz
    16.1k

Nismo se skužili - svi mi ovdje znamo tko je Zovko i više se toga napisalo o Zovku nego o bilo čemu drugom na toj skupštini, čime je trol zapravo dobio ono što je i htio. Kad te netko pita tko je taj lik ili spomene da je bio taj neki tip, objasniš im o kakvoj se pojavi javi, ali nema smisla da svatko od nas na zoni napiše po komentar da je lik smeće. Poznavajući njegov opus, negdje doma lista Zonu i uživa u tome.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    istina, ali čisto da se ne zaboravi, lik je smeće :wink:
  • mali M
    7.2k
    Danas smo imali priliku naučiti da "klaun" ima i pozitivno značenje, pa sad ne shvaćam misliš li o dotičnom pozitivno ili negativno?JD s istoka

Pa klaun uvijek ima pozitivno značenje! Pa ja kad kažem da sam bio dežurni klaun na poslu to se odnosilo da sam uvijek spreman na zezanciju i uvijek sa osmjehom spreman druge rszveseliti. Tako sam i mislio ali sam uzrujano odgovarao Underu jer sam i ja upoznao Maru i znam koje fore valja i kako funkcionira. Da sam poznati bivši nogometaš po istom bi bil poznat! Ovak sam samo lokalno/poslovno klaun :rofl:

Jbg kolega. Nemam moć da čitam nečije misli.marcio amoroso

Sve ok, razumijem, al mogo si malo manje naoštrit kandže u startu.. al dobro, nesporazum
  • JD s istoka
    5

Sve je bilo jasno iz tvog posta objašnjenja, kao što mi je bilo jasno i u postu @bosskovitz-a na što je mislio, ali eto iskoristio priliku da se našalim na vaš račun
  • Bosskovitz
    16.1k

Mislim da generalno kad kažeš za nekoga da je klaun, to ima negativan i omalovažavajući prizvuk. Vjerujem da ti to shvaćaš drugačije i da nisi mislio ružno, ali uobičajeno kad se za nekoga kaže da je klaun, ne kaže se u dobroj vjeri. Najrecentnije kad smo Jarnija zvali klaunom nakon Betisa, npr.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    to su španjolski klauni, oni su ružni
  • mali M
    7.2k
    Mislim da generalno kad kažeš za nekoga da je klaun, to ima negativan i omalovažavajući prizvuk.Bosskovitz

Ma generalno to ovisi o kontekstu. Ja sam mislio da je jasno zbog mojih upisa Underu da njemu kontrirali, ali ono što nisam očekivao ovolike bujice ljubavi prema njemu pa ste me izbombardirali :lol:
  • Fan
    876
    Nikad, ali nikad u životu, nisam čuo da je netko rekao za nekog da je klaun u pozitivnom kontekstu.
  • vjeko1701
    13.4k
    Kod nas je "klaun" uvijek bilo negativno a "zajebant" pozitivno.
  • Šteco
    928
    Mene zanima, a možda sam propustio, zašto nema nigdje video cijele konferencije nakon skupštine? Ako ima, volio bih pogledati, pa bacite link.

Također, kada i gdje će biti objavljen financijski izvještaj za prošlu godinu i hoće li biti transparentniji od onih na koje smo navikli kod prošle uprave?

Volio bih da se to malo analizira (barem tu na forumu), s obzirom da su troškovi rasli (kao i prihodi), u godini gdje smo se riješili dosta igrača s dobrim ugovorima i gdje se smanjio trošak provizija posrednicima u transferima.

Čisto da vidimo di smo spržili novce krivo (npr. na otpremnine trenerima), te koje su nam kratkoročne i dugoročne obveze i što možemo očekivati u ovoj ili idućim godinama po pitanju financija.

Ne insinuiram ništa, dapače, dok god nije sve transparentno i svodi se na imamo novaca "majke mi", biti će raznih piskarala koji mogu pisati što hoće, a na to se možemo braniti samo s "pa rekel je Skender da smo mirni iduće dvije godine i s KL".

Bila je spremna i ta neka prezentacija za članove vezano za financije, ali ista nikada nije ugledala svijetlo dana. Samo to da se objavi u nekom formatu bi pomoglo u ovoj situaciji, dok bi Manenica svakako to mogao i kroz neki interni video intervju sve lijepo objasniti.

PS Bit ćemo prvaci ove, a nadam se i Ligi prvaka iduće sezone. Vidimo se u VŽ.
  • Bosskovitz
    16.1k

Ovaj tekst može značiti samo tri stvari:

• Ante Buškulić nije uopće pratio izlaganje o financijama na jučerašnjoj skupštini kluba
    • Ante Buškulić je pratio izlaganje o financijama, ali pojma nema o njima i ništa nije shvatio
    • Ante Buškulić je pratio izlaganje i o financijama i shvatio, ali namjerno širi paniku
  • NKDZ86
    3.2k
    +
    • Ante Buškulić je očiti klaun
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.