• Droljo
    14k
    Gdje se može vidjeti koliko je pretrčao kilometara jučer? Ako netko zna.
  • Eduardo
    23.1k
    sinoć je pretrčao 17,3 kilometara.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Isti klub, isti podrazaji, isti uvjeti, isti treninzi... Sucic trci kao navijen i pretrci 17 kilometara, i to neposredno poslije ozljede. Baturine djeluje umorno 10 minuta odkad je ubacen u igru.

Urodeni kapaciteti i genetika, nema tu pomoci.
  • Lynx17
    4.3k
    sinoć je pretrčao 17,3 kilometaraEduardo

I to nedugo poslije ozljedu. Strasno.
  • Droljo
    14k
    Nemogu vjerovati. Top
  • Mali Zeus
    16.4k
    Baturine djeluje umorno 10 minuta odkad je ubacen u igru.NitkoBitan

Otkud ovo?
  • ElDorado
    2.6k
    Baturina djeluje izgubljeno jer ne zna kaj opće igra. Sule je imao definiranu poziciju (po meni pogrešnu).
  • Nogo
    6k
    Zdrav je i spreman, a njegov agent Ashat Idrizović za RB Sport govorio je o Sučićevoj budućnosti. Petar je potpisao za Inter uz odštetu 14 milijuna eura, milanski ga je klub ostavio u Dinamu na posudbi do kraja sezone.

- Inter ga želi priključiti momčadi početkom lipnja. Inter ga želi i čeka ga, želi ga priključiti odmah i malo je vjerojatno da će ga poslati na neku posudbu.

Odgovorio je i hoće li se Petar sada više čuvati.

- Ma kakvi! On je profesionalac, kako bi se to trebao čuvati?! Oporavio se, vratio i davat će 100 posto u svakoj utakmici - tvrdi Idrizović.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Sramotna predstava i bježanje od duela u odlučujucim minutama utakmice.

Dajte mu papire i nek si traži stanove po Milanu.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Kolko je danas pretrcao kilometra? Zna li ko?
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Što se mene tiče neka trči do Milana sad , meni neće nedostajati ovakav . Neznam jeli jedan duel osvojio. Bilo je žalosno gledati kako miško grize za obojicu
  • Krizy
    54.2k
    8/9 osvojenih duela :rofl:
    A neke druge igrače se hvali za osvajanje duela, čak i kada imaju 3/8 i slično.
  • Fan
    875
    Upamtio sam da se vratio u zadnju liniju po loptu, dodao golmanu i otišao naprijed. To je više manje to.
    Puno je trčao, al zbilja se ne sjećam puno koristi od njega što naprijed, što natrag.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.