• Droljo
    13.8k
    Aj smanjite likovanje i sprdanje bar dok ih ne prestignemo na tablici. Ovo je sport, a ne kopanje kanala. Neće oni slabije puknut penal jer nisu dobili plaću... Pa i na terminu želiš pobjediti. Bezveze
  • Jurki
    16.4k
    sve ja to kuzim.. rivalstvo, iscekivanje derbija itd.. ali sa žoharima treba na jedan, jedini moguci nacin.
    Gazi i gustaj kad si ih istrijebil.

Koji je to gust, kad tovara sretnes na poslu.. a on tuzan i nesretan.
    A sral godinama, kak bu Dinamo propal zbog moguce promasene lige prvaka. Tad samo cujes.. tri slova "jbg" sa knedlom u grlu.

Edit: @Droljo dobro velis, ne treba ih sprdati dok ih ne prestignemo.
    Al je vise poanta na financijama, nego na nogometu samom kao takvom.
  • Paggini
    41.8k

A slazem se potpuno s tobom, biti dinamovac u svom dnk osim ljubavi prema svome ima mržnju i rivalitet prema drugim klubovima sa zvijezdom u grbu.

ALI, treba isto tako priznati da je HNL zadnjih par godina postao ekstremno toksična močvara, a zna se i zbog koga. Ta toksičnost se sigurno prelijeva na kojekakve načine i na klubove i na širu javnost. Nekako mislim da bi HNL bez te ekstremne toksičnosti bio zdravije mjesto i za razvoj igrača, sudaca, HNS ne bi bio toliko sjeban ako bi svi klubovi nastupali prema njima skupno (a sad ne mogu jer ovi laju na sve), pa eto - bilo bi benefita, ali uživao bih j njihovom padu u cetvrtu ligu, mislim da je to sramota koja se ne može nikad izbrisati, nesto ala Rangersi.

Vratili bi se oni brzo a i nece nikad propasti, ne bojim se ja, ipak su režimski ljubimci uvijek bili.
  • Droljo
    13.8k

A zakaj onda velimo 'da ih nema trebalo bi ih izmislit'?
  • Paggini
    41.8k

Pa nisam ja da se oni ugase, ali da par godina tavore po cetvrtoj i trecoj ligi, to bih s guštom pratio. Ostatak svog života bih ih zvao četvrtoligašima.

Ali isto tako, kad bi se otvorila opcija neke regionalne lige s Austrijom, Slovenijom, Mađarskom i 3, 4 kluba iz Hrvatske ala Rijeka, Dinamo, Varaždin - ne bih se žalio previše, mislim da bi to bio korak prema dodatnom uzdizanju Dinama kao kluba.
  • Jurki
    16.4k
    A zakaj onda velimo 'da ih nema trebalo bi ih izmislit'?Droljo

Isto kak i velimo da svaka familija ima dvorsku ludu.. tak su i oni dvorska luda Hnla.
    Radi sranja, zeli vise nego kaj joj realno pripada tj zasluzi, za sva sranja je kriv drugi clan porodice (hnla).
    Zapravo je nesposoban clan te porodice, favoriziran od glave familije, dok se onog ko najvise pridonosi kuci stigmatizira i proglasava lopovom.
  • Droljo
    13.8k
    Da parafraziram mamića, bez jakog hajduka nema ni jakog dinama. :gasp:
  • Jurki
    16.4k
    Da parafraziram mamića, bez jakog hajduka nema ni jakog dinama.Droljo

Ako su njihovi uspjesi u Europi potrebni Dinamu.. tj njihova ispadanja od "velikana" sa dna kace nogometa u Europi.. za mnoge nismo culi ni ti ni ja (kao veliki kladionicarski maheri :rofl: ).. da jebeno su nam pomogli bildati nacionalni koeficijent.

S obzirom da je taj doticni usisal celu belu planinu.. ne cudi me.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Ja želim da im hdz još jednom oprosti dug. Putem čista obraza kako su išli i do sada.
  • The Undertaker
    7.3k
    Slažem se. Jedino bih uzeo jednu godinu da se svi (čitava liga) malo odmorimo od kmečanja. Ali, prilično sam siguran da bi netko drugi zauzeo njihovo mjesto.
  • emilperska
    9.1k
    Rekao sam da necu to više radit jer zadnji put nije ispalo dobro.. ali boli me kurac, ja sam zločest čovjek nekad.. svaki put kad oni izgube ili uđu u problem razveselim se kao naš bivši SD na free agente koji plešu po rubu Ligue 1 i Ligue 2 i imali su ozljedu koljena u karijeri.. Da igraju Hajduk i Zvezda, navijao bi za Zvezdu koliko mi se gade..

Odite na Sportnet, veselite se. Ovo su miline..
  • DrawTube
    6.5k
    Iskreno, sportnet je mila majka za Hajdukov reddit

Mislim da je količina gadosti i ljige na r/hajduk premašila i nogometplusnet inpostala neusporediva s icim drugim, a uz sve to imaju najviše NH apologeta
  • rioda
    7.6k
    Ja želim da im hdz još jednom oprosti dug. Putem čista obraza kako su išli i do sada.Nema zaleđa Mikića

Pa ne radi se o poreznom dugu kao nekad, da bi im država oprostila :grin:
  • vjeko1701
    13.3k
    Ovdje se moram složiti sa kolegama. Oni ne bi nestali sa scene a mislim da bi na primjer dvije godine mira od njihovog trovanja kompletnog hrvatskog nogometa, barem kad je u pitanju prvi rang, dobro došle svima. Jedno je rivalstvo, drugo je njihovo orgijanje po svemu na svim razinama.

Naravno, tako nešto se nikada neće dogoditi i uzaludno je pričati o tome. Da su u ne znam kakvoj situaciji, uletit će država, grad, njihovi lokalni poduzetnici i održavat će ih iznad vode.
  • The Undertaker
    7.3k
    Bilić već neko vrijeme obilazi banke tražeći nove odnosno prolongiranje postojećih kredita. Koliko ja znam, bez većeg uspjeha. Nedavno su bili u Vladi pa ćemo viditi što će se dogoditi. Ja očekujem da će za održavanje likvidnosti uskočiti grad Split a da će sanaciju odraditi država kroz obnovu stadiona i ostale kvazi investicije ili prebijanja sa privatnicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.