Sigurno nisu izabrali SD-a i sad čekaju da se javnost još malo nabrije pa da ga onda objave. — Bosskovitz
Što je - iako po mom mišljenju maliciozno prema klubu - itekako legitimno pravo svakog skupštinara. — Bosskovitz
o najvećem skandalu — The Undertaker
Kad bi bilo ovako kako pišeš (a ja mislim da nije), onda bi to bio još veći skandal.glupom lapsuzu starijeg gospodina koji je kao i moj stari u godinama kad više ne pazi svoje riječi pa mu svako malo zleti neka bedastoća, za koju doslovno svi oko njega vide i znaju da je bedastoća na koju starčići ne paze. — mali M
Situacija u klubu neće biti ništa bolja ako se o tomu šuti. — The Undertaker
A frajer je ono klaun na entu kakav je zabavljač i kakav ima jezik... samo njega ne seciraš, a Zeku iz svoje neke unutarnje borbe seciraš — mali M
A frajer je ono klaun na entu — mali M
Nećemo pitati jer znamo da ćemo predsjednika i vladajuće dovesti u neugodnu situaciju — The Undertaker
Ako ti misliš da je onom izjavom koju je napisao direktor komunikacija a potpisao Zajec sve riješeno i pometeno pod tepih, mogao bi se iznenaditi na ljeto. — The Undertaker
Kada bi objavili ime SDa onda bi se cijela sjednica bavila većinom SD-om te bi zasjenilo ostatak sjednice, ovako ga možeš najaviti na kraju sjednice da se mogu proći druge teme kako spada. — vlatkomarkovic
A frajer je ono klaun na entu — mali M
Jadno je da takvog čovjeka nazivaš klaunom. — marcio amoroso
Klub nema što skrivati,a objava SD-a bi zasjenila neke druge također bitne teme koje bi onda pale u drugi plan. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.