• Mali Zeus
    16.3k
    Kakva policija? Kaj ti je?Droljo

Ekipa - nemojte se sprdati jer smo iza njih.
  • Ivdzo11
    5.9k
    Federico Coppitelli službeno je razriješen dužnosti trenera prve momčadi Osijeka, ali još uvijek nije napustio klub niti mu je uručen otkaz.

Situacija se trenutno rješava jer Coppitelli ima ugovor do ljeta 2026. godine, pa klub razmatra alternative, među kojima je i mogućnost da preuzme neku drugu funkciju, povezanu s radom s mladim igračima ili školom nogometa.
  • NKDZ86
    3.2k
    nek bude oružar ili nek trenira limače
  • Dzoni
    1.1k

Jednostavno rečeno, nemaju za otpremninu
  • vjeko1701
    13.3k
    Trebali su i oni kao i mnogi drugi. E sad, dal ćemo ostat zarobljeni u 90ima i ranim 2000. ili ćemo dalje ipak podići neke standarde. Hoćemo 2050. po političkom ključi opraštati stvari jer eto, prije 45 godina se opraštalo? Di je tu granica? Kad će se reći dosta?

Mislim, čemu onda uopće paziti na budžet, prodaje, poslovanje? Ajmo i mi prodati Baturinu i knjižiti to 3 puta, preplatiti Kovačića, Kramarića, Brozovića i ekipu. Namjeriti se na finale LP da nam pokrije te troškove a kad se ne dogodi lijepo čekati otpis i oprost.
  • The Undertaker
    7.3k
    Hajduk nije knjižio (računovodstveno) Vuškovića tri puta već nijedanput. Knjižit će tek ga ove godine. Ono što su oni radili je da su, na temelju sklopljenog ugovora, dobili kredit od banke (banaka) gdje su ugovorene rate kolateral.
  • vjeko1701
    13.3k
    Knjiženje Vuškovića je karikiranje njihovih metoda poslovanja u zadnjih 5-6 godina koje su ih dovele do trenutne (vrlo vjerojatno) loše situacije iz koje će ih (vrlo vjerojatno) drugi vaditi van.

Poanta je da da se uzima "kreativno" preživljavanje Dinama u ranim 2000ima kao argument da sada ne smijemo komentirati njihovu situaciju a ne spominju se načini kako su oni preživjeli svega par godina kasnije.

Ako je to mjera prihvatljivosti, onda ne vidim da i mi razbijamo glavu oko budžeta i održivosti. Jednostavno složimo budžet prema planu osvajanja 2 lige prvaka u 5 godina uz barem jedno finale EL u međuvremenu, uložimo novce koje nemamo a kada to sve dođe na naplatu, pozovemo se na malverzacije u hrvatskom nogometu iz 90ih i ranih 2000ih i okrećemo prstima dok se ne nađe novo "kreativno" rješenje. Pa tako u krug. Malo oni, malo mi.
  • The Undertaker
    7.3k
    Džabe ti pozivanje na malverzacije ako je račun prazan i ne možeš isplatiti plaće. Oni se, bez pomoći politike, teško mogu dovući do ljetnog prelaznog roka. Mogu eventualno sada prodavati kao što smo mi prodali Sučića i uzeti neku lovu za preživljavanje ali perspektiva za sljedeću sezonu je nikakva.
  • ElDorado
    2.5k
    Mogu oni knjižiti sto puta ili nijednom kad na računu nema paperja
  • rioda
    7.6k
    Je li ijedan medij napisao kakav članak o ostavci Matane? Barem Index, kako oni to znaju, s naslovom tipa: "Šef financija Hajduka podnio ostavku. Doznali smo što se događa"?

Pitam jer ne vidim nigdje ništa, a nekako sam mišljenja da bi se nas danima provlačilo po medijima u sličnoj situaciji...
  • ElDorado
    2.5k
    Lik je skužio da nema smisla biti financijski direktor u firmi u kojoj nema priljeva
  • Keyser Soze
    13k
    Mogao bi Tommy opet plaćat igrače :rofl:
    Ljudi su dolje navikli na "bombastična" pojačanja zbog Jakopušića koji je trošio novce koje nema, sad se vraćaju u doba Todorovića, Memolle i Saida.
    Naravno pod uvjetom da ne osvoje prvenstvo.
  • FrenchMontana
    1.1k
    kolega rioda u sridu. Ne vidim panične naslove “kaos u Ajduku, slijedi li bankrot” i slicno.

Jedan od razloga zasto mediji sute kad ne treba, je to da oni odrade kvalitetan kontranapad na medije kad god se pise nesto negativno za njih.

Tipa kad su Ledinski i jos neki u zadnje vrijeme “udarali” po njima, vrlo brzo su se oni grupirali i zapoceli vređaonu zlih medija.
    Ekipa ima ratnu propagandu spremnu za boj, a mi s druge strane sutimo i trpimo kad se po nama kenja.
  • NitkoBitan
    24.2k
    Naravno pod uvjetom da ne osvoje prvenstvo.Keyser Soze

A sta i da osvoje? Naslov prvaka sam po sebi nosi neki kikiriki, mozda milijun eura. Iz svih europskih pretkola ce poispadat jer nisu nositelji.

Ljudi nisu jednu dobru utakmicu odigrali kad im je sudio strani sudac, kakve li slucajnosti.
  • Keyser Soze
    13k
    Imaju veće šanse nego ikad da uđu u KL u tom slučaju i lakše će utopit nekog igrača. Ako ne osvoje su u govnima preko grla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.