• Derby
    404
    Ako ima dovoljno zainteresiranih, ako se moze sa potencijalnim korisnicima organizirati kakva anketa o interesu za sky boxove i ako je takvih dosta zainteresiranih , ako ce samo na njima Dinamo osiguravati dobar dio proracuna....ne vidim razloga da takvih mjesta ne bude bilo i 5 soma.Neron53

Tu sigurno imaju upucenijih ljudi ali koliko ja znam loze su se ove sezone na ovakvom usranom stadionu rasprodale u rekordnom roku.

Isto tako sam cuo sam da postoji zelja okupiti ljude iz ZG biznisa jos vise oko Dinama.

Na novom modernom stadionu firmama ce biti stvar prestiza imati svoje mjesto u vip dijelu ili skyboxu. To nece biti ljudi koji prate Dinamo redovito, ali ce svejedno voditi svoje klijente na stadion i koristiti mogucnost networkinga. Umjesto da ih navecer vode u birtiju ili restoran vodit ce ih na Maksimir. Ako ce tu biti najvece Hr firme onda ce svi htjeti biti tu. Slicne stvari se dogadaju u drugim manje atraktivnim sportovima ili dogadajima. Pa ljudi radi ambijenta i networkinga odlaze u Umag na ATP a ne znaju nijednog igraca koji nastupa.

Kako je netko ranije napisao imamo ogromni potencijal. Taman da se u narednim godinama ta prica zakotrlja i pokrene sa Kranjcom, a onda je nebo granica na Maksimiru.

I neka me netko ispravi ako grijesim, ali na svakom stadionu vip mjesta i skybox uprihode vise novaca od svih ostalih tribina skupa.
  • Jurki
    16.4k
    I neka me netko ispravi ako grijesim, ali na svakom stadionu vip mjesta i skybox uprihode vise novaca od svih ostalih tribina skupa.Derby

Lani kad smo igrali sa čifutarima kvale za LP, ak se dobro sjecam komentator je spomenul da ti cigani godisnje na tim skyboxevima uprihode 40 milja eura.. a mi smo tu negdje po standardu.. tak da vrlo moguce
    da svima to nosi ogromne prihode.
    Znaci sa tim bi mogli povecati proracun na minimalno 80 milja eura (skromna prognoza).
  • jedan u nizu
    12.4k
    Dugo godina je stari Stadion bio bez krova pa se sad prosijek gledatelja povecao odkad je novi Stadion nadkriven.

Prije je bilo oko 12000-16000 Gledatelja prosjek sad prve 3 Godine odkad je novi Stadion gotov:

2022/2023 - 18840
    2023/2024 - 27095
    2024/2025 - nakon 13 od 17 Utakmica - 29462
    ZGBhoy

Nemoguce.
    Ja bi rekao da njima nije ni trebao veci stadion od 20k. Sta ce graditi stadion od 35k, onda puniti samo 13k a ostatak ce zjapiti prazan.

Oni isto samo bacaju lovu u vjetar..

Jos grad ima samo 40% stanovnistva koliko Zagreb ima....
  • Crni86
    9.1k
    Na terenu broj 3 trebale bi se dici montazne tribine kako bi B momcad mogla tamo igrati svoje tekme pisu SN.
  • mali M
    7.2k
    koji je teren broj 3? Ja ovako iz glave znam Hitrec i glavni, ne znam koji su ostali po brojevima. Neki od vas koji ste upućeniji?
  • Tradicija bunta
    7.4k
    Juniorski. Onaj iza maxi puba.
  • Crusades
    15.1k
    Onaj gdje se igralo finale Ramljaka ako se ne varam. Ne znam jesi li gledao pa hoćeš li znat.
  • mali M
    7.2k
    To sam si i mislil da je taj, jer mi zgleda nekak "najzdravije" koliko može u zadnje vrijeme to značiti u Maksmiru. Jel ima tam mjesta za montažne tribine? Mislim znam da njima netreba kapacitet neki veliki, al čisto kad gledam ovak slike iz zraka malo mi je naknapuša..
    p.s. to je teren "Zlatko Kranjčar"? Onaj okružen stablima?
  • Crusades
    15.1k
    p.s. to je teren "Zlatko Kranjčar"? Onaj okružen stablima?mali M

Mislim da je, da.

Tamo već postoji određen broj montažnih tribina.
  • The Undertaker
    7.4k
    Koliko znam, 4.liga se može igrati i na umjetnoj travi. I taj teren ima montažne tribine.
  • Enco
    124

Trojka je ovaj omeđen Budakovom, balonom i Pubom, prirodna trava, a umjetna je prek puta sedmica .
    Ima dosta mjesta na trojci za montažne i sa strane parkinga i sa strane Budakove.
  • mali M
    7.2k
    Znaš kaj neće mi biti uopće mrsko ić koji put i njih gledati. Uvijek mi je super kada tako povezuju na Maksu stvari. Zato se zapravo veselim i futsal dvorani. da nam Maks bude mjesto susreta gdje ćemo dolaziti gledati i futsal i drugu momčad i prvu.. ma top..
  • Time
    1k
    Netko je napisao da iz kluba traze nesto kao Juventusov stadion samo da navijacka tribina bude jednoetazna...to je savršen stadion...iskreno se nadam da će i biti tako nešto
  • NitkoBitan
    24.4k
    Netko je napisao da iz kluba traze nesto kao Juventusov stadion samo da navijacka tribina bude jednoetaznaTime

Prije bih rekao da je to bio neciji prijedlog od forumasa nego da je netko rekao da iz kluba traze takav stadion.

Mislim zna se sta traze iz kluba - dvoetazan stadion sa jednoetaznom navijackom tribinom i izgleda da ce sky boxovi bit izmedu etaza. Sad oce li to izgledat kao Juventusov ili neki treci stadion... Ne bih rekao da imamo uzor u pojedinom stadionu.
  • fakin
    133
    10% kapaciteta novog Maksimira bit će vip kapacitet. Iskreno, moram priznati meni jako veliki postotak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.